Şimdi Ara

Aliexpress sorunum bilgisi olanlar içeriye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aliexpressden ufak bir ürün siparişi verdim 9 adet aynı satıcıdan fakat 1 adet gelmiş böyle bi durumla karşılaşan varmıdır yada sorun kimden kaynaklanıyor yani kargo mu getirmemiş yoksa satıcı bir adet mi göndermiş ? ben paramdan olacakmıyım yada bu durumu nasıl düzeltebiliriz satışı iptal etme gibi bi şansım var mı ?

• up
  • BRAİİN kullanıcısına yanıt
    satıcıyla temasa geçin hesaplar kısmında alınanlardan mesajlara ulaşabilirsiniz.siz alıcıya derdinizi anlatın o gerisini yollıyacaktır
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elania

satıcıyla temasa geçin hesaplar kısmında alınanlardan mesajlara ulaşabilirsiniz.siz alıcıya derdinizi anlatın o gerisini yollıyacaktır

şimdilik öyle yaptım bana yarın döneceğini söyledi
  • Arkdaşlar iyi aksamlar lg g3 d855 telefonuma aliexpress den 47 TL ye bir tane alüminyum kılıf getirtiyorum 20.57 dolar falan yapıyor gümrükte sıkıntı yaşarmıyım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim Türkiye de getirteceğim kılıfdan olmadığı için yurt dışından geitrtmek istiyorum.
  • kardes yaklasık 180 liraya kadar bi sorun çıkmaz diye biliyorum bide kılıfı bi linkini gönderebilirsen bakayım :D :D
  • BRAİİN kullanıcısına yanıt
    Tabi ki http://www.aliexpress.com/snapshot/6449099523.html?orderId=65457510867146 lg nin ekran ları çok sağlam olmadığı için böyle bi çözüm ideal geldi o yüzden alacağım LG nin g3 modeli de inanılmaz onsuz da olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.