Şimdi Ara

Alınık Dizel HB 5 kapı Araç Max.25000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. " Boyasız , Hasarsız , Kazasız " 2007 model ve üstü dizel hatchback 5 kapı araç arıyorum. Verebileceğim en son fiyat 25000 TL. Kriterlerime uygun araba bulurmuyum bulmazmıyım bilmiyorum. 2007 üstünde Boyasız , Hasarsız , Kazasız bir araç bulamazsam onun altındada bulacağımı hiç sanmıyorum o yüzden böyle bir kriterim var. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Astra veya punto bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 buçuk aydır bakıyorum ama kazasız belasız bir araba bulamadım. İlanda kazasız hatasız boyasız yazıyor arıyorum pert çıkıyor. Veya 3-5 parça lokal boya diyor araba taklalı çıkıyor. Bildiğiniz, dikkatinizi çeken ilanlar varsa paylaşırsanız memnun olurum. İsyan etmek üzereyim 0 arabaya para yetmiyor 2. el arabalarada artık neredeye 0 parası istiyorlar..
  • selamlar, hocam açtığım bir forumda sinan_16_brs nickli arkadaş, arkadaşının 2007 model 46 binde olan kapalı garaj arabası fiesta için en son 22.500 istediğini belirtmişti. benim limitimi aştığı için dönemedim ama isterseniz sorun.
  • bu arada daha önce başka bir arkadaşa da önermiştim. eğer fiestaları beğeniyorsanızhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-ford-fiesta-tdci-collection-kesinlikle-hatasiz-ilk-el-ful-92476340/detay ilanı uzun süredir takip ediyorum. araç çok hoşuma gidiyor lakin limitimin çok üstünde. lütfen yanlış anlamayın firma ile hiçbir bağım yok sadece bu otomobile hayranım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_demiralp -- 7 Temmuz 2012; 1:11:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.