Şimdi Ara

>>ALİEXPRESS<< PTT MEMURUYLA DİYALOĞUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kargonun takip durumuna baktım 25 Ekimde incirliova ilçesine geldiği yazıyordu. yani 20 gün olmuş. fakat ben bu kargoyu teslim almadım. az önce bilgi almak için pttye gittim. çinden yun express ile gönderilmiş. haliyle barkod takip numarası pttninkiyle aynı olmuyor. adam bana bizim barkod numaramızın böyle olmadığını tekrar edip durdu. bir de dağıtımını başka kargo şirketi yapıyodur diye iddiada bulundu. adama bi türlü derdimi anlatamadım. hatta 17track uygulamasından geldiğini gösterdim ama adam bana çözüm üretemedi. şimdi benim bu pakete nolmuştur? pttye ait olan barkod numarasını öğrenme şansım var mı?
    bu da geldiğini gösteren bilgi;
    >>ALİEXPRESS<< PTT MEMURUYLA DİYALOĞUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 14 Kasım 2016; 12:51:8 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

AliExpress ile PTT Memuru Arasındaki Diyalog

Yun Express Türkiye'de Hangi Kargo ile Çalışıyor?

AliExpress'ten sipariş verdiğinizde, kargolarınız genellikle Yun Express Türkiye aracılığıyla teslim edilir. Yun Express Türkiye, PTT ile çalışarak kargoların Türkiye'deki dağıtımını gerçekleştirir.

Yun Express Türkiye Dağıtım Süresi

Yun Express Türkiye'nin dağıtım süresi, siparişinizin gönderildiği konuma ve Türkiye'deki adresinize bağlı olarak değişebilir. Genellikle, kargolar 7-15 iş günü içinde teslim edilir.

Yun Express Türkiye İletişim

Yun Express Türkiye ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak onlara ulaşabilirsiniz:

• Telefon: 0850 340 00 40
    • E-posta: info@yunexpress.com.tr

Yun Express Türkiye Kargo Takibi

Siparişinizin durumunu ve tahmini teslim tarihini takip etmek için Yun Express Türkiye'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.yunexpress.com.tr/

Özetle:

• AliExpress'ten siparişleriniz Yun Express Türkiye aracılığıyla teslim edilir.
    • Yun Express Türkiye, PTT ile çalışarak Türkiye'deki dağıtımı gerçekleştirir.
    • Dağıtım süresi değişebilir, genellikle 7-15 iş günüdür.
    • Herhangi bir sorunuz veya sorununuz için Yun Express Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz.
    • Siparişinizin durumunu Yun Express Türkiye'nin web sitesinden takip edebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne sipariş vermiştin hocam? Kargo 20 günde şubeden dağıtıma çıkmadıysa muhtemelen bir PTT çalışanı araklamıştır. Onun dışında AD/SOYAD ve adres bilgilerinden kargonun bulunmasını isteyin. En sinir olduğum iştir. Yoksa o çalışanın adını soyadını alın, bilgi yetersizliğinden/vasıfsızlıktan e-devlet üzerinden şikayet edeceğinizi söyleyin.
  • Türkiye'de takipsiz posta olarak işlem görecek paketiniz. PTT'ye ait herhangi bir kod yoktur paketinizde, normal posta evrakı olarak işlem görecek ve o şekilde dağıtılacaktır.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    Bende onu anlamadım. Yani bu ptt memurunun tek yetkisi barkod numarasıyla bilgi alabilmesi mi? ne saçma. çorap siparişiydi hocam. arak olduğunu zannetmiyorum. kurye elemanıyla neredeyse kanka olduk gibi. çok alışveriş yaptığım için tanışır olduk. Birkaç çinden gelen paketin etiketine baktı, başkasına aitti. bana tekrardan üzerinde pttye ait olan kargo numarasını gösterip bu şekilde oluyor diyor. iyi de arkadaş o barkod numarasını ben nerden bilebilirim. o etiketi gümrükte türkiyeye girdiğinde yapıştırmıyolar mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Ne sipariş vermiştin hocam? Kargo 20 günde şubeden dağıtıma çıkmadıysa muhtemelen bir PTT çalışanı araklamıştır. Onun dışında AD/SOYAD ve adres bilgilerinden kargonun bulunmasını isteyin. En sinir olduğum iştir. Yoksa o çalışanın adını soyadını alın, bilgi yetersizliğinden/vasıfsızlıktan e-devlet üzerinden şikayet edeceğinizi söyleyin.

Sinirim bozuluyor bunlari duydukca kulakligim bir turlu gelmedi
    LP00058154001491
    Aliexpress standart shipping diyor numarayi 17 track falan gormuyor. Sadece alixpresste hareket gorunuyor oda "Departed from transferring country"ta 30 undaki hareket. Ayni zaman siparis ettigim 2 parcayi aldim fakat bu gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytacikinci A kullanıcısına yanıt
    17track'ten yaptığım takipler sonucu geldiğini gösterdiğinde, 1-2 gün içerisinde kargoyu teslim alıyordum hocam. Ama şimdi aradan 20 gün geçmiş, paket hala ortada yok.
  • Bu numaranın görselini atar mısınız hocam? Hiçbir kargo şirketini bulamadı da. Belki yanlış bakıyosunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Ne sipariş vermiştin hocam? Kargo 20 günde şubeden dağıtıma çıkmadıysa muhtemelen bir PTT çalışanı araklamıştır. Onun dışında AD/SOYAD ve adres bilgilerinden kargonun bulunmasını isteyin. En sinir olduğum iştir. Yoksa o çalışanın adını soyadını alın, bilgi yetersizliğinden/vasıfsızlıktan e-devlet üzerinden şikayet edeceğinizi söyleyin.

Sinirim bozuluyor bunlari duydukca kulakligim bir turlu gelmedi
    LP00058154001491
    Aliexpress standart shipping diyor numarayi 17 track falan gormuyor. Sadece alixpresste hareket gorunuyor oda "Departed from transferring country"ta 30 undaki hareket. Ayni zaman siparis ettigim 2 parcayi aldim fakat bu gelmedi

LP00058154001491 = RQ046271225MY (bu kod ile takip edicen.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Bu numaranın görselini atar mısınız hocam? Hiçbir kargo şirketini bulamadı da. Belki yanlış bakıyosunuzdur.

http://i.hizliresim.com/AnQ3zB.png

Sorun yok hocam orada yazan bu

@sinless34

Allah razi olsun hocam nasil ona donustu bu yine de pek hareket yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: ?lucard

Bu numaranın görselini atar mısınız hocam? Hiçbir kargo şirketini bulamadı da. Belki yanlış bakıyosunuzdur.

http://i.hizliresim.com/AnQ3zB.png

Sorun yok hocam orada yazan bu

@sinless34

Allah razi olsun hocam nasil ona donustu bu yine de pek hareket yok gibi

http://global.cainiao.com/

Aliexpress standart shipping buradan bakılır. Sendeki kodu yazınca dönüşmüş Tr kodu sol tarafta gözükür.

• Ptt kargoları çalıyor resmen benim kargoma da böyle yaptılar
  • Aliexpress Tracking yerinde pttye ait barkod numarası yazıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.