Şimdi Ara

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.031
Cevap
331
Favori
530.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni ip, yeni sistem (VirtualBox), yeni kart, adres için yapılan ufak değişiklikler. (sk. sok. mah) gibi

Birde mümkünse daha önce hiç ilgi duymadığınız bir satıcı ve ürün hakkında ilk denemesini yapın. Bazı ürünler bazı bölgeler için karalisteye girebiliyor. Ağınla kuş tutsan o ürünü alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 18 Ekim 2021; 11:19:23 >
  • Khalees1 kullanıcısına yanıt
    Kart görüntüsü istedi mi peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay_gri kullanıcısına yanıt

Hayır, o güvenlik sistemine takılan hesaplar için gelen birşey. Öyle bir hesabınız varsa daha fazla uğraşmayın, zaman kaybı

• Antivürüs lisansı alan oldu mu yakın zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar önce 5/5 dolar indirimi oluyor fakat ben 9/9 indirimi kullanmak istiyorum..

Bunu nasıl yapabilirim ?

• FerreT kullanıcısına yanıt
    Uygulama da yaparsınız

• Closed olmuş aldıklarım..Ücret ne zaman geri gelir bilgisi olan var mı ? veyahut Closed ürünlerin gelme ihtimali var mı ?

Closed ürün kapanmis sipariş hocam gelmez paraniz iade olucak ama daha hızlı olması içine satıcıya tek satır lütfen para iade edin yaz

• plati ru da kredi turkish bank ile kupon alamıyorum. telefon ve bilgisayardan denedim. rejected deyip almıyor. bunun bir ipucu var mı?

edit: farklı banka ve telefon numarası ile oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 21 Ekim 2021; 12:47:47 >
  • Benim de kabul etmiyo ödemeyi plati şuan yeni sanal kartla deniyorum dönüp duruyo.

Başka banka kartı denedim yine olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 21 Ekim 2021; 15:38:14 >
    Benim 1 aydır iade olmadı hâlâ bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kupon kullanabilmem için 50 cent lik ürün lazım ?

• Kargo fiyatları çok yüksek

• aras kargoyu takip edemiyorum süpriz olarak geliyor kargolar var mı bir çaresi ?

• ZumaBlue kullanıcısına yanıt
    Aras kargo uygulamasını indirin orda e ticaret takipe tıklayın aliexpres seçip LP ile başlayan vergi dahil aldığınız siparişi takip edebilirsiniz

• Benim kargolar feedex adlı firmayla geliyor varmı bu firma ile başka gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitedeki YouSoul adli karaktersizden uyelik falan almayın
    O kadar Türkiye üzerinden yıllardır para kazanıyor. 1 üyeliği dahi değişmeyecek hatta kisaca ozetleyeyim.
    Ben tr forumunda paylaşacağım deyince
    - bunu diyen ilk kisi sen degilsin deyip gülüyor
    -bana hic birsey olmadi halen türklere satis yapıyorum
    diyecek kadar da karaktersiz. Bu kisi hakkinda yoruma denk gelmemistim uzun suredir girmiyordum çünkü. Demek benim gibi bir suru kisiyle sorun yaşıyor fakat halen koyun gibi ucuz ise alindigindan türklere indirim yap kuzu kuzu gelirler kafasinda hakli mi hakli fakat ben yapacagimi yapayım bilgilendireyim. En azindan Türkiye nin itibarını bunlari gördüğü halde almayan varsa ise yarar. Hangi ulkeydi unuttum ama İngilizce bildiği halde konuşmayıp kendi dilini konusmasi gibi helal olsun adamlar o karakteriyle helal olsun dedirttiriyor kendilerine umarim bizim adimizda sözünün arkasinda duran millet olarak geçerde. Bu saticilar Türkiye yi koyun gibi gormekten uzaklaşır

https://i.hizliresim.com/mz2stwe.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NikkiDog N kullanıcısına yanıt

hata veriyor sipariş kodunuzu kontrol ediniz diyor 5 farklı kod denedim hocam

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.