Şimdi Ara

Alınık daewoo lanos sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 8.500 civarında temiz daewoo lanos (sedan) arıyorum, sahibinden ilanları maşallah 12 binlere kadar çıkmış durumda doğal olarak araçları aylardır satamıyorlar bu ilanları görenlerde aracın piyasası bu civarda zannedip fiyatları uçuruyor 15 bine yer uçağı diye lanos satmaya çalışanlar var. arabanın sıfırı da çıkmıyor geçen sene 7,500 e sattığımız araç hangi ara bu kadar yükseldi anlamadım.

sonuç olarak elinde, çevresinde temiz lanos olup satmayı düşünen varsa görüşelim. ;)

• AnlamsıZ bir yükselme. Paikolojik olarak fiyatlar 12-13 arası gibi zannediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VERGİLERDEN DOLAYI İNSANLAR ARTIK UCUZ FAKAT DONANIMLI ARAÇLARA YÖNELDİLER...BENDE 11500 E LANOS ALDIM İYİKİDE ALDIM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudum535

VERGİLERDEN DOLAYI İNSANLAR ARTIK UCUZ FAKAT DONANIMLI ARAÇLARA YÖNELDİLER...BENDE 11500 E LANOS ALDIM İYİKİDE ALDIM..

:) hayırlı olsun kardeşim. ben mart ayında aldım çok şükür henüz sıkıntı çıkarmadı. otomatik viteslerde sorun olabiliyor ama düzleri gayet iyi.
  • cihatbesik kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER İRTİBATTA KALALIM OLMAZMI..
  • arkadaşlar merhaba, ben de eşime otomatik hb kasa bir lanos almayı düşünüyorum. Aracın tipini ve özelliklerini çok beğendim. Sizden öürenmek istediğim araçlarınızdan memnun musunuz? Yedek parça ve servis problemi yaşar mıyım? Bir de bu araçlarda abs var mıdır? Yakıt tüketimi lpg ile nasıldır? LPG'ye uygun mudur motor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • retchop kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam cevap biraz gecikmeli oldu ama yinede yazayım, 98 modeller içi boş klima abs vs yok sadece bu fiyata tipi en düzgün araba diye tercih etmiştim, yedek parça sıkıntısı yok aksaray'da her türlü parçayı temin edebiliyorum bobin yakmıştım 70 liraya her tarafta satıyorlar. yakıt tüketimide bana göre iyi lpg fiyatına göre değişmekle birlikte (gazı 2,02 tl den alıyorum) ortalama tüketimim km de 0,22 kr civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatbesik -- 2 Eylül 2015; 15:42:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet captiva alınırmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.