Şimdi Ara

Aliexpressten HTC ONE M7 almak ve imei işlemleri nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere çoğu kişi Aliexpressten HTC One M7 refurbished cihaz (yani Fabrikada tamir görüp yeni kasa ile sıfırlanmış cihaz) getirtiyor. Tabi gümrüğe takılma riskini göze almanız gerekiyor.

Bende cesaret edip bir tane sipariş verdim ve 15-16 gün sonra sorunsuz teslim aldım.

Satıcı gümrüğe takılmaması için kendi kutusunda değil, boş hdd kutusuna koyarak göndermiş ve paket üzerinede depolama cihazı yazmış, bedelinide 22usd göstermiş. Bu şekilde gümrüğe takılmadan gelmiş.

Cihaz sıfırdan farksız, etiketleri, adaptör, kablo, kulaklık sıfır ambalajında ve en önemlisi cihaz s-off olarak geldi yani imei uğraşmadan fastboot ile atılabiliyor.

Cihazı aldığım link:http://www.aliexpress.com/item/Hot-Original-HTC-One-M7-Android-4-4-2-sense-6-0-32GB-Quad-core-1/1830559897.html

Aliexpresten alışveriş nasıl yapılır vs işlemleri google veya youtubedan aratarak öğrenebilirsiniz.

İMEİ İŞLEMLERİ:

Eski kullanmadınığınız bir telefonunuzun imei numarasını veya kullanmak istediğiniz herhangi imei numarasını bir kenara not alın.

Şu linkten Minimal adb fastboot u indiriyoruz :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790
    İndirdikten sonra kurulumu yapıyoruz, programı açıyoruz ve telefonumuzu usb kablosuyla pcye bağlıyoruz.

Şimdi telefonumuzun güç düğmesine basacağız ve yeniden başlat diyeceğiz, telefon kapanır kapanmaz güç düğmesine ve ses kısma düğmesine basılı tutuyoruz taki ekranda yazılar gelinceye kadar.

Gelen ekranda Fastboot yazısı üzerinde iken güç düğmesine basınca şu ekranla karşılaşacağız:

Bu işlemden sonra telefonu bu şekilde bırakıp pcye geçiyoruz ve Minimal adb fastboot programı zaten açıktı,

açık olan satıra şunu yazıyoruz:

fastboot devices yazıp entere basınca eğer herşeyi doğru yaptıysak bağlı olan cihazımızı gösterecek. Sonra şunu yazıyoruz:

fastboot getvar imei yazıp entere basınca mevcut imei numaranızı gösterecek. Sonra şunu yazıp, xxxxx... olan yere yeni imei numaranızı yazıp entere basıyoruz:

fastboot oem writeimei xxxxxxxxxxxxxxx ve mutlu son, işlemimiz bitiyor. Hepsi bu kadar.

Takıldığınız yer olursa sorun, fakat bende bu işlemler dışında pek birşey bilmiyorum, burada kritik nokta telefonun s-off olarak gelmiş olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayvalli

Bildiğiniz üzere çoğu kişi Aliexpressten HTC One M7 refurbished cihaz (yani Fabrikada tamir görüp yeni kasa ile sıfırlanmış cihaz) getirtiyor. Tabi gümrüğe takılma riskini göze almanız gerekiyor.

Bende cesaret edip bir tane sipariş verdim ve 15-16 gün sonra sorunsuz teslim aldım.

Satıcı gümrüğe takılmaması için kendi kutusunda değil, boş hdd kutusuna koyarak göndermiş ve paket üzerinede depolama cihazı yazmış, bedelinide 22usd göstermiş. Bu şekilde gümrüğe takılmadan gelmiş.

Cihaz sıfırdan farksız, etiketleri, adaptör, kablo, kulaklık sıfır ambalajında ve en önemlisi cihaz s-off olarak geldi yani imei uğraşmadan fastboot ile atılabiliyor.

