Şimdi Ara

Aliexpressten telefon alıcam yardım edin lütfen(Bulgaristana sipariş verecem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneme telefon alacam malum 11.11 de güzel indirimler olacak aklımdaki telefon xiaomi mi5s ama sizlerinde fikrini almak istiyorum en fazla 400 $ a çıkabilirim fiyat olarak
    aliexpress üzeri bu fiyata alınabilecek en iyi telefon sizce hangisi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Kendi fikrinizi belirtin belki başka almak isteyenlerde olur onlarada bi faydamız dokunur :)

• Nasıl almayı düşünüyorsun?
  • hocam bence yeni çıkan redmi 4 prime çok iyi telefon hem şarjı daha çok gider yani o kadar para vermeye gerek yok fantacyde 159 dolara satılıyor. vergileri falan karşılayayım bana da bir tane getirebilirseniz çok memnun olurum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bulgaristan gumrugunden gecerken herhangi bir vergi odemek gerekiyoemu birde 2 tane alsak gumrutke sorun cikaemi bir bilginiz varmi bu konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlreadyTR kullanıcısına yanıt
    sanırım 50$ ı geçmemesi gerekiyor.50$ ı geçerse vergi ödersin bulgaristandamı yaşiyorsun ?
  • ben de bu konuda bilgi bekliyorum
    benim bacanak da oraya yerleşecek , onun adresine çin sitelerinden sipariş versem , Sofya'ya güvenli bir şekilde teslim edilir mi?
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    satıcılarla çok kez mesajlaştim ürünü 49$ olarak gösteririz gümrüğüde geçer diyorlar bulgaristanda problem olmaz en fazla bi 10$ lık vergi çıkar oda zor
  • Bildiğim kadarıyla kayıtlı telefon olayı orada da var. Aynı kanunları uyguladığımızı düşünürsek yasak olabilir, belki geçer belki geçmez.
  • yok kayıt etmek falan gerekmiyor ben amerikadan nexus 6p aldim 1 senedir sorunsuz kullanıyorum hiç bişekilde kayıt falan yapmadım
  • h3k1m kullanıcısına yanıt
    11.11 indirimleri ile ilgili konuya dikkat. Kandırılmayın öyle bir indirim yapmıyorlar ama dediğim gibi gümrükte takılma olmazsa sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.