Şimdi Ara

aliexpress den 1.5 ay önce veridiğim sipariş hala gelmedi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün satıcıya beni yeterince mağdur ettiklerini para iadesi yada yeni ürün gördermelerini yoksa şikayet edeceğimi söyledim satıcıda başka bir kargo şirketiyle yeni ürün göndericeklerini söyledi. Şikayet lafını duyunca muma dönüyorlar demekki aliexpress müşteri şikayetlerini baya dikkate alıyor valla helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1 ay önce Banggood dan sipariş verdiğim araç mp3 bluetooth kiti halen gelmedi ya. Paypal dan dispute açmalımıyım yada beklemeli miyim acaba arkadalar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan45manisa -- 28 Mayıs 2016; 21:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Benim 1 ay önce Banggood dan sipariş verdiğim araç mp3 bluetooth kiti halen gelmedi ya. Paypal dan dispute açmalımıyım yada beklemeli miyim acaba arkadalar ?

15 gün daha bekle
  • espanyol06 E kullanıcısına yanıt
    3 ayda da gelebilir cinden

• quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

Benim 1 ay önce Banggood dan sipariş verdiğim araç mp3 bluetooth kiti halen gelmedi ya. Paypal dan dispute açmalımıyım yada beklemeli miyim acaba arkadalar ?

Bu kargo şirketlerinde bu aralar sıkıntı var heralde herkez aynı dertten müzdarip

• Dünyanın bir ucundan geliyor, bırakında sürsün biraz. Size özel uçak kaldırmayacaklar.
  • 40 gün önce sipariş verdim. 28.04.2016 da gönderilen ülkeden çıkış yapıldı, ship by air yazıyor takipte 31 gündür aynı. kargo şirketi china post ordinally small packet plus.. türkiyeye gelip gelmediği belli olur mu?
    ne yapmalıyım. tartışma açınca paramı verirler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy2005

40 gün önce sipariş verdim. 28.04.2016 da gönderilen ülkeden çıkış yapıldı, ship by air yazıyor takipte 31 gündür aynı. kargo şirketi china post ordinally small packet plus.. türkiyeye gelip gelmediği belli olur mu?
    ne yapmalıyım. tartışma açınca paramı verirler mi

Satıcınla bi konuş ona göre dispute açarsın

• suç sizde ürünü teslim almadan onayladığınız için.yapacak bir şey yok.elinizde takip numarası var.er geç gelecektir.yaklaşık 90 günde gelen 2 adet siparişim oldu şimdiye kadar.onun dışında 100 kez alışveriş yapmışımdır.çoğu 30 günde geliyor.rekorum ise 13 gün falan.
  • china post ordinally small packet plus sadece rakamlardan oluşan takip no verdi ve bu takip numarası türkiyeden takip edilmiyor demiş bazı kişiler. peki türkiyeye geldiği bilinir mi hiç değilse. geldikten sonra mı takip edilemiyor yoksa çinden çıktıktan sonra mı?
    türkiyeye geldiği belli olacak mı yani yoksa en son yazan şey ship by air mi oluyo

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    china post da en son türkiye ye giriş yaptı diye yaptı yazar. Türkiye ye giriş yaptığı andan itibaren ptt nin yurt dışı kargo sitesinden takip etmeniz gerekiyor.
  • bekle gelebilir. 3 ayda bile gelen oldu bende.

ptt de bu tür postaları biriktirip öyle dağıtıma çıkarıyorlar
  • china post registered air mail değil benimki. china post ordinally small packet plus. bu kargo şirketi Türkiye'de ptt den takip edilemiyormuş. peki türkiyeye gelip gelmediği bilinebiliyor mu hiç değilse. 17 track ta en son çinden çıkış yapıldı mı yazar yoksa türkiyeye giriş yaptı mı yazar onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 31 Mayıs 2016; 14:53:05 >
  • quote:

china post registered air mail değil benimki. china post ordinally small packet plus. bu kargo şirketi Türkiye'de ptt den takip edilemiyormuş. peki türkiyeye gelip gelmediği bilinebiliyor mu hiç değilse. 17 track ta en son çinden çıkış yapıldı mı yazar yoksa türkiyeye giriş yaptı mı yazar onu merak ediyorum

Ptt yi bırak hiçbir yerde takip edilemiyor. Adam takipsiz göndereceğini belirtmiş sende almışsın.

Takip kodu ya da seni yönlendirdiği site sahtedir her bilgi rastgele güncellenir.

Adam göndermemiş dahi olabilir, bazende takipsiz kargolar takipliden öncede gelebilir tamamen şans.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    gelmezse tartışma aç a basarım süre dolmasına 3gün önce falan. daha önce hiç tartışma açmadım ama paramı geri verirler herhalde

• quote:

china post ordinally small packet plus sadece rakamlardan oluşan takip no verdi ve bu takip numarası türkiyeden takip edilmiyor demiş bazı kişiler. peki türkiyeye geldiği bilinir mi hiç değilse. geldikten sonra mı takip edilemiyor yoksa çinden çıktıktan sonra mı?
    türkiyeye geldiği belli olacak mı yani yoksa en son yazan şey ship by air mi oluyo

Hocam bildiginiz adi mektuptur bu dediginiz. Teslim ederken de imza falan olmaz, posta kutusuna birakir gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 31 Mayıs 2016; 22:22:09 >
  • Maalesef bazen gelmeyebiliyor. Dispute de açamıyorsunuz. Satıcının insafına kalmış diyeceğim ama adam ne yapsın sonuçta o da gönderiyor. Ürün ondan çıkıyor. Ya kayboluyor ya da çalınıyor gelmeyen paketler. Benim de bir çok kablom gelmedi. Hala gelmediler yani bir kaç yıldır
  • Ürünü yeniden gönderiyor satıcı swiss post denilen bir şirketle nasıl iyimidir bu kargo şirketi

• ptt çalışanları da çalabilir öyleyse. çok saçma sapan birşey

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.