Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.960
Cevap
1.491
Favori
2.918.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    21 ağustos'tan önce gümrüğe girip vergisi hesaplanıp dağıtıma çıkar ise %30 üzerinden alınır..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

21 ağustostan sonra 30 euroyu geçen ürünü sokamazsın yanlış bilgi vermeyin hocam.Millet gidip alışveriş yapmasın.30 euro üstüne ek vergi diye bişey yok.30 euroyu geçerse müşavir tutmanız gerekiyor.

• Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    Benim kastettiğim 21 ağustos'tan önce alınmış 30 Euro altındaki ürün aliexpress'te ilk alışta %30 vergi alıyor ya diyelim ki kargonun Türkiye'ye ulaşması 21 ağustos'tan sonraya kaldı dağıtımda o zaman PTT %30 daha vergi isteyecektir zaten her halükarda 30 Euro'nun üstü resmi ithalata giriyor müşavir tutulacak bir ton masraf edilecek..

• 30 EURO altı sorun olmaz dediğiniz gibi.Benim 30 euro üstü 21 ağustostan önce girmezse yandık

Senin kargo o zamana kalmaz daha 14 gün var

Benim kargo şuan çin gümrüğü tamamlandı uçağa binecek son aşama ben Burda ki gümrükte bekletilir diye korkuyorum 21 ağustosa kadar. tahmin 19 ağustos yazıyor.Basit bir şarjlı hassas tornavida aldık ya

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 7 Ağustos 2024; 17:24:28 >
  • Esnaflar demiş Ticaret Bakanına millet Temu ve AliExpress'ten dolduruyor sepeti, bunların sınırını düşür, gümrük vergisine de iyice artır ki yurt içinden bol bol kazıklansınlar...

hocam yeni hesaba kupon olayı varmı aliden bir sipariş vermem gerekiyorda?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Ondan hiç haberim yok, ama normal müşteri COIN biriktirerek belli yüksek miktarı aştığı zaman Birkaç Dolar indirim alabiliyor 3000 coin ve üstü gibi...

• 6 ağustos 2024 tarihinde şu ürünü sipariş geçtim galiba yetişecek gibi

Aliexpress Ana Konu •
    Aliexpress Ana Konu •aliexpress.
    BORUiT V10 EDC anahtarlık el feneri taşınabilir Mini fener tip-c şarj edilebilir çalışma lambası mıknatıs ile UV bip kamp cep fener - AliExpress 39
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005451944393.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef3d12xjKRDt&gatewayAdapt=glo2tur

Son sipariş güncellemeleri ise şöyle

---------------------------------------

Nakliye güncellemesi

Uzun mesafeli taşıyıcıya devredildi

8 Ağustos 06:24 (GMT+3)

Yola çıkış ülkesindeki/bölgesindeki tasnif merkezinden ayrıldı

8 Ağustos 00:06 (GMT+3)

Yola çıkış ülkesindeki/bölgesindeki tasnif merkezinde işleniyor

7 Ağustos 21:54 (GMT+3)

Lojistik şirketi tarafından alındı.

7 Ağustos 16:48 (GMT+3)

• karayel90 kullanıcısına yanıt

Değeri 30 euroyu geçiyor mu?

Geçmiyor 14-15 € falan ediyor

• karayel90 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı yaşacağını sanmam.En büyük sıkıntı 30 euro üstü siparişler.Geçirme şansınız yok.Belki sizinkine ek %30 vergi çıkarırlar sınır kurtarıyor geçer.Ama 30 euro üstülerin geçmesi şansı yok 21 ağustosta girerse.

Fazladan vergi ödeyesimde yok ama inşallah 22sinden önce gelir.
    Millet temuya nasıl abandıysa artık len sakin sessiz yapın alışverişinizi gümlettiler bizi;i. :)

• 150 euro altı ürünler ülkeden çekildi sinirim bozuldu. Satın bile alamıyoruz delireceğim ya offf tımarhaneye döndük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 10 Ağustos 2024; 16:7:29 >
  • Bir ürün alacaktım kredi kartı ekstresi dönünce 29 nu bekliyordum. Bu bomba patladı nasip kısmet, burada yorum da okudum. Esnaflar şikayetçi diye, arkadaş şakamı yapıyor bilmiyorum. Ama benim alacağım ürün aliexpresste 2600 TL bir sitede gördüm 8700 TL yazmış aynı ürün devlet ilk önce onları bir araştırsın. 3 katından fazla para kazanıyor adam şimdi alsam acaba gelir mi diye düşünüyorum. Gümrükte büyük ihtimal yavaşlatacak işleri peki gümrüğe takılır ise müşavir ve masraflar kaç tl olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsun494 kullanıcısına yanıt
    4-5 katına çıkar diyorlar. O topa hiç girme.

Ben de amazondan 3 gün önce sipariş verdim. Toz temizleme aleti. Türkiye'de satılmıyor. Bilgisayar kasası, elektrik süpürgesi içi temizleme Vs için. Hala kargolanmasini bekliyorum. Teslimat süresi 19-22 ağustos diyor. Geçen gün Amazon müşteri temsilcisi ile konuştum gecikirse paranızı geri alabilirsiniz dedi. 21 inden önce gelir mi göreceğiz. 🤦‍♂️ Dün satıştan çektiler. Diğer listemdeki bütün ürünlerin (30 euro üstü) satışı kalktı mesela amazonda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Ağustos 2024; 22:26:33 >
  • Bir ürün sorunlu geldi iade talebi açtım böyle çıkıyor. Ben şimdi bu adrese ptt ye gidip karşı ödemeli gönderifem diyip ürünü gönderip takip kodunu burayamı yazcam ?

Aliexpress Ana Konu •

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yok mu arkadaşlar tecrübesi olan ?

ayrıca aliexpress de hangi ürüne baksam Türkiye'ye gönderim yok diyor kalbim kırıldı. Devletin yaptığı büyük hata 30 euro meselesi. 30 euro nedir ya !!!

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Dönüş ücretini satıcı karşıladığını belirtmiş, O halde alıcı ödemeli göndermelisin yurtdışına oluyorsa tabii..
    Yurtdışı alıcı ödemeli gönderilemiyorsa eğer, o zaman gönderim ücretini kendin ilk başta karşılamalısın ve AliExpress hakem heyetine bildirerek satıcıdan talep etmelisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORGUMEMURU -- 14 Ağustos 2024; 9:21:3 >
  • 
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.