Şimdi Ara

(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
52.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba Antalyada asagida yazacagim ozelliklerde bir daire almak istiyoruz yardimci olur musunuz sehir hakkinda bilgimiz sifira yakin

200 250 maksimum 300 bin tl civarinda
    Terasli katta dubleks tarzi
    Mumkun oldugunca merkeze yakin
    Akdeniz Üniversitesine yakin olursa cok iyi olur ama cok muhim degil
    Aile yasamina uygun ve cevresi temiz cevresinde politik ırki mahalleler bulunmayan (Suriyeli Roman Kürt sagci solcu hicbir sekilde rengi olmayan bir mahalle ariyoruz ayrimcilik yaptigimdan degil ama toplumsal olaylara siyasete karismayan basit insanlariz marjinal insanlarla oturmak istemiyoruz)

Bu ozellikte bir daireyi hangi mahallelerde bulabiliriz acaba dediğim gibi cevre bizim için cok onemli kimsenin kimseye karismadigi guvenli temiz bir yer ariyoruz yardimci olan herkese simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 14 Temmuz 2019; 19:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antalya'da Yaşanılacak En İyi Mahalleler

Antalya, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden biridir. Yıl boyunca ılıman iklimi, doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri ile dikkat çekmektedir. Eğer Antalya'da yaşamayı planlıyorsanız, şehrin en popüler ve yaşanabilir mahallelerini bilmeniz faydalı olacaktır.

Kızılarık Mahallesi

Kızılarık Mahallesi, Konyaaltı ilçesinde yer alan sakin ve huzurlu bir mahalledir. Yeşil alanları, parkları ve sosyal tesisleri ile öne çıkan mahalle, aileler için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır. Antalya Kızılarık Mahallesi'nde satılık ev ilanlarına göz atabilirsiniz.

Yüksekalan Mahallesi

Yüksekalan Mahallesi, Muratpaşa ilçesinde yer alan merkezi bir mahalledir. Şehrin kalbine yakınlığı ile dikkat çeken mahalle, çeşitli sosyal olanaklara ve ulaşım imkanlarına sahiptir. Antalya Yüksekalan Mahallesi'nde satılık ev seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Konuksever Mahallesi

Konuksever Mahallesi, Kepez ilçesinde yer alan gelişmekte olan bir mahalledir. Uygun fiyatlı konut seçenekleri ile öne çıkan mahalle, yatırımcılar için de cazip bir seçenektir. Antalya Konuksever Mahallesi'ndeki satılık ev ilanlarını değerlendirebilirsiniz.

Sarısu Mahallesi

Sarısu Mahallesi, Konyaaltı ilçesinde yer alan sahil kenarı bir mahalledir. Muhteşem plajları ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken mahalle, tatilciler ve yerel halk için popüler bir yaşam alanıdır. Antalya Sarısu Mahallesi'nde satılık ev fırsatlarını araştırabilirsiniz.

Hurma Mahallesi

Hurma Mahallesi, Muratpaşa ilçesinde yer alan sakin ve düzenli bir mahalledir. Geniş parkları, çocuk oyun alanları ve eğitim kurumları ile aileler için idealdir. Antalya Hurma Mahallesi'nde satılık ev ilanlarına göz atarak size uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Antalya'da nerede yaşanacağı kararı, kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak değişebilir. Ancak yukarıda sıralanan mahalleler, şehrin en popüler ve yaşanabilir bölgeleri arasında yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Işıklar caddesi veya meltem den alın kimse kimseye karışmaz meltem universiteye daha yakındır merkez demişsin ama lara tarafı tam anlattığın kriterlere uyuyor ben olsam larada alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

Işıklar caddesi veya meltem den alın kimse kimseye karışmaz meltem universiteye daha yakındır merkez demişsin ama lara tarafı tam anlattığın kriterlere uyuyor ben olsam larada alırdım

hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim şuan merkeze uzak bir yerde oturuyoruz ve çok sıkıldık bu durumdan o yüzden laraya hiç bakmadım malum siteden

ışıklar caddesi ve melteme baktım ama orada da pek teraslı ev yok sanırım eski yerleşmeler yanılıyor muyum?

