Şimdi Ara

(ALINDI GELMEYİN XD ) Antalya'da Nereden Ev Alınır Nerede Yaşanır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
52.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslancaca

Hocam nereye karar verdin merak ettim

Hocam araya baya bir sey girdi yav ama sehrin (merkezin) biraz dogusu yani lara tarafi yada biraz batisi toros mahallesi konya alti deniz mahallesi falan bize uygun geldi

Ben bayadir bakmiyorum biraz fazla yogunluk oldu ama sehri cozdum diyebilirim en cok uzuldugum nokta şehirde denize sıfır yeterince alan birakilmamis gibi geldi ama konya alti tarafinda baya insaat vardi park olacak diyorlar umarim sehrin yuzu gozu açılır biraz ic kesimlerde zaten yesillik cok az klasik Türkiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up

beyler bu güzel oluk tarafı nasıldır az vaktim kaldı hala tam istediğim gibi bir yer bulamadım
  • Up up up

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    taşındınız mı ben de istanbuldan antalya'ya taşınmak istiyorum akdeniz üni yakınına var mı tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tread lightly

taşındınız mı ben de istanbuldan antalya'ya taşınmak istiyorum akdeniz üni yakınına var mı tavsiye
    Yok halen arastiriyoruz malesef evler cok pahali :(

Uni yakini istiyorsaniz 4 seceneginiz var

Kuzey bati tarafinda ahlat kültür tarafi var

Kuzeyde kepez

Guney ve doguda meltem tarafi

Guney batida arapsuyu tarafi

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Yok halen arastiriyoruz malesef evler cok pahali :(

Uni yakini istiyorsaniz 4 seceneginiz var

Kuzey bati tarafinda ahlat kültür tarafi var

Kuzeyde kepez

Guney ve doguda meltem tarafi

Guney batida arapsuyu tarafi

Alıntıları Göster
    Hangi bolge iyidir peki lara dedikleri yer uzak mi oluyor diger semtleri tavsiye etmiyolar hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tread lightly

Hangi bolge iyidir peki lara dedikleri yer uzak mi oluyor diger semtleri tavsiye etmiyolar hiç

Alıntıları Göster
    Lara uzak ve guzel

Konyaalti ve deniz mahallesi meltem taraflari güzel yine belki lara kadar degillerdir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Teraslı dubleks tarzları daha çok konyaaltında var. Hurma bölgesinde yeni sıfır daireler var oralara bakabilirsiniz. Lara bölgesi elit kesim olarak bilinir, fiyatları da biraz pahalıdır ama üniversiteye uzak. Meltemde dubleks pek yok geneli site halinde daireler var. Kepez tarafı tercih etmeyin bence. En uygunu konyaaltında bakın derim

Hocam Hurma'dan bizde düşündük almayı ancak o taraftaki fabrika mı ne varmış onların kokusu geliyormuş ve günlük ev kiralama olayları çok olduğundan tavsiye etmediler bize. O yüzden çok uygun fiyatlar sanırım o tarafta.

Alıntıları Göster
    Hurma degil o fabrika kokusu gelen, Sarısu mahallesi ve daha uzak Hurma'dan. Sarısu'da bile yokmus o kokular artık. Hurma çok mu ucuz? Yeni yerlesim olmasına ragmen Haziran 2018'de m2 bazında Antalya'nın en pahalı 5. mahallesi (ilcesi semti degil, mahallesi!), artık zengin muhiti diye biliniyor. Yalnız yabancı çok buralarda yerleşik veya yazlık. Ruslar'a falan alerjiniz varsa?

• anatolie A kullanıcısına yanıt
    Ha bir de çok önemli bir ayrıntı. Antalya gibi gavur sıcakları olan bir sehirde, Hurma'nın nemi daha azdır, dağdan dolayı esinti alır gece ve 2-3 derece fark eder havası Antalya 'da diger yerlere gore, biraz da yuksekte. Antalya'nın direk dağ ile bulustugu ilk semti gibi bisey, Konyaaltı Plajı da 1-2 km uzakta. En yeni yerlesim, Boğaçayı Projesi de gerçekleşirse (ilk etabı yapıyorlar), gerçekten prim yapma olasılıgı yuksek bir yeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolie

Hurma degil o fabrika kokusu gelen, Sarısu mahallesi ve daha uzak Hurma'dan. Sarısu'da bile yokmus o kokular artık. Hurma çok mu ucuz? Yeni yerlesim olmasına ragmen Haziran 2018'de m2 bazında Antalya'nın en pahalı 5. mahallesi (ilcesi semti degil, mahallesi!), artık zengin muhiti diye biliniyor. Yalnız yabancı çok buralarda yerleşik veya yazlık. Ruslar'a falan alerjiniz varsa?

