Şimdi Ara

(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
52.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quaresma.

Ben antalyalıyım,teraslı derken kaç odalı,çatı dubleksi mi?

3+1 yada 4+1 hocam çatı dubleksi evet ama öyle çok aşırı bir terasa ve büyüklüğe gerek yok 160m2 civarı işimizi görür terasta bir salıncak bir masa sandalye takımı alsa yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdines

Lâra. Istanbul Acıbadem, Bursa Çekirge ne ise Antalya Merkez Lâra odur. Ama üniversiteye pek yakın sayılmaz.

güzeloba tarafı nasıl hocam orda 2 3 ilan bulabildim?
  • unıye yakın uncalı siteler mahallesi civarı alabılırsınız . Antalya tamamen deprem bolgesı oldugundan aldıgınız bina yası kucuk olursa ıyı olur yaslı bınalar depreme dayanıklı sozde ama ne derece dayanır olası deprem sonrası burda tartısırız..

Onun dısında kultur mahallesi ve ozdılek avm cıvarlarında da olabılır o fıyatlara bulunabilir. Meltem tarafı fıyatlar yuksek olur meltemde guzeldır. Sahibinden com a girip mahalle aramasından ev bakın.. Antalyada cok fazla dolandırcı vardır bu nedenle tapu sahıbıne mutlaka bakın. Tapu alısverişlerinde mutlaka TAKASBANK sistemini kullanın kı 300 bın tl bir anda ucup gitmesin elınızden. Malum Türkiyenin en buyuk dolnadırıcılıklarının oldugu bolgesındesınız.

Olayın boyutunu soyle soyleyeyım ki tkendınıze ait tapulu yerınız bile olsa Antalya ve Türkiyede dolandırlmanız an meselesidir. Paranız cebınızdeyse 1 ay dolasın en kral evı bulursunuz ama dolandırılmamak cın en basta onlemınızı ve dıkkatınızı bu alan verın ev kolay...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

Bizimkiler de Antalya'ya taşınmayı düşünüyor. İstanbul'dan taşınacağımız için önereceğiniz bir yer var mı?

Antalya ayzın guzeldır ama kısın herkes odun sobası yaktıgından omrunuz 10 yıl kısalır en azından sıgara ıcmenıze gerek kalmaz o avantajı var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

Ben antalyalıyım,teraslı derken kaç odalı,çatı dubleksi mi?

3+1 yada 4+1 hocam çatı dubleksi evet ama öyle çok aşırı bir terasa ve büyüklüğe gerek yok 160m2 civarı işimizi görür terasta bir salıncak bir masa sandalye takımı alsa yeter

Arkadaşlar bu arada dubleks asla onermem antalya cok yagıs alır ve dubleksler her sen bakıma girer masraf cıkartır. Sİgorta yaptıracaksanız alın sigortasız bulasmayın teraslı dublekse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali9949

unıye yakın uncalı siteler mahallesi civarı alabılırsınız . Antalya tamamen deprem bolgesı oldugundan aldıgınız bina yası kucuk olursa ıyı olur yaslı bınalar depreme dayanıklı sozde ama ne derece dayanır olası deprem sonrası burda tartısırız..

Onun dısında kultur mahallesi ve ozdılek avm cıvarlarında da olabılır o fıyatlara bulunabilir. Meltem tarafı fıyatlar yuksek olur meltemde guzeldır. Sahibinden com a girip mahalle aramasından ev bakın.. Antalyada cok fazla dolandırcı vardır bu nedenle tapu sahıbıne mutlaka bakın. Tapu alısverişlerinde mutlaka TAKASBANK sistemini kullanın kı 300 bın tl bir anda ucup gitmesin elınızden. Malum Türkiyenin en buyuk dolnadırıcılıklarının oldugu bolgesındesınız.

Olayın boyutunu soyle soyleyeyım ki tkendınıze ait tapulu yerınız bile olsa Antalya ve Türkiyede dolandırlmanız an meselesidir. Paranız cebınızdeyse 1 ay dolasın en kral evı bulursunuz ama dolandırılmamak cın en basta onlemınızı ve dıkkatınızı bu alan verın ev kolay...

haklısınız hocam çok dikkatli olmak lazım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

• anladım hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdines

Güzeloba, Antalya' nın en havadar muhitlerinden biridir.

