Şimdi Ara

Aliexpreste 15 dolara satilan 64 gb micro sd kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    inkteki fiyatlar anormal derecede ucuz,cok mu kalitesizler? Varsa, alip kulanan arkadaslar yorum yapabilir mi? Iyi ise 20 gun beklemeye deger.

http://www.aliexpress.com/item/Free-chinapost-SD-64GB-class-10-Micro-SD-Memory-Card-TF-64-GB-64G/840381670.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 16 Mayıs 2013; 22:04:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Class 10 hemde. bana göre alınır, hatta almayı düşünmeye bile başladım.
  • Belli başlı şeylerde ucuza kaçılır, anlarım da, elektronikte kaçmak ve bu kadar ucuza kaçmak bile bile lades demektir. Çöpe atılacak 30 liran varsa dene tabi. İddaa'dan falan gelmiştir, acımıyorsundur, ona bir şey diyemem.
  • böyle fiyat mı olur :D
  • 64 diye alırsınız, 4GB çıkar. Çin satıcılarının genel mantığını anlamadiysanız hala, ohoo...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakmadır büyük ihtimalle. Kimse geri göndermekle uğraşmayacağı için satıyorlar böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    ben tanesi 9 dolardan 2 adet 32 gb microsd kart aldım. İçerisini full iso kalıbı bir dosyayı attım iso kalıbım 4 gblik veriydi. Micro sd kart sanki full kopyalamış gibi yaptı ben de inanamadım. Sonra sd karta kopyaladıklarımı bilgisayarda boş bir klasöre attım. sonra baktım 1 kartta sadece 1 iso kalıbı yani sadece 4 gb alan kullanılıyor diğer kopyalanan veriler hava civa nasıl yapmışlarsa artık, diğer karttaki de en fazla 8 gb veri yazmış fakat full yazmış sanki kopyalanmış gibi görünüyor. Sonra aliexpresste uyuşmazlık davası açtım sorunumu hem satıcıyaa hem siteye bildirdim 2 ay sonra siteden mesaj geldi h.. ile başlayan flash bellek test programı ekran görüntüsü istemişler 5 gün içerisinde bize gönderin diye mesaj yollanmış fakat ben mesajı 9 gün sonra gördüm. O ara internete girecek konumda değildim. Daha sonra peşini bıraktım sonra aliexpress uyuşmazlığı sonuçlandırıp bana 36 liramı kredi kartıma aktarmış param 3 ay süre ile sitede rehin kaldı fakat kur farkından kâra geçtim epeyi :) Kısacası 8 lira ptt ye vermek hiç istemediğimden hakkımı haram edip unutmuştum bile =) Aliexpress çok güvenli bir site fakat ne yapacaklarını tam olarak bilemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 23 Ağustos 2013; 21:10:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.