Şimdi Ara

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.031
Cevap
331
Favori
530.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google playden indirmiyo. Tarayıcıdan apk sını bulup indirmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar uğraşırsam uğraşayım bütün 9$ lık kuponlar finished oluyor. 0,5-0,6 derken normal alımda neredeyse aynı paraya gelecek. Geri ödemelerde 1 hafta içinde oluyor. Tam çözüm bulunana kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_gri -- 15 Ekim 2021; 7:0:52 >
  • WinKy kullanıcısına yanıt

emülatör ile almadım. iphone telefonumu sıfırladım. o şekilde alabildim. 2 kere 9 usd lik alışverişi bu şekilde yaptım.

• Benim hesapları geçici olarak askıya almışlar pcden siparişler kargoya verildi mi diye bakarken yaşadım bu sorunu ve açamıyorum hesapları uygulamada girdiğimde sadece tüm siparişler kısmında gözüküyordu sipariş gönderilenlerde falan yoktu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tworule kullanıcısına yanıt
    Kuponu hangi satıcıdan aldınız. Yada şöyle sorayım farklı satıcı kuponlarında işe yarıyor mu

• bay_gri kullanıcısına yanıt

satıcı hiç yardımcı olmadı. sorun sende deyip geçti sorun yaşadığımda .satıcı bu:

ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİplati.market. digital goods marketplace.
    Digital goods seller Alex_Store
    https://plati.market/seller/alex-store/874441/

size bir adet pm de attım @bay_gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 15 Ekim 2021; 11:19:57 >
  • 5+9 LUK KUPONUMUN 5dolarıyla siparişimi verebilmiştim 2 gün önce fakat 8-10 kere denememe ragmen 9 doları kabul etmedi. bugun tekrar denemek istedim umutsuz bir şekilde fakat hemen kabul etti siparişi. uygulama guncellendi diye mi acaab anlamadım. hesaplarımdan biri de askıya alınmıs giremiyorum. telefona onay koduda gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askinmutlu A kullanıcısına yanıt
    Benimde iki hesabım askıda dediğin gibi sms gelmiyor

• Şimdi telefon numarası yazdığımız yere bile gelemeden urlde bir sorun var ve belirtilen sayfa açılmıyor diyor. Hesabı askıya alınıp açabilen oldu mu son zamanlarda?

• çok ilginç bir şekilde ödeme yaparken kredi kartının ön kısmının resmini istiyor. Bu şekilde başına gelen oldu mu?

• Arkadaşlar günaydın,Sepette 10 usd lik ürün varken , düşük olan kuponu(5 usd) tanıyor. Burayı aşmanın yolu var mı

• Jayus kullanıcısına yanıt
    Uygulamada geçerli o kupon uygulamadan dene

• Uygulama üzerinden sorunsuz alışveriş yapabilen var mı? Telefon sıfırlamak harici bir yöntem vs.

• SIKINTI MI VAR kullanıcısına yanıt
    Telefonu sıfırlayınca da kredi kartı resmi istedi benden. Bir türlü alışverişi tamamlayamadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu? olduysa nasıl aştınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_gri -- 16 Ekim 2021; 20:12:17 >
  • ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ

Kara listeye giren arkadaşlara duyurulur. Mümkünse 3-4 gün denemeyin. Siz denedikçe algoritma üzerinize çekiyorsunuz. Bugün denedim. 5 + 9 ikisi de çalıştı.

• Plati kuponu telefon doğrulaması istedi ilk defa oldu ne yapmak lazım

• Khalees1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız hocam? Benimkiler finished oldu diye denemiyorum daha nasıl bir yol izlemem lazım?

• Khalees1 kullanıcısına yanıt

Kart olarak papara vb sanal kart mı kullandınız?

• Uzun süre sonra konuya bakayım dedim 20$/20.1$ ken ne kullanmistik ya gerekli gereksiz ne varsa almıştık termosuna varana kadar iyi ki kullanmisiz zamaninda. Simdi ise oran iyi fakat pahali urun alacak için kötü. Satıcıyla anlaşıp kupon birlestiren de vardi fakat ben girismedim hic o işe, heleki satin almada sorun varsa daha sıkıntı. Gerci surekli sifirlayabilecegim telefon var ama gerek yok. Uygulama da gecerli olması çok kötü olmus yakalanmaya müsait. Dolap uygulaması da mesela öyle kendi urununu alip kargoyu ucuza getireyim diye dusunurken, urun sattiginiz hesap yakalanirsa feci olur tüm referanslar vs gider ve güvenli yinede sıkıntı. Gecende kupon gelmisti alt limitsiz ayni isme ve adrese 0tl ye urunu satin aldim fakat tekrar denemem. Çünkü ondan önce baska hesapla denedim ya sisteme kayitli telefondan ya da tc den her neyse yakaladi Orjinal hesaba da uyarı geldi. Neyse konuya gelince 10$ dolar yukseldigi halde yine de fena değil ama gümrük en az 16/17tl di onu da dolara bagli yukselttiler mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bay_gri kullanıcısına yanıt

İş Bank sanal kart

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.