Cihazı aldığım link:http://www.aliexpress.com/item/Hot-Original-HTC-One-M7-Android-4-4-2-sense-6-0-32GB-Quad-core-1/1830559897.html

Aliexpresten alışveriş nasıl yapılır vs işlemleri google veya youtubedan aratarak öğrenebilirsiniz.

İMEİ İŞLEMLERİ:

Eski kullanmadınığınız bir telefonunuzun imei numarasını veya kullanmak istediğiniz herhangi imei numarasını bir kenara not alın.

Şu linkten Minimal adb fastboot u indiriyoruz :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790
    İndirdikten sonra kurulumu yapıyoruz, programı açıyoruz ve telefonumuzu usb kablosuyla pcye bağlıyoruz.

Şimdi telefonumuzun güç düğmesine basacağız ve yeniden başlat diyeceğiz, telefon kapanır kapanmaz güç düğmesine ve ses kısma düğmesine basılı tutuyoruz taki ekranda yazılar gelinceye kadar.

Gelen ekranda Fastboot yazısı üzerinde iken güç düğmesine basınca şu ekranla karşılaşacağız:

Bu işlemden sonra telefonu bu şekilde bırakıp pcye geçiyoruz ve Minimal adb fastboot programı zaten açıktı,

açık olan satıra şunu yazıyoruz:

fastboot devices yazıp entere basınca eğer herşeyi doğru yaptıysak bağlı olan cihazımızı gösterecek. Sonra şunu yazıyoruz:

fastboot getvar imei yazıp entere basınca mevcut imei numaranızı gösterecek. Sonra şunu yazıp, xxxxx... olan yere yeni imei numaranızı yazıp entere basıyoruz:

fastboot oem writeimei xxxxxxxxxxxxxxx ve mutlu son, işlemimiz bitiyor. Hepsi bu kadar.

Takıldığınız yer olursa sorun, fakat bende bu işlemler dışında pek birşey bilmiyorum, burada kritik nokta telefonun s-off olarak gelmiş olması.

dostum linke tıkladım, TR'ye göndermiyoruz der.

• Teşekkürler arkadaşımın aldığı tele denedik imei değiştirdik 80 tl istemişlerdi iyiki vazgeçmişiz telefoncular :)
    benim telefonda bozuldu bugün aliexprexden aldığım şarj olmuyor yarın telefoncuya götürcem bakalım ne kadar fiyat çıkcak :)
  • One X de bu şekilde olur mu ?
  • Anlatım için eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Teşekkürler arkadaşımın aldığı tele denedik imei değiştirdik 80 tl istemişlerdi iyiki vazgeçmişiz telefoncular :)
    benim telefonda bozuldu bugün aliexprexden aldığım şarj olmuyor yarın telefoncuya götürcem bakalım ne kadar fiyat çıkcak :)

Arızası sıkıntı oluyor işte garanti olmayınca, gerçi garantilide de kullanıcı hatası deyip gönderiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

One X de bu şekilde olur mu ?

Aliexpressten almaktan bahsediyorsanız tabiki olur, ama imei konusu nasıl olur bilemiyorum. Bu imei meselesi snapdragon işlemcili htcler için geçerli.
  • quote:

quote:

Aliexpressten almaktan bahsediyorsanız tabiki olur, ama imei konusu nasıl olur bilemiyorum. Bu imei meselesi snapdragon işlemcili htcler için geçerli.

Tegra işlemcili One X'e imei çaktım bu yolla, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

cihazınız s-off muydu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cihazınız s-off muydu?

Evet hocam. Şimdi recovery kurmakla uğraşıyorum ama olmadı bi türlü. Pc görmüyor telefonu. Akşam tekrar bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

HTC One Max de denedik başarılı oldu fakat desire 500 de denediğimiz de aldığımız hata resimdeki gibi oluyor var mı çözümünü bilen

Cihaz S-off

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.