Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.903
Cevap
1.503
Favori
2.912.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargomda hiç hareket yok 2600 tl ilk siparişti bu kargo nerede olabilir

21 den sonra gümrüğe girerse ne yapabilirim

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 14 Ağustos 2024; 16:58:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt

Gümrüğe takılabilir. Eğer iyi niyetli olsalardı eski sipariş ihtimaline karşı 21'den sonraki 1 ay içerisinde vatandaşa kolaylık sağlamaları gerekirdi. Ama hiç öyle yapacaklarını sanmıyorum. Çok kötü bir karar aldılar. Vatandaşı sinir küpü yapacaklar.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Sabaha hangi yasa çıkar bilinmiyor verildi yetki alındı etki, tapuyu verirsen arada eve bakabilirmiyim dersin anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan geçen hafta verdiğim sipariş bugün iptal edildi 🤦‍♂️ 5-6 gündür kargolanmamisti. 19-22 arası teslimat deniyordu. Herhalde 21 ine yetişmez diye böyle yaptılar. Türkiye'de de satılmıyor ürün... 🤦‍♂️🤦‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yavaslattıklarını düşünüyorum bilinçli, bu kargo Almanya’dan çıktı DHL ile sonrasında PTTye teslim ediliyor

• Benim ürün türkiyeye geldi ve türkiye gümrük işlemleri tamamlandı 14-15€ bedeli olan bir üründü +%30 vergiden kurtuldum isterse 1 ay sonra göndersinler sıkıntı yok :D

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 14 Ağustos 2024; 22:2:46 >
  • kaçında giriş yaptı ülkeye

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    30 euroya düştü limit. Vergi de %60 artık. 1000 lira üstü ürün bakmayın

• Selam bu ürün takılır mı acaba gümrüğe? %52 fake indirim gösterdiklerinden ana fiyat 41 euro görünüyor

Aliexpress Ana Konu •
    Aliexpress Ana Konu •aliexpress.
    Kablosuz sayısal tuş takımı özel topuzu klavye Bluetooth/2.4G/kablolu Mini düğme oyun mekanik Macropad dizüstü PC için - AliExpress 7
    https://tr.aliexpress.com/item/1005007218721231.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6776406atzHsWP&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
    Aliexpress Ana Konu •

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Kargo ücreti ve eklenen vergi 30 Euro hesabında dikkate alınmaz..

• SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt

Evet ama ben ana fiyatın 41 euro olmasını sormuştum. Yani adamlar bakıp bu ürün 41 euro deyip takar mı gümrüğe

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ana fiyat 41 dolar ise %100 takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORGUMEMURU -- 19 Ağustos 2024; 12:5:29 >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Olsunda niye gelmiyor başka pahalı ürünler geliyor

• Merhaba, bu son çıkan karardan sonra aliexpressten aldığımız her ürüne %60 vergi mi eklenicek ayrıca vergiyi felan satın alırken ödüyorduk şuan öyle gözükmüyor bunun sebebi gene bu karardan dolayı mı?

• crank444 kullanıcısına yanıt

30-eu üzeri görünmez kapattı ali, %60 ÖTV li ise %20 daha ekle, birde paketi direk saraya yolla tam olsun., yapmışken tam yap iyiliği.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Alacağım ürün 347 tl ps portal standı gönderim ücretsiz. Bunun vergisi ne kadar oluyor şimdi?

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Kaldırmayı unutmuşlardır. Ya da siparişi iptal ederler. Hiç denemeyin.

• Bölgeyi USA, dili İngilizce yapın. Yok böyle bir kalite farkı. Arayüz bile değişiyor başkasına.

• Aliexpress konusuna 5 gündür yazılmamış :)

Vergi artık %60 da değil %200 gibi çıkıyor sebebini anlamadım.

https://forum.donanimhaber.com/logitech-mx-vertical-yedek-parcalari-aliexpress-vergi--159402587

Kargo dahil kapıya teslim 1 dolara tornavida takımı aldığımız dealextreme gibi nostalji olur artık Aliexpress de.

• 
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.