Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
227
Favori
1.249.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uçak ile 3-5 gunde geliyor..

ptt nin inanılmaz hızı sorun
  • Arkadaşlar son durumu nedir ücretsiz kargo 5 tl lik usb type-c to micro usb dönüştürücü almıştım.

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

Geldiği şirkette chiba post ordinary vs yazıyor bu hızlımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Şubat 2017; 17:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Kargonuz takipsiz olarak geliyor benim aynı satıcıdan dört adet değişik oyuncak aldım aynı uçakta geldiler ama biri 16 gün 24 gün 47 ve sonuncusu bugün yani 53 gün geldiler hesabını sen yap aynı torbada Türkiye'ye geliyor ama aynı gün gelmiyor...

• Bence yurtdışına sevk edildi yazmasına rağmen depolarda bekliyor. Binlerce kargo çıkıyor.sırayla yolluyorlar. Sevk edildi demek uçağa bindi demek değil.

• Arkadaşlar alibabadan bugün öglen nillkin kılıf ve kırılmaz cam sipariş ettim mobil uygulama ile. Teslimat adresinde Mahalle ismi görünmüyor , ad soyad sokak no daire no , posta kodu ilçe, son olarak il ve telefon no var anlam veremedim adresi güncelledim ama sipariş verdiğim ürün teslimat adresi değişmedi sipariş süresini uzat diyor . Hesaptan para çekilmiş , şu an siparişi iptal etsem alibabadan parayı aracı bankaya aktarma yaparlarmı acaba. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim
    @06nakres06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 11 Şubat 2017; 18:33:16 >
  • AliExpress ten aldıgın ürünü hemen iptal edersen para sana 3ila 15 gün içerisinde hesabına yatıyor..Eğer geç kaldın ve sipariş bilgilerin satıya aktarıldı ise satıcı ile görüşüp iptal talebinde bulunursanız satıcı kabul ederse para yine hesabına geçer...

• 06nakres06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ekran görüntüsü ne bir bakarmısın rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: 06nakres06

AliExpress ten aldıgın ürünü hemen iptal edersen para sana 3ila 15 gün içerisinde hesabına yatıyor..Eğer geç kaldın ve sipariş bilgilerin satıya aktarıldı ise satıcı ile görüşüp iptal talebinde bulunursanız satıcı kabul ederse para yine hesabına geçer...

Mobil uygulama da takipli gönder yoktu chine ücretsiz kargo diyordu. Mahallenin görünmemesi normalmi sizler sipariş verirken de aynı mı oluyor mahalle görünmüyor üstadım @06nakres06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 11 Şubat 2017; 18:43:24 >
  • Yok benim adresim her şey görünüyor eğer eksik adres yazarsanız PTT çalışanları uğrasmiyor direk adres yetersiz diyip gönderiyor

• 16 aralıkta kargoya verilen ürün hâlâ elime ulaşmadı

• quote:

Yok benim adresim her şey görünüyor eğer eksik adres yazarsanız PTT çalışanları uğrasmiyor direk adres yetersiz diyip gönderiyor

Tşk ederim. İptal ettim birin de 3 gün diğerin de 8 gün görünüyor ekran görüntüleri aşağıda iade olurmu sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 11 Şubat 2017; 20:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

16 aralıkta kargoya verilen ürün hâlâ elime ulaşmadı

İptali bu nedenle yaptım, tr de olan ürünler dandik 1 ay kadar gözüm gibi bakim diyorum ama siparişin gelmesi 2 ay 3 ay bulacak olursa cihaza zarar falan gelir o sürede tr den alacam artık iyi , kötü ne yapalım, şu ülkeye nillkin ürün getirseler ölecekler sanki

• Benim iptal 6 gün sonra hesaba geçti dispute ödemesi 4 gün sonra yattı hesap da AliExpress iade diye yazar...

• 85 gün oldu siparişim ortada yok. 51 gün önce Türkiye'ye giriş yapmıştı. Takipsiz kargo. Paramı geri aldım ama umarım siparişim gelir satıcıya parasını geri veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kargo işi oldukça saçma yürüyor. Aynı satıcıdan aynı gün 3 adet ürün aldım ve aynı anda 3 farklı kargo kodu ile yola çıktı. 1 tanesi 32. günde geldi diğeri 51. günde geldi sonuncusu ise hiç gelmedi.

Bu sebeple Chinapost ve PostNL'den takipli seçeneği olan ürünleri seçiyorum. 1 dolar fazla veriyorsunuz ama kargo nerede biliyorsunuz. Takipli olan kargolar ülkeye girince nerede olduğu görünüyor. Eğer işim acilse ilçemdeki bölge dağıtıma gidip kendim alıyorum. Her ilçede 1 tane bölge dağıtım oluyor ve o bölge dağıtımdan evinize gelmesi 20 günü bulabiliyor.
  • Yavaşlık görmemişsiniz bangooddan 04.08.2016 aldigim urun bi hafta once geldi. Bangood un ilgisine hastayim. Ilk gonderiyi 3-4 ay bekledim gelmeyince mail yazdim gelmedi diye sorgusuz sualsiz tekrar gonderdiler

• Son zamanlarda ChinaPost Registered Air Mail yazıp yine de uyduruk kodla gönderenler türedi. Hepsini bir güzel kalaylayıp en kısa sürede dispute açıyorum. Eğer ürünü kapatmadıysa bir de negatif yorum yazıyorum.

Yıllardan beri alışveriş yapıyorum, takipsiz olan sadece bir postam elime ulaştı. Adi PTT teslim etmeye tenezzül etmiyor. Kim araklıyorsa haram zıkkım olsun.

• quote:

Benim iptal 6 gün sonra hesaba geçti dispute ödemesi 4 gün sonra yattı hesap da AliExpress iade diye yazar...

Üstadım şu şekilde e mail geldi Türkçesini yazıyorum. İngilizce si resimde. Şimdi iptal işlemini iptal Edip bekleyip daha sonra mı iptal işlemini gerçekleştireceğim.

Sipariş No için Ödeme. Xxxxxxccccccx.

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!kabul edildi.

Şu anda, ödemeniz 'Doğrulanmaktadır'. Ödemeler genellikle 24 saat içerisinde doğrulanır. Onaylandıktan sonra, tedarikçi siparişinizi işleme almaya başlayacaktır.

Bu süre zarfında, siparişiniz üzerinde herhangi bir işlem yapamazsınız.

Aliexpress'de bir hesap açın

Siparişlerinizi çevrimiçi olarak takip etmek, gönderim ve fatura bilgilerinizi ve daha fazlasını kaydetmek için!

Veya aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp web tarayıcınıza yapıştırın:

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Son zamanlarda ChinaPost Registered Air Mail yazıp yine de uyduruk kodla gönderenler türedi. Hepsini bir güzel kalaylayıp en kısa sürede dispute açıyorum. Eğer ürünü kapatmadıysa bir de negatif yorum yazıyorum.

Yıllardan beri alışveriş yapıyorum, takipsiz olan sadece bir postam elime ulaştı. Adi PTT teslim etmeye tenezzül etmiyor. Kim araklıyorsa haram zıkkım olsun.

@faruk bey sipariş verdiklerimden biri dediğiniz posta yolu diğeri farklı ekran görüntüleri aşağıda siparişi verdikten sonra sevkiyat teslim adresini bir türlü değiştirmiyor varmı bir yolu Arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 11 Şubat 2017; 23:25:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Departed from transit country şekline bekleyen 3 MY kargom var.

Bunu yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim 2 tanesi PTT'ye gelmiş.

Hocam depart from transit country durumundan kaç gün sonra geldi PTT'ye ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.