birde ilçe seçerken Muratpaşa Konyaaltı ve Kepezi işaretliyorum merkez ilçeleri bunlar değil mi?
  • Teraslı dubleks tarzları daha çok konyaaltında var. Hurma bölgesinde yeni sıfır daireler var oralara bakabilirsiniz. Lara bölgesi elit kesim olarak bilinir, fiyatları da biraz pahalıdır ama üniversiteye uzak. Meltemde dubleks pek yok geneli site halinde daireler var. Kepez tarafı tercih etmeyin bence. En uygunu konyaaltında bakın derim
  • Antalya'yı çok bilmem. Lara'da apartmanlar bölgesine gitmiştim. Çok beğenmiştim. Sokaklar düzenli, evler düzenli, dört beş blokta bir ortada parklar var yemyeşil. Çok güzel bir semtti lara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 22 Ocak 2018; 22:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Işıklar caddesi veya meltem den alın kimse kimseye karışmaz meltem universiteye daha yakındır merkez demişsin ama lara tarafı tam anlattığın kriterlere uyuyor ben olsam larada alırdım

hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim şuan merkeze uzak bir yerde oturuyoruz ve çok sıkıldık bu durumdan o yüzden laraya hiç bakmadım malum siteden

ışıklar caddesi ve melteme baktım ama orada da pek teraslı ev yok sanırım eski yerleşmeler yanılıyor muyum?

birde ilçe seçerken Muratpaşa Konyaaltı ve Kepezi işaretliyorum merkez ilçeleri bunlar değil mi?

Kepezi çıkar hocam naptın sen muratpaşa konyaaltı en merkezi ilçeleridir doğru ana kepez çok kapsamlı şimdi otogar tarafı ve daha ileriside kepezi kapsıyor yani çoğu çöp kepezin

Hocam teraslı ev istiyorsan kesinlikle larayı öneririm merkezde teraslı dublex ev bulman zor meltem genelde sitelerden oluşuyor ışıklar ise en merkezi yeri antalyanın lara ise bambaşka manzarası kültür seviyesi ulaşımı plajları üst düzeyde ayrıca lara ışıklar arası belediye otobüsleriyle 30 dakika yani çok uzak değil şahsi aracınız varsa 15 dk ya ulaşırsınız yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

quote:

Kepezi çıkar hocam naptın sen muratpaşa konyaaltı en merkezi ilçeleridir doğru ana kepez çok kapsamlı şimdi otogar tarafı ve daha ileriside kepezi kapsıyor yani çoğu çöp kepezin

Hocam teraslı ev istiyorsan kesinlikle larayı öneririm merkezde teraslı dublex ev bulman zor meltem genelde sitelerden oluşuyor ışıklar ise en merkezi yeri antalyanın lara ise bambaşka manzarası kültür seviyesi ulaşımı plajları üst düzeyde ayrıca lara ışıklar arası belediye otobüsleriyle 30 dakika yani çok uzak değil şahsi aracınız varsa 15 dk ya ulaşırsınız yani

anladım hocam çok teşekkür ederim

ben merkezi haritada en ortadaki v şeklinde girintinin ora gibi düşünmüştüm hani şu limanın olduğu yer demek ışıklar caddesi merkez

aslında hurma ve laradaki evler daha güzel cidden ama biz 10 yıldır falan mahremiyet bölgesinde yaşadığımızdan artık merkez istiyoruz sanırım bir seçim yapmamız gerekecek

bize başka tavsiyeleriniz olur mu çarşamba günü nasipse ev bakmaya gideceğiz?

bir de hurma nasıl sizce?evler güzel ama merkeze uzak lara gibi orda da çok ev var ondan soruyorum yoksa lara meltem ışıklar hepsini attım hafızaya :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için aklınıza başka bir şey gelirse her daim buralardayım yazarsanız memnun olurum
  • Şafak,teomanpaşa,hal civarı ve döşemealtı taraflarina bakin tam size göre

• o fiyata o muhitlerde o özellikte daire yok
    siz yeni emek mahallesinde bakının o para ancak oraya yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Şafak,teomanpaşa,hal civarı ve döşemealtı taraflarina bakin tam size göre

