Şimdi Ara

Alınabilecek En Uygun USB Bellek Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim elimde sandisk cruzer 8gb var. hiç memnun değilim. başlarda yazma hızı 10-20mb/sn sonra 3-4mb/sn'ye düştü.

şimdi yeni bir bellek almayı düşünüyorum ve aynı sorunu yaşamak istemiyorum.okuma ve yazma hızı çokta yüksek olmasına gerek yok. istikrarını devam ettirsin en önemlisi bu! kullanıp da memnun olmadıklarınızı da söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridecymbal -- 4 Eylül 2015; 20:06:10 >

• DataTraveler DT 109 alabilirsin. Sakın HI-LEVEL alma ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanhdrgl

benim elimde sandisk cruzer 8gb var. hiç memnun değilim. başlarda yazma hızı 10-20mb/sn sonra 3-4mb/sn'ye düştü.

şimdi yeni bir bellek almayı düşünüyorum ve aynı sorunu yaşamak istemiyorum.okuma ve yazma hızı çokta yüksek olmasına gerek yok. istikrarını devam ettirsin en önemlisi bu! kullanıpta memnun olmadıklarınızı da söylerseniz sevinirim.

Bu konuya bir gözat ona göre alabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_37184937/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

quote:

Orijinalden alıntı: emirhanhdrgl

benim elimde sandisk cruzer 8gb var. hiç memnun değilim. başlarda yazma hızı 10-20mb/sn sonra 3-4mb/sn'ye düştü.

şimdi yeni bir bellek almayı düşünüyorum ve aynı sorunu yaşamak istemiyorum.okuma ve yazma hızı çokta yüksek olmasına gerek yok. istikrarını devam ettirsin en önemlisi bu! kullanıpta memnun olmadıklarınızı da söylerseniz sevinirim.

Bu konuya bir gözat ona göre alabilirsin http://forum.donanimhaber.com/m_37184937/tm.htm

burda bir öneriden ziyade test sonuçları var. ben test sonuçlarına göre bellek almayacağım; zira test sonuçları ulaşabileceği maksimum hızı gösteriyor. ben sağlam ve istikrarlı birşey arıyorum.

resimlerde benim belleğin hız testleri var. yazma hızı 10.80mb/sn olarak ölçülmüş. ancak benim 4mb/sn yi geçmiyor. başta hızlıydı da istikrarsız bi bellek işte.

• Bilgisayarınızda problem olabilir. Ayrıca jetflash 620 16gb belleği 40 liraya aldım geçen gün hepsiburada'dan memnunum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

Bilgisayarınızda problem olabilir. Ayrıca jetflash 620 16gb belleği 40 liraya aldım geçen gün hepsiburada'dan memnunum. Tavsiye ederim.

birçok farklı bilgisayarda denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı FX sistemi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.