Müsaadenizle durumunuz hakkında size bir alternatif arz edeyim; bilen dost çevremiz yok diyorsunuz ve değişik mecralarda bilenlerden fikir istiyorsunuz. Velev ki yakını bile olsa insanların ihtiyaç, zevk ve tercihleri farklıdır. Eğer vaziyetiniz ( vakit ve nakit ) müsaitse kiralık ev tutun fikir sahibi olacak kadar asgari 1 sene bütün artı ve eksileriyle tabiri caizse Antalya'yı yaşayın. Yazı, kışı,baharı, trafiği, çarşı pazarı sosyal aktiviteleri vs. Ve ondan sonra kendi tercih ve ihtiyaçlarıınıza göre münasip bir yerden ev sahibi olun derim. Yapacağınız yatırım insanın öyle her zaman yapacağı bir iş değil. Şehir değiştirmek bir yana bir insan hayatında kaç kere ev değiştirir? En azından aceleyle değil salim kafayla bir yatırım yapar ve inşallah pişmanlık değil memnuniyetle yaşayacağınız bir yuvaya sahip olursunuz. Saygılarımla.

Cok saolun hocam Allah razi olsun

Kesinlikle haklisiniz bunu ben de diyorum once kiralayalim falan diye ama bizimkiler pek yanasmiyor

Kira isleri falan bir yastan sonra uymuyor tabi onlari da anliyorum 1 yillik konaklama masrafi da az buz bir para degil

Umarim keyfimize gore bir yer buluruz bakalim nasip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle lara.

güzeloba,fener,barınaklar,caglayan vs buralar efsanedir.

abartmıyorum ülkenin açıkara ilk 3 üne girer.

fiyatlar 1 milyondan başlamaz ama 200-250 den başlayarak gider. eski binalar ucuzdur. bu evin nesi 300-500 ediyor dersin felan ama muhit çok güzeldir

gözün kapalı laraya taşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

kesinlikle lara.

güzeloba,fener,barınaklar,caglayan vs buralar efsanedir.

abartmıyorum ülkenin açıkara ilk 3 üne girer.

fiyatlar 1 milyondan başlamaz ama 200-250 den başlayarak gider. eski binalar ucuzdur. bu evin nesi 300-500 ediyor dersin felan ama muhit çok güzeldir

gözün kapalı laraya taşın

Yorumunuz için teşekkürler hocam daha dun geldik ve konyaalti tarafini gezdik biraz larayada gidecegiz 2 3 gun burdayiz inşaAllah

Evler 360000 ile 1250000 arasiydi biraz moral bozucu acikcasi

Bir emlakci 300000e safak mahallesinde var dedi ama ben oraya gitmek istemedim hakkinda kotu semt diye not almisim siz ne dersiniz nasıldır safak mahallesi

• Up up up ümstadlar pazar gunu donuse gececegiz hala dise dokunur tek 1 ev bulamadik

• quote:

Beyler favladığımız 70 80 eve baktım ama aşırı derecede moralim bozuldu pek çoğu sizin dediğiniz yerlerde değil nerelerde olduklarını yazacağım müsaitseniz Allah rızası için bir bakın yarın saat 5 6 gibi antalyaya gideceğiz ev bakmaya yanlış bir hareket yapmak istemiyorum bize yardım edecek çok az kişi var onlarda ne kadar edebilecek emin olamıyorum kimse her şehri ezbere bilemez sonuçta

sedir 2 adet
    etiler 4
    kızılarık 3
    dutlubahçe
    gürsu
    yükseliş 6
    erenköy 6
    konuksever 3
    kanal 2
    memurevleri
    karşıyaka 2
    fabrikalar 2
    yenigün
    kütükçü 2
    gündoğdu 2
    barış 2
    düdenbaşı
    meydan kavağı
    emek 2
    güvenlik

bunlar mahalle isimleri bilginiz varsa lütfen yazın kepezin bir kısmı iyi bir kısmı kötü yazmışlar bizim favların yarısıda kepez kaç aydır araştırıyoruz bilsem hiç bakmazdım oraya :(:(:(:(

kepezi direk ele

• quote:

