Şimdi Ara

Aliexpress Dispute Tek Kargo farklı uygulama ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce Aliexpress sitesinden çinli bir satıcıdan zopo998 ve 5 adet OTG kablo almıştım, resimden de anlaşılacağı üzere tek kutuya koyup göndermiş. Malum gümrük sorunu telefon gümrüğe takıldı ve geri gönderildi.Bende dispute açtım satıcı vergisini ödeyip gümrükten alsaydınız falan deyip disputeyi kabul etmedi bende dispute'yi yüksettim. Aynı kutu içerisinde olan OTG kablolar için tam geri ödeme olarak sonuçlandı fakat telefon için " Dispute Process Result
    As the tracking number shows the package was returned by the shipping company, seller needs to negotiate with buyer within 2014-07-14." yazısı çıktı.
    Bundan ne sonuç çıkar benim ne yapmam gerekiyor??? Fikri veya tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.Bu arada telefon ve kablolar hala postada, satıcıya ulaşmadı.
     Aliexpress Dispute Tek Kargo  farklı uygulama ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumayay -- 17 Haziran 2014; 15:56:13 >

• alırsın ama biraz sürer. dikkat et aldığın adamdan baskasına gidebilir telefon. bunlar tüccar olduğu için ben çindeyim kargo sangaya gitmiş falan diyebilirler. sen bunlar tüccar telefon yerine ulaşttı diye ısrar etcen. 3 - 4 ay sürebiliyor. diren telefon :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.