Şimdi Ara

Aliexpress Çin malı telefon, vergi, tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle istedigim telefon cin'de uretilen rugged denen android telefonlardan. Daga tasa at kirilmaz, su gedirmez falan filan. Markasini "discovery v6" diye dusunuyorum, onerilere gore fikrim degisebilir. Soracagim sorular sunlar:

1. Rugged telefonlarla ilgili turkce incelemeler sayfalar falan varsa bakmak isterim. Turkce sayfalar hem guven verir hem de anlasilabilir olur benim icin.

2. Vergi kac dolardan itibaren basliyor? Almaya karar verirsem ona gore fiyat arastirmasi yapacagim. Bir de vergi, telefonu actirma isi nasil oluyor? Cok sikinti cikarir mi bu bana?

3. Bu telefonlar asiri saglam, android ama cok ucuz. Disi gibi ici de saglam midir? Cin nihayetinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gefolge -- 25 Eylül 2014; 3:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 onlar satış hilesi sadece kasası farklı yoksa içi mtk işlemcili çin telefonu resimerde çagın icadı gibi durur
    2 telefon girişi posta ile türkiyeye girişi yasak görürdüğü anda geri gider
    3 çagın icadı gibi gösteriyorlar ama onların ramleri bile sahte
  • Eyvallah kardes caydim getirtmekten. Peki turkiyede rugged telefon, kaydi yapilmis telefon falan satan bir yer var mi? Sehir fark etmez. Kucuk esnaf da olur bildigin varsa.

• bilen kimse yok mu böyle telefon satan bir yer? ya da ikinci el de olur rugged telefon olduktan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza satılan xiaomi telefonlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.