Up up up ümstadlar pazar gunu donuse gececegiz hala dise dokunur tek 1 ev bulamadik

Nerelere baktın hocam
  • İllaki şehir merkezi olacak diyorsan muratpaşa ilçesi ve konyaaltı ilçelerini değerlendirin. Ne zayık ki elinizdeki rakama hayal ettiğiniz şekilde bir ev bulunmaz antalyada. Artık ciddi saçma rakamlara çıkmaya başladı fiyatlar.

Eğer aileniz emekli ise, üniversite civarında çalışacaksanız, döşemealtı (özellikle yeşilbayır) tarafından da ev bakabilirsiniz. Şehir merkezine 20-30 dk mesafedir. İstanbul insanı için çok uzak bir mesafe olmaz. Tabi antalyalılar için deli uzak mesafe o ayrı. Gerçi lara bölgesi ile kıyaslarsanız, laradan üniversiteye gitmek daha uzun zaman alır.

Aracınız varsa zaten kepezüstünden yoğun trafikte bile en geç yarım saate üniversitedesiniz. Yol uygun olursa (ki çoğu zaman öyle olur) bu süre 15 dkya bile iner. Şehir merkezi diye kalkıp 2+1 ev için 500 bin istenmez orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

Beyler favladığımız 70 80 eve baktım ama aşırı derecede moralim bozuldu pek çoğu sizin dediğiniz yerlerde değil nerelerde olduklarını yazacağım müsaitseniz Allah rızası için bir bakın yarın saat 5 6 gibi antalyaya gideceğiz ev bakmaya yanlış bir hareket yapmak istemiyorum bize yardım edecek çok az kişi var onlarda ne kadar edebilecek emin olamıyorum kimse her şehri ezbere bilemez sonuçta

sedir 2 adet
    etiler 4
    kızılarık 3
    dutlubahçe
    gürsu
    yükseliş 6
    erenköy 6
    konuksever 3
    kanal 2
    memurevleri
    karşıyaka 2
    fabrikalar 2
    yenigün
    kütükçü 2
    gündoğdu 2
    barış 2
    düdenbaşı
    meydan kavağı
    emek 2
    güvenlik

bunlar mahalle isimleri bilginiz varsa lütfen yazın kepezin bir kısmı iyi bir kısmı kötü yazmışlar bizim favların yarısıda kepez kaç aydır araştırıyoruz bilsem hiç bakmazdım oraya :(:(:(:(

kepezi direk ele

Aynen hocam gezdik oralari cidden Antalya gibi değil yav oralar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Up up up ümstadlar pazar gunu donuse gececegiz hala dise dokunur tek 1 ev bulamadik

Nerelere baktın hocam

Hocam larayi cok az gezdik bir de sehrin ortasini pek gezmedik bu meltem mahallesi memurevleri mahallesi tarafini yarin gezecegiz ordan sadece gectik gibi oldu

Ahatli kültür tarafini cok gezdik ama lara ve meltemi az gormemize ragmen oralardan sonra ahatli kültür tarafi pek hos gelmedi ustelik son dakika da meltem mahallesinin biraz saginda guzel bir ev kesfettik

Ya bu ahatli kultur tarafi hem iyi bir semt degil hem nezih degil ama fiyatları saglam sisirmisler sacma sapan evler 300k onlar tok saticiysa biz de tok aliciyiz 300kya larada meltem taraflarinda ev bulmak mumkun lara uzak olmasa cidden baya ferah ve guzel ama sanirim biz bu meltem tarafina ugrasacagiz burda da tek tük de olsa yeni binalar var

Edit=hocam su 4 mahalleyi bir degerlendirir misiniz burda 1 2 ev yakaladik
    Soguksu
    Memurevleri
    Bayindir
    Yenidoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 27 Ocak 2018; 5:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

İllaki şehir merkezi olacak diyorsan muratpaşa ilçesi ve konyaaltı ilçelerini değerlendirin. Ne zayık ki elinizdeki rakama hayal ettiğiniz şekilde bir ev bulunmaz antalyada. Artık ciddi saçma rakamlara çıkmaya başladı fiyatlar.

