Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] Asus Dsl N16-Modem Satın Al 24 Mart 2018 00:06 1 1 [ALINIK] Asus Dsl N16-Modem Almayı düşünüyorum fakat fiyat hakkında bilgim tam yok. Sıfırı 209a var piyasada olabildiğince ucuza sıfırını bulursam çok güzel olur buralarda . Yorum olarak pm olarak ulaşabilirsiniz. -Çok bilgili olduğum konu değil fakat alım ws konularında asus un n serisine değer verildiğini gördüm , şekil olarakta hoşuma gitti kaliteli gibi o yüzden buna odaklandım bütçeme en yakın diye. Kendi fiyatınızı verirseniz düşünürüm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Edit: Fiyat olarak 150düşünmüştüm bazı alımlara bakınca hatalıyım galiba dedim o yüzden editledim. konuyu Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sancaktepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Paribu Cineverse 220TL CGV & Kova Mısır & Sürpriz Hediye 180TL VALORANT VP - LEAGUE OF LEGENDS RP SATIŞLARI PİYASA ALTI FİYATLAR Iphone 14 Pro Max - 256 GB - Çift Sim Kart - Siyah Renk [Alınık] Xbox Series S