Şimdi Ara

Aliexpress Hizli alim Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aliexpresste hizli alim bolumu var belirli saat araliklariyla sinirli stokta satis yapiyorlar. 10 eu ya akilli telefon vardi suresini bekledim almak istedim fakat basladigi gibi urun tukenmistir dedi. bu nasil mumkun oluyor? sepete ekleyip beklememiz mi gerekiyor ? bu bolumu kullanan oldumu aranizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: njco2

Arkadaslar merhaba,

aliexpresste hizli alim bolumu var belirli saat araliklariyla sinirli stokta satis yapiyorlar. 10 eu ya akilli telefon vardi suresini bekledim almak istedim fakat basladigi gibi urun tukenmistir dedi. bu nasil mumkun oluyor? sepete ekleyip beklememiz mi gerekiyor ? bu bolumu kullanan oldumu aranizda?

Hocam o dediğini bende gordum.sanırım bu hızlı alım olayı şöyle gerçekleşiyor.kredi kartını alipay a tanitiyorsun hazır.alipaya tanitirsanda 9 dolar indirim veriyor.yani kredi kartı bilgilerin hazır kalıyor sen bir okeyleme ile aliyorsun.her seferinde numarasını vs girmiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün alım süresi başladığı gibi tükenmiştir diyor. Çok uygun ürünler var. Az öncede denedim şansımı 32 gb Flash disk 2.73 eu ydu. Ama sepete bile ekleyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümün link ini verebilir misiniz
  • Bu bölümden sadece aliexpress app inden alış-veriş yapılıyor.

• Bende chuwi hi10 denedim, alipay üyeliğim de mevcut, saniye bittiği an satın al dedim ama diğer adıma bile geçemedim. Hemen tükendi dedi. Kısaca sana bana kalmıyor adamlar yazılımsal hileyle çözüyor işi (makro vs)

• Kısaca umutlanma diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: njco2

Kısaca umutlanma diyorsun

Aynen hocam, 5 adet chuwi vi10 40$ 'dan verildi, abartmıyorum 4 saniye içinde tükendi yazısını gördüm, bunun ilk 2 saniyesi buton aktif olmadı zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Bende chuwi hi10 denedim, alipay üyeliğim de mevcut, saniye bittiği an satın al dedim ama diğer adıma bile geçemedim. Hemen tükendi dedi. Kısaca sana bana kalmıyor adamlar yazılımsal hileyle çözüyor işi (makro vs)

Alipay özelliğinde herhangi bir sıkıntı oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğimiz paypal'ın aliexpress versiyonu, sanal kartımı tanımladım. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, çok pratik.
  • Uzman arkadaşları bekliyorum. Ayar oldum bu durumu cozmemiz lazım :) iyi ürünleri kaçırıyoruz. Ürünü alma şansımız olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.