Selamlar linkteki MTK 6589 REPLİKA s4 ü aliiexpressten getirtmek istiyorum.Araştırdığım kadarı ile posta ile gönderilenler gümrüğe takılmıyormuş.Youtube da izlediğim videoolarda fark yok gibi yaklaşık 160 dolara geliyor paypal ile risk yok 45 gün içersinde elime ulaşmamış ise para iadesi yapılıyor.300 tl gibi bir fiyata s4 özellikli ve güçlü bir cihaza sahip olucam.Sizce güvenlimi ve gerçekten MTK 6589 mu gelir bu siteden alışveriş yapmış olanlar varmı yardımlarınızı bekliiyorum.
Selamlar linkteki MTK 6589 REPLİKA s4 ü aliiexpressten getirtmek istiyorum.Araştırdığım kadarı ile posta ile gönderilenler gümrüğe takılmıyormuş.Youtube da izlediğim videoolarda fark yok gibi yaklaşık 160 dolara geliyor paypal ile risk yok 45 gün içersinde elime ulaşmamış ise para iadesi yapılıyor.300 tl gibi bir fiyata s4 özellikli ve güçlü bir cihaza sahip olucam.Sizce güvenlimi ve gerçekten MTK 6589 mu gelir bu siteden alışveriş yapmış olanlar varmı yardımlarınızı bekliiyorum.
bir çok türk te alış veriş yapmış teşekür etmiş demekki geçmiş gümrükten
Alıntıları Göster
evet benimkine göre eksilerini soyliyim;batarya çift geliyor ama 2000 mah,ram 2gb artısıda 1080 p ben araştıırıyorum şuanda satıcıylada yazışıyorum türkiyeye gelir diyor bakalım şans
quote:
Orijinalden alıntı: errdem
evet benimkine göre eksilerini soyliyim;batarya çift geliyor ama 2000 mah,ram 2gb artısıda 1080 p ben araştıırıyorum şuanda satıcıylada yazışıyorum türkiyeye gelir diyor bakalım şans
napacan alıcakmısın
aldıgın adamın linkini bana pm atarmsın veya konuştugun kişinin
s4 fiyatları değişiyor ona göre
5inç degil 4,7 inç gönderiyorlar
dikkat et kamerası 8 mp oluyor 13 mp degil antutu testleri yanlış göstertiyorlar programla yapıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan1979
quote:
Orijinalden alıntı: errdem
napacan alıcakmısın
aldıgın adamın linkini bana pm atarmsın veya konuştugun kişinin
s4 fiyatları değişiyor ona göre
5inç degil 4,7 inç gönderiyorlar
dikkat et kamerası 8 mp oluyor 13 mp degil antutu testleri yanlış göstertiyorlar programla yapıyorlar
zopo c2 platinium larda 1 gb ram var, zopo c2 de kapasitif ekran zopo zp980 de kapasitif süper retina ekran olduğu yazıyor şimdi bu ekran türlerinden hangisi iyi bir bilen var mı gorilla glass mı kapasitif mi süpre retinamı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme