Şimdi Ara

ALINIK IPHONE 11-XR-XS-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana Model #Iphone Xr Kapasite #64 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ALINIK IPHONE 11-XR-XS-X
    IPHONE 11 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

iPHONE X, XR, XS gibi modelleri de düşünebilirim. Yurt içi ve yurt dışı olması, ikinci el olması sorun değil. Yeter ki eziği, çatlağı olmasın.

AKLIMDAN GEÇEN KAPALI KUTU IPHONE 11 64GB. YURT İÇİ OLURSA DAHA İYİ OLUR. TELEFONCUYA SATACAĞINIZ FİYATIN ÜSTÜNDE, TELEFONCUNUN BANA SATACAĞI RAKAMIN ALTINDA BULUŞURSAK ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİZ. İKİ TARAF İÇİNDE KARLI OLUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Ocak 2020 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Siyah 64gb sıfır mediamarkt tan alınma 6800 e verebilirim. Şuan toptancıların telefonculara verdiği fiyattan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır kapalı kutu 64 gb iphone xs 1 hafta önce faturası kesilmiş 8000e bırakırım.
  • Finansbank en para kullanıyor iseniz bugüne özel en para 750 tl sini telefonun karşılıyor turkcell onlinedan siparis verince turkcell kullanıcı olmanıza gerek yok turkcellin internet sitesinden yada turkcell kullanıyorsanız digital operator uygulamasından peşin alım sıparişi olusturun 7.299 tl -750 tl olucak size gelicek fiyati 6.550 tl olucak 0 turkcellden alınma 24 ay garantiniz olsun sizde ugrasmayın bulamazsanız piyasada kampanya sadece 20.12.2019 tarihinde geçerli haberiniz olsun en parada 750 tl indirimi size 10 ocakta hesabınıza yatırıcakmış bilginize
  • eserfc E kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Stok görünmüyor hocam. Almanın bir yolu var mı şu an?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Malesef sadece stocklarla sinirliymis oglene kadar tukenmis yetisenler faydalanabildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Eğer hala almayı düşünüyorsan elimde kayıtsız xs max 256gb bulunmakta. 6500-6000 arası bırakmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone XS Max (64GB) Mart 2021'e kadar Garanti devam etmekte olan cihazımı satıyorum. (HepsiBuradan'dan alındı)
    İlgilenirseniz PM yollayın lütfen. Detayları görüşürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.