Alıntıları Göster
    1. 2.3.4. Nereler nerden bakabiliriz

Ulasim sorunu olmasa hurmadaki ve laradaki evler mükemmel tam istedigim gibi ama ulasim yonunden Allah şahidimdir ki cok cektim okuluma gidemiyorum ayni mahalleden arkadasim ogrenci evine çıktı uzaklik yüzünden ustelik onun okulu benimkinden yakin buna ragmen

• quote:

1. 2.3.4. Nereler nerden bakabiliriz

Ulasim sorunu olmasa hurmadaki ve laradaki evler mükemmel tam istedigim gibi ama ulasim yonunden Allah şahidimdir ki cok cektim okuluma gidemiyorum ayni mahalleden arkadasim ogrenci evine çıktı uzaklik yüzünden ustelik onun okulu benimkinden yakin buna ragmen

Alıntıları Göster
    Haklısınız, bana buranın uyma nedeni Istanbul Uskudar'da bitisik nizam duvar apartman manzaralı evde oturmamdı. Burası hem sayfiye yeri dag manzaralıi deniz yesillik, hem de yanıbasında buyuk bir sehir var ihtiyaclar icin.

Bir de iskanı olup olmamasına dikkat edin ev alırsanız, bu yeni yerlesimlerde evlerin yuzde 70-80i iskansız (Hurma, Lara Guzeloba), ve fiyatları o yuzden uygun gözukuyor. Şahsen ben iskansız ev almam. Hurma için 5. en pahalı derken m2 bazında kiralıkları kastetmistim, satılıklarda da ilk 10'a girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolie -- 28 Haziran 2018; 13:49:40 >

• Hala Antalyaya gelme derdinde millet.Yahu gelmeyin göçten bıktık.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolie

Haklısınız, bana buranın uyma nedeni Istanbul Uskudar'da bitisik nizam duvar apartman manzaralı evde oturmamdı. Burası hem sayfiye yeri dag manzaralıi deniz yesillik, hem de yanıbasında buyuk bir sehir var ihtiyaclar icin.

Bir de iskanı olup olmamasına dikkat edin ev alırsanız, bu yeni yerlesimlerde evlerin yuzde 70-80i iskansız (Hurma, Lara Guzeloba), ve fiyatları o yuzden uygun gözukuyor. Şahsen ben iskansız ev almam. Hurma için 5. en pahalı derken m2 bazında kiralıkları kastetmistim, satılıklarda da ilk 10'a girer.

Alıntıları Göster
    Anladim hocam bizde size komsu altinkum semtinden dusunuyoruz bakalim nasip

• quote:

Anladim hocam bizde size komsu altinkum semtinden dusunuyoruz bakalim nasip

Alıntıları Göster
    İyi günler yer bulmadıysanız elimizde altınkum mahallesinde 3+1 150 m² 295.000 TL'ye çatı dublex var.

sahibinden link

• Antalya’yı çok bilmiyorum ama ileride ev alırsam Lara’dan alırdım çok beğendim o uçurum kenarında ki evleri...

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    O falez kenarı evler milyonlarca lira, aynı Konyaaltı' plajın önündeki evler, rezidanslar gibi, 5-6 milyon yeni daireler.
  • Hocam sonuç ne oldu nerden aldınız

• Ustadim artik alin paylasin bizde kurtulalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sals

Ustadim artik alin paylasin bizde kurtulalim :)
    Aldim 10 aydir oturuyorum bile hocam hshxjsjsjdhhs

• Zuhahaha ;) o zaman hayirli ugurlu olsun gorselleri bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.