Şimdi Ara

Aliexpress Kargo ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpress den sürekli alışveriş yapan birisiyim bugüne kadar da hiç sorun yaşamadım bugüne kadar yaptığım alışverişlerde kargo china post mail ile gönderiliyordu ptt den de kontrol edebiliyordum ancak son alışverişimde satıcı aliexpress standart shipping ile yolladı takip numarasından takip etmeye çalışıyorum ama ptt nin sitesinde hiçbir şey çıkmıyor sadece aliexpress den hesabıma girince orda kargo hareketlerini görebiliyorum bi de global cainao diye bi site var orda görebiliyorum.4 gün oldu 3 kargo hareketi var işlem alındı 2.si depoya geldi 3.sü depodan ayrıldı şeklinde. Acaba Türkiye'ye girdikten sonra mı ptt den takip edebilirim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• we0nss W kullanıcısına yanıt
    Çin Malı kargo ne bekliyorsun ki
    Dandik işte

• China Post Mail de çin malı ama çatır çatır çalışıyor valla bi sıkıntı yaşamadım bütün siparişlerim 20 gün geçmeden elime ulaştı bu aliexpress standart shippin nedir onu çözmeye çalışıyorum inşallah sakata gelmeyiz

• Muhtemelen Yanwen ile yollamis. Takipsiz kargo oldugu icin Çin icindeki tum hareketleri takop edebilirsin fakat Türkiye icinde takip edemezsin.

• kelmüftü kullanıcısına yanıt
    Peki siz daha önce böyle bi durum yaşadınız mı ? Kargo elime ulaşır mı ? Ulaşırsa kaç günde ulaşır ? Biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: we0nss

Peki siz daha önce böyle bi durum yaşadınız mı ? Kargo elime ulaşır mı ? Ulaşırsa kaç günde ulaşır ? Biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Daha once bir kac tane yanwenle gelen kargom oldu. Vakit problemi oluyor turkiye icinde. Çinden 7 gunde Gumruge inen urunu 24 gun sonra alabildim. Takipsiz oldugu icin keyfi davranis var. Ayrica normal kargolarda kuryenin sizden imza almasi gerekiyor ama bu kargoda oyle bir durum yok. Dengesiz kurye kapiya birakmis gitmis son gelen kargomu. Aksam geldigimde gordum. Komsular apartman icine almasaymis gidermis o paket. Ptt kargonun normal gevsekligini dusunun , bu takipsizlerde 3 kat daha gevsekler.

Sorularina da net cevap veriyim.
    Kargon eline ulasir mi ulasmaz mi muallak.
    Sure konusunda kuryenin keyfine kaldin. Ayrica gumrukten sonra nerde oldugunu bile ogrenemezsin. Turkiyenin herhangi bir yerinde kayip da olmus olabilir.

• kelmüftü kullanıcısına yanıt
    Bu arada kargonun bahsettiğiniz firma değil de singapore post diye bi firmayla gönderildiğini öğrendim bu firma hk. bilginiz var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dispute aç al paranı geri. Hepsi bu.

• quote:

Bu arada kargonun bahsettiğiniz firma değil de singapore post diye bi firmayla gönderildiğini öğrendim bu firma hk. bilginiz var mı ?

China Registered Mail Post, DHL ve UPS disindaki kargo sirketlerini yanwen olarak dusunebilirsin. Çin icinde takip edilebilir, Türkiyede takipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

quote:

China Registered Mail Post, DHL ve UPS disindaki kargo sirketlerini yanwen olarak dusunebilirsin. Çin icinde takip edilebilir, Türkiyede takipsiz.

Alıntıları Göster
    takip numaranı neden yazmadın ? Takip numaranı ver yardımcı olalım.

• RH295386358CN ne oluyor acaba bilgi verirmisiniz

• sinless34 kullanıcısına yanıt
    RB027380143SG

• quote:

RB027380143SG

singapur post ile gönderilmiş yakında aktif olur hareketler.
  • RH295386358CN yardimci olabilicek varmi

• quote:

Arkadaşlar aliexpress den sürekli alışveriş yapan birisiyim bugüne kadar da hiç sorun yaşamadım bugüne kadar yaptığım alışverişlerde kargo china post mail ile gönderiliyordu ptt den de kontrol edebiliyordum ancak son alışverişimde satıcı aliexpress standart shipping ile yolladı takip numarasından takip etmeye çalışıyorum ama ptt nin sitesinde hiçbir şey çıkmıyor sadece aliexpress den hesabıma girince orda kargo hareketlerini görebiliyorum bi de global cainao diye bi site var orda görebiliyorum.4 gün oldu 3 kargo hareketi var işlem alındı 2.si depoya geldi 3.sü depodan ayrıldı şeklinde. Acaba Türkiye'ye girdikten sonra mı ptt den takip edebilirim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben de sık Aliexpress'ten alışveriş yapan biriyim. Bu durum bana da oldu sorun yok, bana kameralı gözlük geldi ama hiç PTT'de çıkmadı. Kendi postasında bile çıkmamıştı sanırım orayı çok iyi hatırlamasam da 22-25 gün içinde geldi ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrOy1907

quote:

Arkadaşlar aliexpress den sürekli alışveriş yapan birisiyim bugüne kadar da hiç sorun yaşamadım bugüne kadar yaptığım alışverişlerde kargo china post mail ile gönderiliyordu ptt den de kontrol edebiliyordum ancak son alışverişimde satıcı aliexpress standart shipping ile yolladı takip numarasından takip etmeye çalışıyorum ama ptt nin sitesinde hiçbir şey çıkmıyor sadece aliexpress den hesabıma girince orda kargo hareketlerini görebiliyorum bi de global cainao diye bi site var orda görebiliyorum.4 gün oldu 3 kargo hareketi var işlem alındı 2.si depoya geldi 3.sü depodan ayrıldı şeklinde. Acaba Türkiye'ye girdikten sonra mı ptt den takip edebilirim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben de sık Aliexpress'ten alışveriş yapan biriyim. Bu durum bana da oldu sorun yok, bana kameralı gözlük geldi ama hiç PTT'de çıkmadı. Kendi postasında bile çıkmamıştı sanırım orayı çok iyi hatırlamasam da 22-25 gün içinde geldi ürün.
    Merhaba,

Çinden alınan çoğu ürünlerin takibini Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra takip edemezsiniz. Eğer etmek isterseniz satıcıya ek ücret ödemeniz gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Merhaba,

Çinden alınan çoğu ürünlerin takibini Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra takip edemezsiniz. Eğer etmek isterseniz satıcıya ek ücret ödemeniz gerekir.

Alıntıları Göster
    banada yanwen ile gönderildi genelde takip ediliyodu numaralar bu takip edilmeyince dedim sıkıntı olur ama neyseki bugün geldi 21. günde
  • Arkadaşlar bugün singapore post ve ptt nin sitesine de kargo bilgilerim geldi aliexpresste 5 gün önce girmişlerdi sanıyorum satıcı zaman kazanmak için böyle bir yola başvurmuş. Kargo daha bugün yurtdışına sevk edilmiş 5 gün geç vermiş olsada kargo bilgilerimi ptt de görmek sevindirici oldu. Eğer başınıza böyle bi şey gelirse yani satıcı kargoladım deyip ama ptt de kargo bilgilerini göremiyosanız 1 hafta bekleyin satıcı ürünü temin ederken zaman kazanmak adına böyle yollara başvuruyor. Endişelenecek bi durum yokmuş yani. Sizi de bilgilendirmek istedim. Herkese iyi forumlar :)

• quote:

Arkadaşlar bugün singapore post ve ptt nin sitesine de kargo bilgilerim geldi aliexpresste 5 gün önce girmişlerdi sanıyorum satıcı zaman kazanmak için böyle bir yola başvurmuş. Kargo daha bugün yurtdışına sevk edilmiş 5 gün geç vermiş olsada kargo bilgilerimi ptt de görmek sevindirici oldu. Eğer başınıza böyle bi şey gelirse yani satıcı kargoladım deyip ama ptt de kargo bilgilerini göremiyosanız 1 hafta bekleyin satıcı ürünü temin ederken zaman kazanmak adına böyle yollara başvuruyor. Endişelenecek bi durum yokmuş yani. Sizi de bilgilendirmek istedim. Herkese iyi forumlar :)
    ordan ddr4 anakart getirsek vergisi kaça patlar bana bir türlü cesaret edemiyorum
  • Hazır konu varken yenisini açmayayım.
    "Guangzhou Airport safety check rejected"
    Güvenlikte takılmış hem de Çin'de nasıl olabilir böyle bir şey?
    Yaşayan var mı daha önce?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.