Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Alınık) 600-800 TL arası işlemci+anakart+8 ram Satın Al 19 Kasım 2020 18:07 1 1 (Alınık) 600-800 TL arası işlemci+anakart+8 ram Merhaba,Kuzenime hem eba için hem de gelecekte kullanabilmesi için bir sistem topluyorum. Şu anlık monitör, ekran kartı ve güç kaynağını ben eski malzemelerimden verdim. İşlemci+anakart+8 gb ram olan sistemleri pm veya yoruma bekliyorum. Önceden açılmış ilanlarda verdiğim teklifleri düşük bulan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama ben de öğrenciyim ve bilgisayarı olmayan kuzenime yardımcı olmak için bunu yapıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PS5 Dualsense Joystick(Kol) - Yurtdışından Alınma(Kullanılmamış) [SATILDI] MSI GS72 6QE STEALTH PRO 17.3 GTX970 - 16 GB RAM [SATILDI] PS4 Fat Kasa 500 GB - 4 Kol - Şarj Standı - 6800TL - Pazarlık Mevcut (Alınık) 600-800 TL arası işlemci+anakart+8 ram
Merhabalar, i3 9100f + h310 anakart alacağım için kendi sahip olduğum i3 6100 ve msi h110m gaming anakartımı satıyorum ilgilenirseniz detayları konuşabiliriz
Elimde MSI H81M P33 - i3 4130 - Corsair ValueSelect 4*2 Ram var ilgilenirseniz. Ram haric hepsi kutulu