Şimdi Ara

Alınacak en iyi Lumia?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum ancak ya apple ya da Microsoft almak istiyorum sizce lumianın hangi modeli alınır?

• şuanki modellerden 735 öneririm daha ucuz olsun dersenşz 820 var hepsiburadada 500tl idi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6+ al . olmazsa iphone 6 al. illa windows phone alacam diye kaşınıyorsan 1520 al. ama pişman olursun bulşamayın wp ye.
  • alınacak en iyi lumia derken en üst model mi, yoksa fiyatına göre en iyi cihazı mı, yoksa bulundurduğu özellikleri, boyutu ile en ideal lumia modelini mi soruyorsunuz ?

tabi tüm bu seçenekler için arkadaşların tavsiyede bulunacağı çeşitli modeller olacaktır. en yüksek fiyatlı modeller Lumia 1520, 930, ve 830 dur. donanım özellikleri olarak oldukça da tatmin edicidirler. özellik ve fiyat olarak bana göre Lumia 735 içlerinde en iyi modeldir. her ne kadar olması gerekenden biraz fazla bir fiyattan satılsa da, WP sistemine aşina iseniz Lumia 735 aldıktan sonra, içinizde kolay kolay bir üst modele geçme isteği uyanmaz sanıyorum.. görecelidir tabi, ancak bana göre en alınası cihaz olan lumia 735'i tavsiye ederim.

tabi karar verirken de Ios ile WP'nin avantajlarını/dezavantajlarını da dikkatlice gözden geçirmeniz, alacağınız cihazdaki memnuniyetinizi pekiştirecektir.

syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 27 Şubat 2015; 0:04:07 >

• mmmashm kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Maddi durumunuz iyiyse size kesinlikle Lumia 1520'yi öneririm. Eksiksiz bir ürün ve şık bir tasarıma sahip. Windows Phone alternatifi olarak Apple ürünlerini de alabilirsiniz; fakat işini hakkıyla yapmayan markaların (Google, Samsung...) ürünlerini tavsiye etmiyorum. Android olarak da sadece Sony'i öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -1520 her anlamda kusursuzdur. İşletim sistemini ve ekran boyutunu dezavantaj olarak görüyosanız bilemem.
    -930 donanım olarak 1520 ile aynı sayılır. Tasarımı ve 5 inç olması elinize aldığınızda çok dikkat çeker ve şık durur. Tek dezavantajı bataryası.
    -Bunlar haricinde orta seviye cihazlardan 730 ya da 925i öneririm. Biri ön biri arka kamerada fiyatına göre üst düzey kalite verir.

Wp işletim sisteminde donanım farkı telefon kullanımında pek fark yaratmıyor. Windows 10un 512mb ramli cihazlarda çalıştığını göz önüne alırsak özellikle.
  • 4 büyükler. L1520, L930, L830, L735. Bunlardan birini alan pişman olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsen 1520 veya 930 öneririm ikiside harika telefonlar yalnız 930 da kamera düşük ışık esnasında kumlanma yapıyor ıphone önermem wp istemezsende sana z2 al derim gittigidiyorda 1350 tl idi

• 930 1000 lira civarına düşerse alınabilir. Diğer türlü zaten asus var ucuz ve kasmayan yine de sen bilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli etken kamera ise Lumia 1020 performans istiyorum dersen ya 1520 yada 930.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Asılsız asılsız cevaplar...Iphone 6+ ya 1GB ram için mi 2700 lira para versin...Ha bir git ordan

• Kardeşime telefon alacağız, kötü bir android telefon kullanıyor ve Android istemiyor.Telefonu temel özellikleri ağırlıklı olarak kullanacak Lumia 920 düşünüyorum, sizce Lumia 920 bizi pişman eder mi?Eskimiş olması sıkıntı değil ben de Htc 8x kullanıyorum.

• Lumia 735 kullanıyorum oyunlarda akıcı değil sanırım optimize sorunları var.Oyun onemliyse memnun olmayabilirsiniz ben sosyal medya ağırlıklı kullandığım için memnunum sadece ekranın altında 3 dokunmatik tuş alt kısımdaki siyah yerde olsa daha iyi olurmuş.

• Soru biraz zorlar diyodum ama hiç zorlamadı direkt yapıştırdım cevabı.

Cevap: Hiçbiri
  • İphone al keyfine bak

• İPhone 6 düşünüyorum arkadaşlar plus gereksiz pahalı

• Kullandığınız uygulamalara bağlı hocam ama ben olsam iphone alırdım

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Saçma bir kıyaslama yapmışsınız. iOS'un zibilyon GB ram e mi ihtiyacı var?

• iphone alabiliyorken onu al bence ama illa lumia da dersen 1520 gayet güzel 1320 de olabilir daha ucuz
  • darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    sanane kardeşim raminden işini görüyomu ona bak rica ediyorum yardım edin fan boyluk peşinde koşmayın artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.