< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (7. sayfa)
-
-
Güvenlik,meltem mahalleleri civarına bakmaya başlayacağız da çok sıcakkk gündüzleri dışarı çıkılmıyor. Artık yavaş yavaş bakacağız. Kısmet.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Parayı nerde buldun awk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam guvenliki salla meltem iyidirquote:
Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453
Güvenlik,meltem mahalleleri civarına bakmaya başlayacağız da çok sıcakkk gündüzleri dışarı çıkılmıyor. Artık yavaş yavaş bakacağız. Kısmet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma usta ya bi dunya borca girdik gelmesek daha iyidi ailem burda mutlu olamadi beni de depresyonun en dibine soktular cogu zaman ankaradan daha mutsuzumquote:
Orijinalden alıntı: Cosmic Love
Parayı nerde buldun awk
Hortlatayım bari
Vay, yine mi keder?
Ama artık yeter!
Yine kapıda kara geceler -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Yok knk ailem sehre alisamadi sürekli sorun yaşıyoruz
Alıntıları GösterHocam mrb. Mutlu olamayışınıza üzüldüm. Umarım sorunlar bir an önce biter. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Ben de 1,2 ay içinde Antalya ya taşınacağım. İş terim limanda. Ev almak istiyorum. Bütçem 250-300 belki eve göre biraz daha çıkabilirim. Aile olarak taşınıcaz iki de çocuğum var. Onların rahat edeceği bir yerde yaşamak istiyorum. Doğudan taşıncaz çocuklar burda zaten yıllardır mahrumiyet içindeler. Ayrıca faiz oranlarınon düşmesi ile birlikte ev fiyatları fırlamış.
Velhasılı, ailemle birlikte yaşayabileceğim krediye uygun 2+1, 3+1 en gazla 15 yalında bir ev arıyorum. Nereyi önerirsiniz??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Sorma usta ya bi dunya borca girdik gelmesek daha iyidi ailem burda mutlu olamadi beni de depresyonun en dibine soktular cogu zaman ankaradan daha mutsuzum
Alıntıları GösterAntalya gibi bir şehirde nasıl mutlu olamadılar..Şehirle ilgili ne sıkıntı yaşadınız merak ettim doğrusu?
-
Hicbir yeri önermemquote:
Orijinalden alıntı: lacotayfaHocam mrb. Mutlu olamayışınıza üzüldüm. Umarım sorunlar bir an önce biter. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Ben de 1,2 ay içinde Antalya ya taşınacağım. İş terim limanda. Ev almak istiyorum. Bütçem 250-300 belki eve göre biraz daha çıkabilirim. Aile olarak taşınıcaz iki de çocuğum var. Onların rahat edeceği bir yerde yaşamak istiyorum. Doğudan taşıncaz çocuklar burda zaten yıllardır mahrumiyet içindeler. Ayrıca faiz oranlarınon düşmesi ile birlikte ev fiyatları fırlamış.
Velhasılı, ailemle birlikte yaşayabileceğim krediye uygun 2+1, 3+1 en gazla 15 yalında bir ev arıyorum. Nereyi önerirsiniz??
Alıntıları Göster
Aileyle yasanmaz bu sehirde ya ortam cok bozuk tum ebeveynler sikayetci
Liman derken gemi limaniysa mecbur bati tarafindan alacaksiniz hurmadan sarisudan falan almayin cok yabancı var ortam kötü oranin biraz dogusundaki mahallelere bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İste bi insan kendi hayatina bakmak yerine cevresinde 3 5 salak arkadaşı olsun diye yirtinirsa boyle oluyor Ankara'da arkadaslari varmis da bilmem nequote:
Orijinalden alıntı: Plan-BAntalya gibi bir şehirde nasıl mutlu olamadılar..Şehirle ilgili ne sıkıntı yaşadınız merak ettim doğrusu?
Alıntıları Göster
Bir de antalyanin ortami cok bozuk genel olarak insan seviyesi kötü
Ha bana dersen Ankara'dan iyi ama iste 3 5 salak arkadaşın pesine dusmus ailem anlamıyor
-
İki haftalık araştırmaların sonucunda Yenigün mahallesinden daire almaya karar verdik. Bakacağımız daire 10 yıllık Mevlana ve kızılırmak caddelerine yakın bir konumu var. Fiyat 400 civarında 3+1 ve otoparkı
Otoparkı var. Fiyatlar tam anlamıyla balon olmuş. Yarın bakacağımız daireyi beğenmezsek vaz geçeceğiz ev işinden.
Antalya'da kış mevsimi hava sıcaklığı nasıl? Çok soğuk oluyor mu ve kar yağıyor mu?
-
Sakın o mahalleye bulasma pis yerler oralar zeytinkoye yakin 400 bin az para degilquote:
Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453
İki haftalık araştırmaların sonucunda Yenigün mahallesinden daire almaya karar verdik. Bakacağımız daire 10 yıllık Mevlana ve kızılırmak caddelerine yakın bir konumu var. Fiyat 400 civarında 3+1 ve otoparkı
Bir de coluk cocuk varsa sakin Antalya'ya tasinmayin burada ortam çok kötü cocuk yetiştirilmez bu sehirde
Ilık oluyor ya kar falan olmuyor ben seviyorum Antalya kişiniquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8BAntalya'da kış mevsimi hava sıcaklığı nasıl? Çok soğuk oluyor mu ve kar yağıyor mu?
Ortam çok kötü, çoluk çocuk yetiştirilmez demişsiniz.
7 senedir Antalyadayım. Ne demek istediniz tam olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzgün özel okul yok ilk okul olsun lise olsun ve cok pis bir gençliği var herkes sikayetciquote:
Orijinalden alıntı: SaligiaOrtam çok kötü, çoluk çocuk yetiştirilmez demişsiniz.
7 senedir Antalyadayım. Ne demek istediniz tam olarak?
Gecen limanin ordaki parkta oturuyorum çöpçü abi yanima oturdu basladi sallamaya bunlar soyle bunlar boyle ahlaksizlar kufurculur kizlar erkekler parkin icinde neler yapiyor bilmem ne
Sakat yer ya çocuğum ahlakli namuslu olsun dersen barinamazsin burda sekülersen sorun yok
ev fiyatları nasıl ? costu mu?
-
Knk ailen iç Anadolu insaniysa zor zaten oralara alışmak
Yazın, üfür üfür yaylaya çıkmıyorsanız, bu sıcaklarda oralar çekilmez, hele iç anadoludaki akşam serinliğine alışan için vıcık vıcık nem, ter çekilmez!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X