Eğer aileniz emekli ise, üniversite civarında çalışacaksanız, döşemealtı (özellikle yeşilbayır) tarafından da ev bakabilirsiniz. Şehir merkezine 20-30 dk mesafedir. İstanbul insanı için çok uzak bir mesafe olmaz. Tabi antalyalılar için deli uzak mesafe o ayrı. Gerçi lara bölgesi ile kıyaslarsanız, laradan üniversiteye gitmek daha uzun zaman alır.

Aracınız varsa zaten kepezüstünden yoğun trafikte bile en geç yarım saate üniversitedesiniz. Yol uygun olursa (ki çoğu zaman öyle olur) bu süre 15 dkya bile iner. Şehir merkezi diye kalkıp 2+1 ev için 500 bin istenmez orada.

Hocam fiyatlar konusunda cok haklisiniz Antalyada emlak balonu asiri sacma bir sekilde var 100klik evin kirasi 600tl ise 200kligin ki 750tl falan kiralarla fiyatlar uygun degil 1250000e tee hurmada daire var sehrin genelinde 1500 ustu kiralik yer neredeyse yok

Hocam dosemalti tarafi olmaz yav bir tanidigimizin orda 700klik villasi var bikmislar ordan edremit tarafinda 200klik evde kalıyorlar biz uzun suredir ankara merkeze uzak bir yerde oturuyoruz ve bıktık tam anlamiyla babam larayi bile istemiyor

• quote:

quote:

quote:

Nerelere baktın hocam

Hocam larayi cok az gezdik bir de sehrin ortasini pek gezmedik bu meltem mahallesi memurevleri mahallesi tarafini yarin gezecegiz ordan sadece gectik gibi oldu

Ahatli kültür tarafini cok gezdik ama lara ve meltemi az gormemize ragmen oralardan sonra ahatli kültür tarafi pek hos gelmedi ustelik son dakika da meltem mahallesinin biraz saginda guzel bir ev kesfettik

Ya bu ahatli kultur tarafi hem iyi bir semt degil hem nezih degil ama fiyatları saglam sisirmisler sacma sapan evler 300k onlar tok saticiysa biz de tok aliciyiz 300kya larada meltem taraflarinda ev bulmak mumkun lara uzak olmasa cidden baya ferah ve guzel ama sanirim biz bu meltem tarafina ugrasacagiz burda da tek tük de olsa yeni binalar var

Soguksu
    Memurevleri
    Bayindir
    Yenidoğan

O taraflarda üniversiteye yakın eski yerleşim yerleri. Yenigün hariç yenigün tarafında kızılarık kızıltoprak tarafı biraz daha yeni yapı nispeten. Ama lara tarafını beğendiysen meydan tarafına bakabilirsin oralarda iyi diyolar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerelere baktın hocam

Soguksu
    Memurevleri
    Bayindir
    Yenidoğan

O taraflarda üniversiteye yakın eski yerleşim yerleri. Yenigün hariç yenigün tarafında kızılarık kızıltoprak tarafı biraz daha yeni yapı nispeten. Ama lara tarafını beğendiysen meydan tarafına bakabilirsin oralarda iyi diyolar

Hocam dogu garaji tarafi nasil caybasi mahallesi civari nezih bir yer mi burda genis bir yer yakaladik merkezi bir yer ama nezihligini tam anlayamadim biraz fazla kalabalik

Bir de o onceki yazdiklarim nezihlik olarak nasil ev alma komsu al demisler cidden artik duzgun insanlarla oturmak istiyorum misal bizim ev 350k yanimizdaki sitelerde evler 800k falan ama cevre berbat inanin 5dk durmazdim imkanim olsa

• Aradığın fiyatlara dubleks+teraslı daireleri Ahatlı-Kültür-Yenidoğan civarlarında bulabilirsin. Etnik yapısını bilemem ama öğrenci boldur. Kültür zaten üniversitenin dibinde. Ahatlı ve Yenidoğan da yakın sayılır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.