Şimdi Ara

(((((((((ALINIK FOTOĞRAF MAKİNESİ))))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arama motorunda aradığımı bulamadım
    ben 200 ytlye kadar bişey arıyorum (azcık artabilir) ben samsung s850yi çok begendim gerçekten süper makine ama ablam da dioki pilli makine olmaz pille ugrasamyız dio sizin şarjlı makine tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

• @furkanaltun,
    Olur mu öyle şey. 2 adet AA pil veya şarjlı pille çalışması sizin avantajınıza. Cep telefonu gibi paket pille çalışan makineler AA şarjlı pillere göre daha az foto çektikleri gibi paket pilin içindeki bir pilin arızalanması o pilin tamamının çöpe atılması ve orjinalini almaya kalkarsanızda fiyatları 40-100 YTL arasında değişen pillerdir. Paket pilin yanınızda yedeği olmadığı sürece her an yarı yolda bırakır. AA tipi Şarjlı piliniz bitse bile yola alkalin bir pili bakkaldan da bulup yola devam edersiniz ama paket pilin alternatifi yine paket pildir.
    Bu hataya düşmeyin. Türkiyede satılan en iyi şarjlı bir pilin fiyatı 5-6 YTL arasındadır.
    ve Seçtiğiniz makine, bu paraya alınabilecek en iyi manuel kullanıma da kısmen imkan veren bir makinedir. Aman bu düşünce ile hareket etmeyin...
    quote:

Orjinalden alıntı: furkanaltun

arkadaslar arama motorunda aradığımı bulamadım
    ben 200 ytlye kadar bişey arıyorum (azcık artabilir) ben samsung s850yi çok begendim gerçekten süper makine ama ablam da dioki pilli makine olmaz pille ugrasamyız dio sizin şarjlı makine tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 8 Aralık 2007; 12:20:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

325ytl ye kadar düşebilirim.
    http://www.sahibinden.com/satilik_sifir_gibi_uygun_fiyatli_canon_a620WQQaXQQ4865977WQQpXQQdisplayitem

kullanılmış ürün almam
  • arkadaslar peki şarjlı bildiginiz iyi makine yok mu bende pilli istiyorum ama ablam izin wermiyo en fazla 220 falan
  • El İnsaf, Tüm makineler pillliiiiiiiiiiiidirrrrr. Nasıl anlatalım ablanıza? Tüm makineler şarjlı pillerle çalışır ve 2 türlüdür. Paket pilli ve AA (Kalem. piyasa ağzı) Kısaca karını zararını da anlattık, Bana değil, ablanıza inanıyorsunuz...
    quote:

arkadaslar peki şarjlı bildiginiz iyi makine yok mu bende pilli istiyorum ama ablam izin wermiyo en fazla 220 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 8 Aralık 2007; 14:50:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

El İnsaf, Tüm makineler pillliiiiiiiiiiiidirrrrr. Nasıl anlatalım ablanıza? Tüm makineler şarjlı pillerle çalışır ve 2 türlüdür. Paket pilli ve AA (Kalem. piyasa ağzı) Kısaca karını zararını da anlattık, Bana değil, ablanıza inanıyorsunuz...
    quote:

arkadaslar peki şarjlı bildiginiz iyi makine yok mu bende pilli istiyorum ama ablam izin wermiyo en fazla 220 falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bizde bi nikon vardı onun bataryasını sarj ediyoduk makineyi ablanma alıcagımız için onun seçimi ön planda
  • Yani Nikonun bataryasını mı alacağınız makineye takmayı düşünüyorsunuz, Ne anlatmak istediğinizi kesinlikle anlayamadım. Veya benim anladığım batarya - pil - şarjlı pil - akü vb terimleri iyice karıştırıyorsunuz... veya fotograf makinesi seçiminde hiç olmayacak bir şeyi yani makinenin enerji kaynağını seçim kıstaslarının en önüne koyuyorsunuz ki bu olacak şey değil....
    quote:

arkadaslar bizde bi nikon vardı onun bataryasını sarj ediyoduk makineyi ablanma alıcagımız için onun seçimi ön planda

• PEKİ S850 GP 2100 PİLLE KAÇ FOTO ÇEKER?
  • Kesin söylemek çok zor. Eğer makinede zırt-pırt zoom motoru ile oynanır vaya flash' lı çekim sayısı artarsa veya her ikisi birden foto çekim sayısı ciddi şekilde düşer. Ancak bir fikir vermesi açısından %10 flaşlı ve %10 zoomlu çekimle kesinlikle 250 fotonun altına düşmemeniz gerekir. GP'lere bir garanti veremem nedeni şu. TR distribütörü eline geçtikten sonra defolu pil sayısı arttı. Bu nedenle uzun süreli beklemede sorun çıkmaması ve benzer kapasiteli pillere göre %15-20 daha fazla çekim imkanı veren Varta Power ACCU veya Varta Photo AKKU ların 2100 veya 2500 mA liklerini tavsiye ederim Tabiki KODAK - DURACELL ve PANASONIC de bunların arasında....
    Pillerle ilgili geniş bilgi almak istiyorsanız, birçok yazımın bulunduğu aşağıdaki linki tıklamanız YETERLİ.......Ama ilk sayfadan başlayın, toplam 13 sayfa.....

ŞARJLI PİLLER Hk. HERŞEY !
    quote:

PEKİ S850 GP 2100 PİLLE KAÇ FOTO ÇEKER?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 9 Aralık 2007; 15:56:53 >

• Arkadaşım şu anda ben Canon Powershot a530'umu satıyorum.Makinenin hiç bir kusuru kesinlikle yok.Fiyatı da 180lira.İlgilenirsen irtibata geçebiliriz
  • pilsiz al
    http://www.hizli---al.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=03.003.1483.0012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 10 Aralık 2007; 1:04:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.