Şimdi Ara

Alınık bayan arabası - İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bayan arkadaşım için otomobil arıyoruz. Kullanımı ve hakimiyeti kolay olan yakıt masrafı az olan bir otomobil tavsiye edebilirseniz sevinirim. Ne gibi kriterlere dikkat etmeliyiz? Ayırdığımız bütçe 15000Tl. (Ancak masraflar dahil bu rakama çıkabiliyor, masraflar ile ilgili de bilgilendirebilirseniz iyi olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphpix -- 5 Kasım 2012; 20:02:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: graphpix

Bir bayan arkadaşım için otomobil arıyoruz. Kullanımı ve hakimiyeti kolay olan yakıt masrafı az olan bir otomobil tavsiye edebilirseniz sevinirim. Ne gibi kriterlere dikkat etmeliyiz? Ayırdığımız bütçe 15000Tl. (Ancak masraflar dahil bu rakama çıkabiliyor, masraflar ile ilgili de bilgilendirebilirseniz iyi olur)

15000 bütce biraz az piyasaya göre eger 20000 lere cıkarsa size honda jaz öneririm ve masraf olarak sadece alım satım 90 lira falan aracı alırken bazı uyanıklar vergi ödetmeye calısır sakın ödemeyin size sadece alım satım ücreti düşer ve aracı alırken orjinal servisine expertiz yani her yerine baktırın servise götürürkende sorun yoksa alırız ama bişey cıkarsa expertiz ücreti size ait deyin o ücrette 150-200 lira
  • Malesef maximum bukadar çıkabiliyor bütçe olarak. Biraz da acemi olduğu için çekiniyor pahalı bir otomobil almaya. Honda Jazz gerçekten güzel bir araç estetik olarak.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • renault modus dynamiq var elimde açılır tavan vb ama 21000 düşünüyorum para konusu ayarlarız düşünürse kırmızı renk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    14 yıl önce açıldı
    Aile Aracım Satılık
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.