Şimdi Ara

aliexpress 11.11. İndirimleri güzel fırsatlar var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1111.aliexpress.com/en?spm=5261.7726059.0.30.ec59lA

• İşin aslı bu kampanya 20 gündür var, bu geçen sürede sürekli salla kazan yaptık puan topladık kupona çevirdik :D
    Alışveriş yapma ihtimalim olan mağazalardan da kupon ekledim.
    Şuanda 5 dolarlık kuponumla bekliyorum, ürünler genelde ıngıl cıngıl saçma şeyler, ben bir bt kulaklık var onu bekliyorum.
    Mobil uygulamayı indirin, alipaya üye olun dünya kupon verecek zaten, birde salla matikle gün içinde 10 dk ayırın biraz daha kuponunuz olur.
    Böylece 50 dolarda neredeyse 30 dolara getirebilirsiniz.
  • Sunu acık söyleyeyim tam bir kandırmaca. Ben 20 gün önce telefonuma buradan 3-4 adet kapak aldım. Örnegin 3 dolara aldıgım kapak 5 dolar yapmıslar 11.11 günü indirimi 3 dolar olmus tam bir komedi :) o fiyatı gören sazanlarda büyük indirimin oldugunu sanıyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

Sunu acık söyleyeyim tam bir kandırmaca. Ben 20 gün önce telefonuma buradan 3-4 adet kapak aldım. Örnegin 3 dolara aldıgım kapak 5 dolar yapmıslar 11.11 günü indirimi 3 dolar olmus tam bir komedi :) o fiyatı gören sazanlarda büyük indirimin oldugunu sanıyor !

Aynen +1
  • Tek gerçek Black Friday gerisi yalan
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    BT kulaklık linkini paylaşır misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

BT kulaklık linkini paylaşır misiniz
    bizim piyasadan örnek almışlar sanırım.1 ay önce spariş geçtiğim ürünün fiyatı yüzde 40 artmış yanına da 11.11 fiyatı yazıyor aldığım fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

bizim piyasadan örnek almışlar sanırım.1 ay önce spariş geçtiğim ürünün fiyatı yüzde 40 artmış yanına da 11.11 fiyatı yazıyor aldığım fiyat.

Alıntıları Göster
    Şunu alacağım hocam:

http://www.aliexpress.com/store/product/Bluedio-R-Legend-Version-Bluetooth-Headphones-Supports-NFC-Bluetooth4-0-Deep-bass-wireless-Headphones-over-the/1405349_2017658668.html?spm=5261.7726059.0.58.J2AE6P

Şuda Amazon linki:

http://www.amazon.com/Bluedio-Bluetooth-Headphones-Revolutionary-Retail-Gift/dp/B00H1XKDK6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowell-one -- 8 Kasım 2015; 10:25:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

İşin aslı bu kampanya 20 gündür var, bu geçen sürede sürekli salla kazan yaptık puan topladık kupona çevirdik :D
    Şuanda 5 dolarlık kuponumla bekliyorum, ürünler genelde ıngıl cıngıl saçma şeyler, ben bir bt kulaklık var onu bekliyorum.
    Mobil uygulamayı indirin, alipaya üye olun dünya kupon verecek zaten, birde salla matikle gün içinde 10 dk ayırın biraz daha kuponunuz olur.

Aliexpress kuponlarini birlestirip kullanamiyoruz ki :/

39 usd ustune 5 dolar indirim var sadece. O da fiyatlara bindirip indiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

quote:

İşin aslı bu kampanya 20 gündür var, bu geçen sürede sürekli salla kazan yaptık puan topladık kupona çevirdik :D

Hocam bende iki kupon var ikiside 5 dolar
    Birini kulaklıkta kullanacağım, diğerini bir wishlist oluşturdum onda kullanacağım, 34 dolara 40 dolarlık, 58 dolara 63 dolarlık alışveriş yapmış olacağım.
    İkisini ayırmanız gerekiyor tek kalemde almamanız gerekiyor ürünlerinizi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

quote:

Hocam bende iki kupon var ikiside 5 dolar
    Birini kulaklıkta kullanacağım, diğerini bir wishlist oluşturdum onda kullanacağım, 34 dolara 40 dolarlık, 58 dolara 63 dolarlık alışveriş yapmış olacağım.
    İkisini ayırmanız gerekiyor tek kalemde almamanız gerekiyor ürünlerinizi.

Alıntıları Göster
    25 usd aldığım mouse 35 usd olmuş.11 kasımda 24.40 'a inecekmiş fiyat.

• Trikodan teyyare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Trikodan teyyare.
    Bazı satıcıların insiyatifleri dışında hiçbir indirim olmayacak ama takipteyim.
  • İndirim yok hepsi palavra
    örnek vermem gerekirse 1$ olan bir kılıf şuan 1.49$ fakat 11.11'de 1$ olacağı yazıyor oyun bu şekilde oynanıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

İndirim yok hepsi palavra
    örnek vermem gerekirse 1$ olan bir kılıf şuan 1.49$ fakat 11.11'de 1$ olacağı yazıyor oyun bu şekilde oynanıyor....
    Arkadaşlar indirim yok diye geçiştirmeyin benim 2 hafta önce 75 dolara adığım ürün gerçekten indirim oluyor
    http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Original-SYMA-X5SW-FPV-Quadcopter-WIFI-RC-Drone-with-Camera-HD-2-0MP-2-4G/32360581653.html?adminSeq=220253558&shopNumber=1163398
    buyrun ben pazarlık ederek iki motor fazla istemiştim orasından yırttık bari

• Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    uçuş süresi ve wifi çekim mesafesi ne kadar?
  • bedir724 B kullanıcısına yanıt
    henüz ulaşmadı elime ama 8 dakika civarı toplamda 5 tane batarya ile geliyor ortalama 30 40 metre yukarı çıkabiliyor wifi çekim mesafesin bilmiyrum ne yazıkki nuvo ile bana 175 e falan gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hghuseyin

henüz ulaşmadı elime ama 8 dakika civarı toplamda 5 tane batarya ile geliyor ortalama 30 40 metre yukarı çıkabiliyor wifi çekim mesafesin bilmiyrum ne yazıkki nuvo ile bana 175 e falan gelmişti
    bende de 200dolar alısverıs ıcın 100 dolar ındırım cekı var sanırım kullanamıcam satmayı dusunmuyorda degılım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

bende de 200dolar alısverıs ıcın 100 dolar ındırım cekı var sanırım kullanamıcam satmayı dusunmuyorda degılım

Alıntıları Göster
    arkadaşalr bu gün ilk kez aliexpress ten ürün alcaktım normalde 22 dolar 11.11 indirimlerinde 15 dolar yazıyor yani yarın alsam 15 dolar mı olcak ?
  • darkmelek D kullanıcısına yanıt
    Evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.