Gümrük müşavirine yönlendirince %200 ve üzeri gibi rezil vergiler çıkarıyorlar. Vatandaşa eziyet. Hatta vatandaşı kandırma. |
Aliexpress Ana Konu • (2141. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu 30 Eur limite vergi dahil mi hariç mi?
Yani sipariş toplamı (ürün + vergi + kargo) 30 Eur altında mı olmalı?
Ps5 fanı alacağım aliexpress üzerinden. Mevcutta durum aşağıdaki gibi. Bu sipariş gümrüğe takılır mı?
-
-
Sayfanın görüntüsünü bir kağıda yazdır, al ve doğru Gümrüğe...ödendi ekstreni de götür, ispatla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORGUMEMURU -- 27 Ağustos 2024; 17:37:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon ile görüştüm direkt para iadesi yapılacak dediquote:
Orijinalden alıntı: SORGUMEMURU
Sayfanın görüntüsünü bir kağıda yazdır, al ve doğru Gümrüğe...ödendi ekstreni de götür, ispatla...
Ayıp yaa adam 1 tane fan alacak onun üstümü bunun altımı neyse rüzgar eken fırtına Biçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 27 Ağustos 2024; 17:59:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 den ya da HEPSIBURADA dan da alındığında başa baş gelse bile nasıl geçiyor hayret ediyorum..
İlk defa böyle bir olay geldi başıma normalde 3 ürün alacaktım ürün fiyatı küçükte olsa 30€ geçiyor diye sepetten de çıkardım 2 ürün sipariş ettim gümrükten geçer diye beklerken gümrük el koydu diye yazınca şaşırdım Amazon' da bir 6 eylüle kadar bekleyin 7 sinde iade yapılacak diyor uygulama da yarına kadar alınmazsa güncelleme için geri dönün diyor yurtdışı siparişi net bitmiş en basitinden telefon kılıfı bile kalıyorsa daha ne denir ki?quote:
N11 den ya da HEPSIBURADA dan da alındığında başa baş gelse bile nasıl geçiyor hayret ediyorum..
Amazon'da da suç var, Madem kargo ücreti ve vergiyi ayrı alıyorsun,
Kendi gümrükçüsüne gümrükten çektirecekti müşteri adına, koskoca firma isterse yapamaz mı?
Vallahi bilmiyorum bende daha önce de amazon.de üzerinden siparişlerim oldu hiç böyle olmamıştı bakalım dediğiniz gibi tebligat vs gelecek mi orada detaylı yazar herhalde neden el konulduğuquote:
Amazon'da da suç var, Madem kargo ücreti ve vergiyi ayrı alıyorsun,
Kendi gümrükçüsüne gümrükten çektirecekti müşteri adına, koskoca firma isterse yapamaz mı?
16 euroluk fan sipariş ettim 1235 lira fiyat çıktı vergisi vs ödedik fakat ürün 30 euro altı şimdi bu ürün gümrüğüne mi takılıyor arkadaşlar hatta ücret iadesi yapılmama vs diyenler var yardımcı olur musunuz?
Vergi hariç 30.-eu gelmesi lazım kanuna göre.
üstteki mesajları okuyunca korkudan iptal ettik siparişi maalesef rezil bir durum
Arkdaşlar konuşuldu mu forumda bilmiyoırum. Ağustos ayı 6 ürün olmuş yurt dışı AV. 24 Ağustos'ta son ürün gümrüğe gelmiş 6. olduğu için kalmış. Bu tarih oldu hareket yok. Tekrar kontrol edip geçirirler mi, yoksa iade vb herhangi bir şey olur mu?
-
Soğuk su iç el konuluyor.
Gereksiz yazılanlar çok vergi kargo hariç 30.-eu geçmemeli ali'den alıyorsan zaten 30.-eu üstünü istesende alamazsın kapattılar.
2 tane saat alacağım aliexpressten yokmudur bir yolu arkadaşlar? Yurtdışında olan var mı oraya gönderelim 🙂
Şu an yeni kullanıcı vs.. herhangi bir kupon var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Eylül 2024; 9:8:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. Sadece oyundan kupon vermişti en son. O da 1 yıl önce. Şuanki kuponları dandik dundik. 80 dolara 10 dolar gibi saçma sapan.
Heryer bitmiş desene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X