Hocam yanitiniz icin teşekkürler dosemalti biraz uzak kaliyor ama dediginiz diger yerlere bakiyorum

Bizim olayi en cok teras kismi karistiriyor aslinda her yerde satilik dunya kadar daire var ama yazdigim 3 ilceyi isaretleyip cati kati secenegini de isaretleyince 150 civari ilan cikiyor acaba seceneklerde mi hata yapiyorum yoksa Antalya'da teras kültürü pek yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

o fiyata o muhitlerde o özellikte daire yok
    siz yeni emek mahallesinde bakının o para ancak oraya yeter

Haklisiniz hocam 400 500lere ciksak canavar gibi daireler var ama bu fiyat bandindaki yerler beni pek tatmin etmedi acikcasi neyse Allah bir kapi acar umarim

• Zeytinköy taraflarına bakın hocam. Nezih bir yer şehir merkezine yakın fiyatlar da uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

Zeytinköy taraflarına bakın hocam. Nezih bir yer şehir merkezine yakın fiyatlar da uygun

Hocam zeytinköye sakat yazmislar internette?

• antalyanın en güzel yeri muratpaşa fener mahallesidir evler 1 milyondan başlar orası ayrı
  • Hocam yeni hastane civarı Teomanpaşa ve güneş mahallesi sakin huzur dolu bir yer üniversiteyede yakın

• Ahatlı-kültür tarafı size en uygunu gibi üniversiteye ve merkeze yakın olması açısından. Meltem tarafı da olabilir ancak meltemde evler çok eski ve çok katlı binalar genelde teras yok düz çatı şeklinde evler. Özellikle ahatlı tarafında bulursunuz istediğiniz tarzda.

Yüksekalan, Kızıltoprak tarafında da uygun daireler bulabilirsin belki. Ama fiyat ve mühit çok ters orantılı. Konyaaltı merkezi yerleri ile Lara tarafı en elit kesimin olduğu yer ancak senin istediğin tarzda teras falan işin içine girince fiyat minimum 400'den başlar düzgün evler 600 civarından başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Teraslı dubleks tarzları daha çok konyaaltında var. Hurma bölgesinde yeni sıfır daireler var oralara bakabilirsiniz. Lara bölgesi elit kesim olarak bilinir, fiyatları da biraz pahalıdır ama üniversiteye uzak. Meltemde dubleks pek yok geneli site halinde daireler var. Kepez tarafı tercih etmeyin bence. En uygunu konyaaltında bakın derim

Hocam Hurma'dan bizde düşündük almayı ancak o taraftaki fabrika mı ne varmış onların kokusu geliyormuş ve günlük ev kiralama olayları çok olduğundan tavsiye etmediler bize. O yüzden çok uygun fiyatlar sanırım o tarafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beniyibiriyim

Hocam yeni hastane civarı Teomanpaşa ve güneş mahallesi sakin huzur dolu bir yer üniversiteyede yakın

Hocam teoman pasaya internette sakat demisler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Ahatlı-kültür tarafı size en uygunu gibi üniversiteye ve merkeze yakın olması açısından. Meltem tarafı da olabilir ancak meltemde evler çok eski ve çok katlı binalar genelde teras yok düz çatı şeklinde evler. Özellikle ahatlı tarafında bulursunuz istediğiniz tarzda.

Yüksekalan, Kızıltoprak tarafında da uygun daireler bulabilirsin belki. Ama fiyat ve mühit çok ters orantılı. Konyaaltı merkezi yerleri ile Lara tarafı en elit kesimin olduğu yer ancak senin istediğin tarzda teras falan işin içine girince fiyat minimum 400'den başlar düzgün evler 600 civarından başlar.

Saolun hocam dediginiz yerlerden bir kac ev bulduk ama bu teras olayi isi cidden karistiriyor zaten terasli 150 ilan falan var onlardan da bize uygun olanlari pek begenmedim icime sinmedi

Antalyanin nerelerinde mustakil ev bulunur hocam bir de onu sorsam size daha once mustakildeydik ve cok daha mutluyduk

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.