Şimdi Ara

Aliexpressten Mouse Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aliexpress üzerinden mouse almak istiyorum fakat orjinalliği konusunda şüphelerim var daha önce sipariş vermiş biri varsa yardımcı olursa sevinirim..

Mouse bu arkadaşlar

Razer

• Ben Aldım Dostum Deathadder Alicaksin Muhtemelen. Performansı Çok İyidir Ama 6 Ay Dayanır Ona Göre Al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal değil dostum. Razer logosunun tam ortası aydınlatılıp yılanların kenarı karanlık kalıyorsa orijinal değil demek, ürünün resimlerine bakınca anlaşılıyor.,

Edit: Satın almış kişilerin yüklediği resimlere bakınca anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 25 Ekim 2017; 12:29:59 >
  • Peki hocam bu razerlarda özellik varmış mouseyi taktıgın zaman driverı otamatik yükleme gibi sadece orjinal modellerde mi var yoksa hepsinde geçerli oluyor mu ? Bazı alanlardan duyduğuma göre otomatik yüklendiği için orjinal gibi ifade kullandılar aklıma takıldı.
  • Zıppıdık kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda aliexpressden razer mouse almıştı çakmaydı oda böyle ama kaliteli çakmaydı. Yazılımı mouse u görüyordu. Razerin orjinalini çakmasından ayırt etmenin tek yolu üst mesajda anlattığım logo aydınlatması. Büyük ihtimalle yazılımı çalışıyordur bununda. Yazılımı kendi yüklemese bile internette vardır da kendi yazılımını yükleyen mouse da ilk defa duyuyorum.
  • vallah ben geçen sene 24 liraya ışıklı 7200dpi mouse aldım halen kullanıyorum :D çok para verme gel sende bundan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.