Şimdi Ara

ALINIK SKİNLER (PAYPAL İLE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs go skin almak istiyorum fakat steamden 30 gün boyunca pazara giremiyorum.Paypal ile skin satan arkadaşlar varsa mesaj atabilir. Referanslı arkadaşlara direk parayı yollayabilirim.

İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuEn95 -- 11 Mart 2015; 15:33:27 >

• bugün forumda bi yazı okudum dolandırıcılıkla ilgili, paypaldan parayı geri alınabiliyormuş.satıcı arkadaşlar dilkkat ederlerse sevinirim.
    eft veya havale atıcaksan pm den yaz. elimde gayet güzel itemler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sAssaren

bugün forumda bi yazı okudum dolandırıcılıkla ilgili, paypaldan parayı geri alınabiliyormuş.satıcı arkadaşlar dilkkat ederlerse sevinirim.
    eft veya havale atıcaksan pm den yaz. elimde gayet güzel itemler var.
    evet dediğin gibi bazı hesaplar paypalda teyitli olmuyor ve geri alınabiliyor fakat hesabım onaylı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuEn95

evet dediğin gibi bazı hesaplar paypalda teyitli olmuyor ve geri alınabiliyor fakat hesabım onaylı.

Alıntıları Göster
    Güncel arkadaşlar @Sercio7 nickli abimizden bolca ürün aldım. Parayı paypaldan geri alma gibi bir durum söz konusu değil.Pmleri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuEn95 -- 11 Mart 2015; 15:38:38 >
  • quote:

Güncel arkadaşlar @Sercio7 nickli abimizden bolca ürün aldım. Parayı paypaldan geri alma gibi bir durum söz konusu değil.Pmleri bekliyorum
    Bütçen ne kadar luen95?
  • maksimum 50 düşünüyorum. Deagle ve diğer tabancalarda almam gerekiyor elinizde varsa alabilirim (glock hariç)
  • quote:

maksimum 50 düşünüyorum. Deagle ve diğer tabancalarda almam gerekiyor elinizde varsa alabilirim (glock hariç)
    güncel arkadaşlar
  • quote:

güncel arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Güvenilir bir arkadaştır, kendisine birçok item verdim paypal ile, bir sıkıntı yaşamadım. Almayı unuttuğum parayı bile sonradan gönderdi sağolsun
  • Hocam ak47 redline ft stattrak var düşünüyosanız ulaşın
  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • ne skin istion sen gardas?
  • fokof kullanıcısına yanıt
    Skin ismi olarak direk aklımda birşey yok ama 30 40 liraya kadar çoğu skini alabilirim
  • LuEn95 kullanıcısına yanıt
    Awp redline mw ssg sudaki kan mw senin butcene uyar diye düşünüyorum. Awp assimov ft ve cyrex ft düşünürsen bunlarda bulunuyor
  • lee3939 kullanıcısına yanıt
    Pm attım
  • quote:

Pm attım
    güncel arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuEn95 -- 12 Mart 2015; 13:55:41 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    güncel arkadaşlar
  • Ak47 redline stattrak ft ?
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    pm den konuşmuştuk hocam bütçemi aşıyor pek işimede yaramıyor. fakat 20 30 liralık skinleriniz varsa görüşelim tekrar
  • quote:

pm den konuşmuştuk hocam bütçemi aşıyor pek işimede yaramıyor. fakat 20 30 liralık skinleriniz varsa görüşelim tekrar

Kusura bakmayın hocam hatırlayamadım, malesef yok iyi tradeler
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.