< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aliexpress Ana Konu • (2137. sayfa)
-
-
330 dolar diyor çevrilmiş halinde. İptal edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler iptal edeyim ben en iyisi sağ olun. Bu arada güvenilir satıcıdan damıtıcı önerebilecek olan varsa çok mutlu olurum. 20-25lt arslığında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kranos -- 26 Haziran 2024; 19:45:56 >
Yahu telegram gruplarında başladı bu temu saçma sapan link olayı. Buraya yazmayın bari hem yasak. Ref linki olmadan da aynı şeyleri veriyor zaten
Bu TEMU üç kağıtçı diyorlar, var mı müşteri mağduriyeti fazlaca bildiğiniz..
Hocam play store da 100 milyon kişi indirmiş 4.8/5 puanı var.
Benim siparişimi sorunsuz tek kutuda gönderdiler.
Gerisi sizin takdiriniz. Üstelik verdiğiniz siparişteki ürünlerin fiyatı düşerse aradaki farkı da alabiliyorsunuz.
Siz datalarla ilgili olan iddaaları kastediyseniz çok bilgim yok o konuda zaten herkesin datası heryerde
aliexpress'ten table alan varmı gümrükten geçiyor mu? vergiyi gümrükten ayrıca mı alıyorlar yoksa sipariş aşamasında mı vergi alınıyor?
-
Durum netleşene kadar bir süre Aliexpress'ten alışveriş yapmayı tavsiye etmiyorum.
Arkadaşlar aldığım son iki ürün gümrükte kaldı. Devlet el koyacak. Aliexpress de ürün ve para iadesi yapmıyor. Hatta ürünü satın alırken peşin ödediğim gümrük vergisi de yanıyor.
Birisi 10 Dolar, birisi de 20 dolar gibi bedele sahipti.
Her ay 5 adet yurtdışı ürünü sipariş etme konusuna dikkat ediyordum.
Mayıs ve Haziran aylarında ufak tefek 5'er tane sipariş vermiştim.
Mayısta aldığım iki şey (vida vs) Haziran'da Türkiye'ye ulaşmış.
Ürünlerin sipariş tarihleri üzerinde bir kontrolümüz var ama bunların Türkiye'ye hangi tarihte gireceğini biz kontrol edemiyoruz. Dolayısıyla aylık 5 adet sipariş konusu yaş.
Bunu Aliexpress yerel lojistik firması ile çözmeden bir şey almanızı tavsiye etmem.
-
1000 TL civarı 3-4 arkadaş sipariş verdi, tek kutuya koyup sıkıştırıp bantlayıp yolluyorlar, şimdilik kulaktan duyma olmayan bu bilgim mevcut. 10-15~güne geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba, buradan 50ml boş parfüm şişesi(cam) getirtmek istiyorum, gelir mi sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aylık 5 alışveriş limitini aşmak için başka kişi T.C'si kullanıyordum ama bir süredir başka adres başka kişi T.C'si de kullansam, limiti doldurdunuz diyerek o ay sipariş verdirmiyor Aliexpress. Bununla karşılaşan oldu mu acaba.
Eşimin adına başka hesap açtım, şimdilik sipariş verdim ama Aliexpress sanırım çoklu hesapları banlıyormuş, tekrar sipariş verip riske atmak istemiyorum yıllardır kullandığım hesabımı.
-
Aliexpress, PTT ile mi çalışıyor?
Bana mail geldi ülkenizde dağıtıma çıktı diye. PTT'den sorguluyorum kayıt yok :(
-
Bir haftaya telefonuna doğru yazdıysan mesaj gelir...
Baska telefondan baska isimle verebilirsin
Başka telefondan derken, başka hesap açarak mı diyorsunuz.
Yoksa başka telefon kullanarak yine kendi hesabımdan ama başkasının TC'sini kullanarak mı.
Başka hesap açıp sipariş verebiliyorum, derdim kendi hesabımdan ama başka kişi bilgilerini kullanarak sipariş vermek, ama bunu engellemiş Aliexpress sanırım.
-
Telefon sinyalinden veya bilgisayar ip sinden her hesabı buluyor hesapları bloke ediyor çoklu hesaplarda.
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress' ten pahalı bir ürün aldım. Bu ürünün stoğu türkiyede yazıyor. Bu yüzden alırken vergi çıkmadı. Satıcıya mesaj attım vergi çıkmaz değil mi diye " umarım çıkmaz " gibi tatmin edici cevaplar vermedi. Bu ürüne şimdi vergi çıkar mı çıkmaz mı nasıl öğrenirim ?
Ürünü satın alırken Türkiye' den Türkiye ' ye posta yoluyla falan diye yazıyordu o yüzden aldım vergi çıkmaz diye. Umarım çıkmaz.
-
daha önceden alırken her satıcıyı ayrı ayrı listelerdi şimdi hepsini tek bir tik altında topluyor,aliexpress çinden çıkmadan deposunda siparişleri birleştiripmi yollamaya geçti ? bu bizim için olumsuz değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X