Şimdi Ara

Aliexpress dispute paramı tamamen geri almam için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpressten 28 dolara lcd-dokunmatik ekran aldım
    Ekran bozuk çıktı, dokunmatiği kendi kendine çalışıyor idi
    Bunu videoya alıp dispute açtım. Ve paramı iade etmesini iade etmezse aliexpress.com'a şikayet edeceğimi söyledim.

Bana resimde gördüğünüz cevabı verdi, bundan sonra ne yapmalıyım nasıl cevap vermeliyim ki paramı tammamiyle geri alayım ?
     Aliexpress dispute paramı tamamen geri almam için ne yapmalıyım ?

• bence yenisini iste.kısmi iade alsan işine yaramaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Ocak 2016; 10:41:11 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    ürünü beğenmedim zaten, bir daha bozuk çıkarsa tekrar uğraşmak istemiyorum paramı geri almak en garantisi
  • paranı geri alıcaksın da, ne ile geri göndereceksin?
  • Soğuk su iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    neden göndereyim bozuk ürünü
  • mal adamın malı, göndermekle yükümlüsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 64 gün önce aldığım 10 dolarlık ürnün iadesi ile uğraşıyroum. ürün elime ulaşmadı 64 gündür bekliyorum. adam iade etmiyor. dispute açtım hemen 10 gün önce verilen bir kargonun takip numarasını vermiş. aliexpress e onu haklı bulursa kafayı yerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim kadarıyle ürünün istediğin renkde gelmemesi durumunda bile iade olduğunu biliyorum ama söylediğim şey sanırım 5 dolarlık ürünler ..

yardım masası olcak online görüş sipariş numaranı ver ve satıcının uyuşmazlıgı kabul etmedıgıini kanıtının oldugunu urunun bozuk cıktığını ve tam iade istedigini söyle . uyuşmazlıgı bir üst seviyeye taşımıs olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.