Şimdi Ara

(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
52.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Niye ya muhitte mi sıkıntı oldu

Alıntıları Göster
    Yok knk ailem sehre alisamadi sürekli sorun yaşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik,meltem mahalleleri civarına bakmaya başlayacağız da çok sıcakkk gündüzleri dışarı çıkılmıyor. Artık yavaş yavaş bakacağız. Kısmet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parayı nerde buldun awk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

Güvenlik,meltem mahalleleri civarına bakmaya başlayacağız da çok sıcakkk gündüzleri dışarı çıkılmıyor. Artık yavaş yavaş bakacağız. Kısmet.
    Hocam guvenliki salla meltem iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Parayı nerde buldun awk
    Sorma usta ya bi dunya borca girdik gelmesek daha iyidi ailem burda mutlu olamadi beni de depresyonun en dibine soktular cogu zaman ankaradan daha mutsuzum

• Hortlatayım bari

Vay, yine mi keder?
    Ama artık yeter!
    Yine kapıda kara geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Yok knk ailem sehre alisamadi sürekli sorun yaşıyoruz

Alıntıları Göster

Hocam mrb. Mutlu olamayışınıza üzüldüm. Umarım sorunlar bir an önce biter. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Ben de 1,2 ay içinde Antalya ya taşınacağım. İş terim limanda. Ev almak istiyorum. Bütçem 250-300 belki eve göre biraz daha çıkabilirim. Aile olarak taşınıcaz iki de çocuğum var. Onların rahat edeceği bir yerde yaşamak istiyorum. Doğudan taşıncaz çocuklar burda zaten yıllardır mahrumiyet içindeler. Ayrıca faiz oranlarınon düşmesi ile birlikte ev fiyatları fırlamış.

Velhasılı, ailemle birlikte yaşayabileceğim krediye uygun 2+1, 3+1 en gazla 15 yalında bir ev arıyorum. Nereyi önerirsiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Sorma usta ya bi dunya borca girdik gelmesek daha iyidi ailem burda mutlu olamadi beni de depresyonun en dibine soktular cogu zaman ankaradan daha mutsuzum

Alıntıları Göster

Antalya gibi bir şehirde nasıl mutlu olamadılar..Şehirle ilgili ne sıkıntı yaşadınız merak ettim doğrusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lacotayfa

Hocam mrb. Mutlu olamayışınıza üzüldüm. Umarım sorunlar bir an önce biter. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Ben de 1,2 ay içinde Antalya ya taşınacağım. İş terim limanda. Ev almak istiyorum. Bütçem 250-300 belki eve göre biraz daha çıkabilirim. Aile olarak taşınıcaz iki de çocuğum var. Onların rahat edeceği bir yerde yaşamak istiyorum. Doğudan taşıncaz çocuklar burda zaten yıllardır mahrumiyet içindeler. Ayrıca faiz oranlarınon düşmesi ile birlikte ev fiyatları fırlamış.

Velhasılı, ailemle birlikte yaşayabileceğim krediye uygun 2+1, 3+1 en gazla 15 yalında bir ev arıyorum. Nereyi önerirsiniz??

Alıntıları Göster
    Hicbir yeri önermem

Aileyle yasanmaz bu sehirde ya ortam cok bozuk tum ebeveynler sikayetci

Liman derken gemi limaniysa mecbur bati tarafindan alacaksiniz hurmadan sarisudan falan almayin cok yabancı var ortam kötü oranin biraz dogusundaki mahallelere bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Antalya gibi bir şehirde nasıl mutlu olamadılar..Şehirle ilgili ne sıkıntı yaşadınız merak ettim doğrusu?

Alıntıları Göster
    İste bi insan kendi hayatina bakmak yerine cevresinde 3 5 salak arkadaşı olsun diye yirtinirsa boyle oluyor Ankara'da arkadaslari varmis da bilmem ne

Bir de antalyanin ortami cok bozuk genel olarak insan seviyesi kötü

Ha bana dersen Ankara'dan iyi ama iste 3 5 salak arkadaşın pesine dusmus ailem anlamıyor

• İki haftalık araştırmaların sonucunda Yenigün mahallesinden daire almaya karar verdik. Bakacağımız daire 10 yıllık Mevlana ve kızılırmak caddelerine yakın bir konumu var. Fiyat 400 civarında 3+1 ve otoparkı

• Otoparkı var. Fiyatlar tam anlamıyla balon olmuş. Yarın bakacağımız daireyi beğenmezsek vaz geçeceğiz ev işinden.

• Antalya'da kış mevsimi hava sıcaklığı nasıl? Çok soğuk oluyor mu ve kar yağıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

İki haftalık araştırmaların sonucunda Yenigün mahallesinden daire almaya karar verdik. Bakacağımız daire 10 yıllık Mevlana ve kızılırmak caddelerine yakın bir konumu var. Fiyat 400 civarında 3+1 ve otoparkı
    Sakın o mahalleye bulasma pis yerler oralar zeytinkoye yakin 400 bin az para degil

Bir de coluk cocuk varsa sakin Antalya'ya tasinmayin burada ortam çok kötü cocuk yetiştirilmez bu sehirde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Antalya'da kış mevsimi hava sıcaklığı nasıl? Çok soğuk oluyor mu ve kar yağıyor mu?

Ilık oluyor ya kar falan olmuyor ben seviyorum Antalya kişini

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ortam çok kötü, çoluk çocuk yetiştirilmez demişsiniz.

7 senedir Antalyadayım. Ne demek istediniz tam olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saligia

Ortam çok kötü, çoluk çocuk yetiştirilmez demişsiniz.

7 senedir Antalyadayım. Ne demek istediniz tam olarak?

Düzgün özel okul yok ilk okul olsun lise olsun ve cok pis bir gençliği var herkes sikayetci

Gecen limanin ordaki parkta oturuyorum çöpçü abi yanima oturdu basladi sallamaya bunlar soyle bunlar boyle ahlaksizlar kufurculur kizlar erkekler parkin icinde neler yapiyor bilmem ne

Sakat yer ya çocuğum ahlakli namuslu olsun dersen barinamazsin burda sekülersen sorun yok

• ev fiyatları nasıl ? costu mu?

• Knk ailen iç Anadolu insaniysa zor zaten oralara alışmak

• Yazın, üfür üfür yaylaya çıkmıyorsanız, bu sıcaklarda oralar çekilmez, hele iç anadoludaki akşam serinliğine alışan için vıcık vıcık nem, ter çekilmez!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.