Şimdi Ara

Alienwire için bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikler şunu söyliyim kesinlikle hava için açılan bi konu değil.çok uzun zamandır bilgisayar alacam laptop yada masaüstü halen kararsızım.masaüstüleride inceliyorum ama laptop olsa hiç fena olmaz.
    Sony nin haswellerini beklemekten gerçekten çok sıkıldım.macbook pro haswellerde duyurulmadı 10 eylülde gelmesi biraz uzayacak ondan da vazgeçtim.
    Şimdi Alienwire inceliyorumda bu makinenin türkiyede satışını yapan bi yer varmı acaba.Dell in bayisine gitsem desem bana Alienwire getir desem getirirlermi acaba.18 inçlik makine resmen aşık etti kendine.Forumda ikinci el satan varmı acaba 18 inçlik 4. nesil leri.Birde bu makineyi alsam büyük ihtimal ingilizce olacak.türkçeye çevrilebilinirmi acaba klavye falan.
    Lütfen başka bi makine önermeyin.sony umarım 1 aya kadar haswelleri duyururda bunlara bi ton para vermeyiz.gerçi sony de 4-5 bin arası olur :))

• maimelek M kullanıcısına yanıt
    sorunuza cevap olmayacak muhtemelen fakat, sony oyun laptop'u mu çıkaracak? yani alienware bildiğim kadarıyla gamer laptop'lar üretiyor. sizin beklediğiniz 2 ürün farklı kategorilerde. beklentileriniz nedir? ortada bi karışıklık var gibi göründü bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

sorunuza cevap olmayacak muhtemelen fakat, sony oyun laptop'u mu çıkaracak? yani alienware bildiğim kadarıyla gamer laptop'lar üretiyor. sizin beklediğiniz 2 ürün farklı kategorilerde. beklentileriniz nedir? ortada bi karışıklık var gibi göründü bana

Sony nin oyun laptopu çıkarmasını çok isterim ama benim beklediğim sony nin haswelli işlemcileri.bu laptoplarda da büyük ihtimal çokta fena olmayan bi ekran kartı koyarlar.ancak şuan sony nin benim istediğim bi laptopu yok.Alienwire meselesine gelince sony dışında para vermek istediğim bi apple macbook vardı ancak oda çok geç gelecek.Şuan için haswelli çok fazla bi laptop yok.almışken iyi bi laptop almakta bana biraz cazip geliyor.o yüzden alienware ye yöneldim biraz.Doğru diyorsunuz alienware game laptopları üretiyor ancak sitesinden bikaç parçayı değiştirebiliyruz.özelliklerini kısıp normal olarakta kullanılabilinir.mesela gtx780 yerine gtx765 koyarız.i7 4800qm yerine i7 4700qm koyarız.bu şekilde fiyatlarıda uçmaz.işte böyle seçip dell bayilerinden alabilirmiyiz bunları.bunu öğrenmek istedim.

• maimelek M kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı birebir iletişime geçip sormak hocam.
    http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&cs=trdhs1&l=tr&s=dhs
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

en mantıklısı birebir iletişime geçip sormak hocam.
    http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&cs=trdhs1&l=tr&s=dhs

Aynen hocam bende öyle yapıyorum.Doğu bölgesi olduğumuz için fazla bi şansımız yok malesef.antepi aradım az önce bikaç modelimiz var dediler mail attım bakalım cevap bekliyorum.
    birde urfadakine gidecem şimdi bi sorayım bakalım.iyice kafama yattı ya bu makina.olmazsa masaüstü dizecem başka çare yok.sony bizi bu hale getirdi malesef.adam akıllı bi laptop çıkarsaydı ne güzel olurdu.
    sve serisi plastik kasa.fit serisinin işlemci ve ekran kartları çok dandik.illaki bi yerden kısıyo işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.