< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (546. sayfa)

-
-
Memu emülatöre yükkenebiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kupon almaya çalışıyorum iki kartla denedim payment failed verdi bunun çözümü nedir ?
-
Siz memu ile denediniz mi?
-
Arkadaşlar 1 Ekim’de 2 farklı karttan sipariş vermiştim 2 side direkt finished olup parayı çekti ilk karttaki geçen hafta iade oldu ama diğeri hâlâ iade edilmedi , böyle bir durum yaşayan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet app ile ilk alışverişi memu emülatörle yaptım
Memu'da Aliexpress'i bulamadım siz nasıl buldunuz ?
-
10 gün oldu, para da iade olmadı. Refund in progress diyor. 120TL iade olmasını bekliyorum hala.
Bu arada 9/9 lar otomatik sisteme takılıyor artık.
-
Diğerleri 13/10 falan oluyormu
9'luk kuponlar olmuyor, 5'lik kuponlar da önce oluyor ama sonradan Finished'a düşüyor. Ben bıktım artık kaç tane iade beklediğimi bilemiyorum artık :)
-
Onu denemedim hiç.
Deneyen varsa aydınlatsın bizi de.
-
tarayıcıdan indirdim aliexpressi
-
Aynen bende öyle alcagim şeyi normal fiyatıyla aldim 5/10 tane iade bekliyom
5 +9 almıştım. 5 kullandım. 9usd ler closed oluyor. çözümü var mıdır? adres değilşikliği, banka, farklı günler, farklı telefonlar yemedi.
EDİT: DÜN: emulator ile denedim. parayı çekti ama sipariş yine closed oldu.
BUGÜN : telefonumu tamamen sıfırladım. iphone. adresimi değiştirdim. kendi adımı ve soyadımı kullandım. kredi kartı tabi farklı . tc kimlik ve adı doğru yazdım. en son işlemden 1 gün sonra denedim. ve 9 usd lik kuponu kullanabildim. sipariş confirmed oldu. 5 usd lik kuponu da 2 gün önce kullanmıştım. sevkiyat yapıldı
bu şekilde deneyebilirsiniz belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 14 Ekim 2021; 11:39:32 > -
dün emülatörden aldığım ürün gece confirmed iken sabah closed olmuş(9$'lık kuponla aldığım ürün). Sanırım boşa çaba harcıyorum.
-
5'lik kuponlar da patlıyor artık. 8 Ekim'den beri sipariş vermeyi beceremedim :)
-
Ben dün sipariş ettim kargoda şu an. 9 dolarlıkta onaylandı ama kargoyu bekliyorum bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bir yerde takılıyorum ama çözemedim onca sipariş vermiştim zamanında halbu ki..
-
Merhaba. Kullanmış olduğunuz emulatör hangisi acaba? Memu diye bi emulatör indirdim. Google play e giriş yapamadım. Aliexp uygulamasını kuramadım. Kullanmış olduğunuz emülatörü yazabilirmisiniz. Tşkler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X