Şimdi Ara

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.031
Cevap
331
Favori
530.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denediğim emulatörlerde uygulama yüklenmedi. Çalışan bir emulatör var mı ? Ya da alternatif bir yol?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emree27 kullanıcısına yanıt
    Memu emülatöre yükkenebiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupon almaya çalışıyorum iki kartla denedim payment failed verdi bunun çözümü nedir ?

• bay_gri kullanıcısına yanıt

Siz memu ile denediniz mi?

• Arkadaşlar 1 Ekim’de 2 farklı karttan sipariş vermiştim 2 side direkt finished olup parayı çekti ilk karttaki geçen hafta iade oldu ama diğeri hâlâ iade edilmedi , böyle bir durum yaşayan var mı ?

• ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Evet app ile ilk alışverişi memu emülatörle yaptım

• bay_gri kullanıcısına yanıt

Memu'da Aliexpress'i bulamadım siz nasıl buldunuz ?

• Jester61 kullanıcısına yanıt

10 gün oldu, para da iade olmadı. Refund in progress diyor. 120TL iade olmasını bekliyorum hala.

Bu arada 9/9 lar otomatik sisteme takılıyor artık.

• mavi64 kullanıcısına yanıt
    Diğerleri 13/10 falan oluyormu

• 9'luk kuponlar olmuyor, 5'lik kuponlar da önce oluyor ama sonradan Finished'a düşüyor. Ben bıktım artık kaç tane iade beklediğimi bilemiyorum artık :)

• Ekeskin1126 E kullanıcısına yanıt

Onu denemedim hiç.

Deneyen varsa aydınlatsın bizi de.

• SezZzaR S kullanıcısına yanıt

tarayıcıdan indirdim aliexpressi

Aynen bende öyle alcagim şeyi normal fiyatıyla aldim 5/10 tane iade bekliyom

• 5 +9 almıştım. 5 kullandım. 9usd ler closed oluyor. çözümü var mıdır? adres değilşikliği, banka, farklı günler, farklı telefonlar yemedi.

EDİT: DÜN: emulator ile denedim. parayı çekti ama sipariş yine closed oldu.

BUGÜN : telefonumu tamamen sıfırladım. iphone. adresimi değiştirdim. kendi adımı ve soyadımı kullandım. kredi kartı tabi farklı . tc kimlik ve adı doğru yazdım. en son işlemden 1 gün sonra denedim. ve 9 usd lik kuponu kullanabildim. sipariş confirmed oldu. 5 usd lik kuponu da 2 gün önce kullanmıştım. sevkiyat yapıldı

bu şekilde deneyebilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 14 Ekim 2021; 11:39:32 >
  • dün emülatörden aldığım ürün gece confirmed iken sabah closed olmuş(9$'lık kuponla aldığım ürün). Sanırım boşa çaba harcıyorum.

• 5'lik kuponlar da patlıyor artık. 8 Ekim'den beri sipariş vermeyi beceremedim :)

Ben dün sipariş ettim kargoda şu an. 9 dolarlıkta onaylandı ama kargoyu bekliyorum bakalım

• RelphegoR kullanıcısına yanıt

Ben bir yerde takılıyorum ama çözemedim onca sipariş vermiştim zamanında halbu ki..

• tworule kullanıcısına yanıt

Merhaba. Kullanmış olduğunuz emulatör hangisi acaba? Memu diye bi emulatör indirdim. Google play e giriş yapamadım. Aliexp uygulamasını kuramadım. Kullanmış olduğunuz emülatörü yazabilirmisiniz. Tşkler.

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.