Şimdi Ara

aliexpress den 1.5 ay önce veridiğim sipariş hala gelmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 1.5 ay önce 15 dolar fiyatında bir kulaklık sipariş ettim satıcıya yapılan yorumlar çok iyidi en çok iyi oy alan satıcıydı ancak siparişim hala gelmedi satıcıya mesaj attım dispute açın dedi ben biraz daha beklemek istedim 4 gün bekledikten sonra dispute açmaya karar verdim ama açamadım ''Sorry, you cannot open a dispute for this order.
    Disputes can only be opened up to 15 days after you have confirmed receiving your items.
    Order confirmation of receipt time is: Sun May 08 12:23:18 PDT 2016
    You may open a dispute for the order before: Mon May 23 12:13:18 PDT 2016'' böyle birşey çıktı sanırsam dispute süresi dolmuş sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
    Takip no:RF228445929CN

• Ürünü aldığınızı onaylamışsınız. Hiç başıma gelmediği için neler yapılabilir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil baba

Ürünü aldığınızı onaylamışsınız. Hiç başıma gelmediği için neler yapılabilir bilmiyorum.

Eyvallah hocam heralde yanlışlıkla geldi diye onayladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında bilgisi olan başka biri yokmu?

• Kardeş China post bu aralar yavaş çalışıyor. Bi 15 gün içinde gelir gibime geliyor. Gelecektir emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Kardeş China post bu aralar yavaş çalışıyor. Bi 15 gün içinde gelir gibime geliyor. Gelecektir emin ol.

Kardes 40 gün oldu bi 15 gün daha beklesek neredeyse 2 ay olucak daha önce hiç böyle birsey yasamamıştım,1 dolarlık siparişlerim bile 1 ay içinde gelmişti siz yaşadınızmı daha önce böyle birşey?

• Aynı durum bende de var şuan satıcıya mesaj attğımda sabretmemi gerektiğini söyleyip duruyor kargo hep aynı yerde takılı kaldı , bende sipariş vereli 1 ay oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

Aynı durum bende de var şuan satıcıya mesaj attğımda sabretmemi gerektiğini söyleyip duruyor kargo hep aynı yerde takılı kaldı , bende sipariş vereli 1 ay oldu

Aynen kargo takibinde en son olan olay 13 mayıs oda iç transit filan yazıyordu sizdede öylemi

• Hacım chine post bazen çok fena takılıyor 2.5 ay sonra gelen paketimide biliyorum 30 günde gelenide.
    Kesin gelir ama gelmezsen zaten dispute açar alırsın kafana ttakma.
  • Dispute açmak için takip numarası girikdikten sonra 60 gün geçmesi gerekiyor. Bence o yazıda 15 gün sonra dispute açabilirsiniz yazıyor. Aliexpress'e girdiğinizde geri sayımı görebilirsiniz.

• Dispute açabiliyordum zaten 1 kere açıcaktım sonra biraz daha bekleyim diye vazgectim şimdi açamıyorum

• China post bu aralar baya mağdur etti 90 gündür gelmeyen kargolar mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol06

quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

Aynı durum bende de var şuan satıcıya mesaj attğımda sabretmemi gerektiğini söyleyip duruyor kargo hep aynı yerde takılı kaldı , bende sipariş vereli 1 ay oldu

Aynen kargo takibinde en son olan olay 13 mayıs oda iç transit filan yazıyordu sizdede öylemi

Aynen öyle benimde 05 mayıs takılı kalmış durumda kargo bir ilerleme yok bekliyorum bakalım
  • Gelmez...Ben de Ali'den iki adet kablo siparişi vermiştim,satıcı da sizinki gibi baya yıldızlı falan birşeydi...Sonra ne mi oldu? Bir bardak soğuk su içtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Gelmez...Ben de Ali'den iki adet kablo siparişi vermiştim,satıcı da sizinki gibi baya yıldızlı falan birşeydi...Sonra ne mi oldu? Bir bardak soğuk su içtim...

Aliexpress den cok urun satin aldim daha once boyle birsey yasamadim hepsi sorunsuz gelmişti

• gelir dert etme uzun sürüyor arada git ptt ye yurt dışından şu adrese kargo var mı diye sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

gelir dert etme uzun sürüyor arada git ptt ye yurt dışından şu adrese kargo var mı diye sor

Bakalım bekleyeceğiz artık

• POSTNL en güzeli

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

POSTNL en güzeli

İlk defa duydum kargo şirketimi?

• Eğer satıcı POSTNL yada DHL global mail iler yollarsa yaşadın demektir. 12 günse geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.