Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu uygulamanın hayata geçmesiyle birlikte kaçakçılığın ve bavul ticaretinin de önü açılmış olacak ne güzel :) ama bunları hesap edebilecek akıl nerdeee! bunlar mabadı toparlamak için nerelerden vergi koparsam derdinde
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Kanunlar yönetmelikler burda toplanan birleştirilen bi ürüne türk malı diyebiliyorsa yazar adamlar. Ayrıca yazı bataryada belki pili türkiyede üretmişlerdir

Aple tasarımının nerde yapıldığını neden yazıyorki. Çin malı işte

Birde bu mesaj ile ne anlatmak istediğinizi anlamadım. Ben nerde üretildiğinden çok parayı kimin kazandığına bakarım.
  • kbxyedek kullanıcısına yanıt
    türk telekoma tansu çiller zamanında 21 milyar dolar verilmişti ama satmadı.
  • Geçmiş olsun. Çin'den alışveriş yapanlar düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar itirazimizi buradan yaparak birsey elde edemeyiz sosyal medya uzerinden ve cimer uzerinden itiraz ve sikayetlerimizi yaparsak duzgun bi yazımla dikkate alonacagini düşünüyorum halkın iradesini hice sayamayacaklarini dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinnet53

Arkadaslar itirazimizi buradan yaparak birsey elde edemeyiz sosyal medya uzerinden ve cimer uzerinden itiraz ve sikayetlerimizi yaparsak duzgun bi yazımla dikkate alonacagini düşünüyorum halkın iradesini hice sayamayacaklarini dusunuyorum
    boşuna uğraşırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sekilde dusunen halk ezilmeye mahkumdur

• Jamie Hyneman kullanıcısına yanıt
    Hocam ben almazsam, yani müşteri almazsa nasıl devlet kazanacak? Ben devlete mal veya hizmeti almadım diye vergi mi veriyorum?
  • ratsorizzo kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi batırmak için doları yükseltiyorlar heryerden saldırıyorlar ülkeyi kötü gibi gösteriyorlar üretici denen ş... Serbest piyasa deyip herşeye zam yapıyor sen yurt dışından vergisiz alışveriş yapıyorsun gidecek paranın belki bi kaç kuruşu devletine gidecek ve burda ak partiye oy yok diyorsun bu 26 milyon postanın 1 tl olduğunu düşünsene dışarıya kaç milyon dolar gidiyor bu salak saçma giden paraların önüne geçmek lazım bence ölümüne akp herşey geleceğimiz için

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bırak şu girişimci yoktu palavrasını. Atatürk istese fabrikanın başına koyduğu müdürü teşvikle faizsiz kredi ile patron yapardı.

Başbakan Ecevit ti. Koolisyon olması zaten halk ın bölündüğünün ispatı. Yıllardır kararlı siyasal güç yoktu ülkede.

Emeklilikte yaş 4447 sayılı kanun ile 25 Ağustos 1999 da geldi. Aç araştır. Bunlar birazcık daha değiştirdiler.
    Habertürkwww.haberturk.com
    Depremden yararlanıp emeklilikte yaş şartı getirilişinin 15’inci yılı
    https://www.haberturk.com/yazarlar/ali-tezel-1016/981034-depremden-yararlanip-emeklilikte-yas-sarti-getirilisinin-15inci-yili

Bende mezarda emekli olacağıma verin pirimleri bana dedim patrona ama kaçak işçi çalıştıramayız dedi.

G3 konusunu araştır istersen. Yerli üretiminin adı g3a7 ve g3a7a1. Ben haklıyım gene :) G3 alman malıdır. Lisansını alıp ürettiklerimiz g3 değildir. Eski bişeydi benimki. Bakmadım ne malı. Onlardan almadıysakta lisans bedeli ödenmiştir heralde.

G3A7: HK Tarafından üretilen G3A3`ün Türk yapımı versiyonudur.

G3A7A1: HK Tarafından G3A4`un Türk yapımı versiyonudur.

Terörist e kendi ürettiği silahı verecek kadar cahilmi sanıyorsun onları. Rus silahı verceklerki rusları düşman say. Bakma şimdi abd tırlar dolusu silahı ypg ye verdi. Güçlüler cesurlar artık.

Keleş üretimide rusların tekelinde olan bişey değil. Adam fabrikada istediği gibi üretip el altından bunlara verebilir. Ayrıca keleş üretimi Dünyada, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Mısır, K. Kore, Macaristan, Polonya, Romanya, Yugoslavya, Finlandiya, eski Doğu Almanya’da üretilmiştir. https://www.tech-worm.com/kalasnikof-ak-47-piyade-tufegi-nedir-ozellikleri-nelerdir/

Ötv filan medya öyle yansıttı geçici olan öiv idi oda kalıcı oldu sonra. Ecevit hükümetinin son golü ötv aç araştır.

Hayvancılıkta kolaya kaçarsan maliyet artar. Yapacak bişey yok. Önce yemi ucuz verip alıştırdılar insanları şimdi pahalı veriyorlar mecbur alacaklar. Çok kötü bu kapitalist düzen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbxyedek -- 28 Şubat 2019; 17:54:45 >

• ne kadar tüketici aleyhine olsa da adam haklı.
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Kur düşüktür ama o zaman :) Bi güçlü olamadık ki 6,5a satamadık bak şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

gümrük sınırı 20 euro olarak aklımda kalmış..böyle artistliklere gerek yok..yanlış yazdıysak da düzeltiriz..

Alıntıları Göster

• son bir kaç şey aldım ..onlar gelse bari..
  • Bkz. Vatandaş nasıl yolunur.

• Eee, değirmende su bitti, bu seçimlerde kazanamayacaklarını biliyorlar, dikkat edin seçimden sonra asıl bomba patlayacak, herşeye en az %40 zam. Bu mesajım da burada bulunsun.
  • yandaşlarının milyonlarca vergi borcunu sil
    sonra gel milleti kaz gibi yol

neymiş vergi adaletiymiş

ulan yediniz yediniz doymadınız

Allah belanızı versin...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.