Bildirim
ALINIK SKİNLER (PAYPAL İLE)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bugün forumda bi yazı okudum dolandırıcılıkla ilgili, paypaldan parayı geri alınabiliyormuş.satıcı arkadaşlar dilkkat ederlerse sevinirim.
eft veya havale atıcaksan pm den yaz. elimde gayet güzel itemler var. -
evet dediğin gibi bazı hesaplar paypalda teyitli olmuyor ve geri alınabiliyor fakat hesabım onaylı.quote:
Orijinalden alıntı: sAssaren
bugün forumda bi yazı okudum dolandırıcılıkla ilgili, paypaldan parayı geri alınabiliyormuş.satıcı arkadaşlar dilkkat ederlerse sevinirim.
eft veya havale atıcaksan pm den yaz. elimde gayet güzel itemler var. -
Güncel arkadaşlar @Sercio7 nickli abimizden bolca ürün aldım. Parayı paypaldan geri alma gibi bir durum söz konusu değil.Pmleri bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: LuEn95
evet dediğin gibi bazı hesaplar paypalda teyitli olmuyor ve geri alınabiliyor fakat hesabım onaylı.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuEn95 -- 11 Mart 2015; 15:38:38 > -
Bütçen ne kadar luen95?quote:
Güncel arkadaşlar @Sercio7 nickli abimizden bolca ürün aldım. Parayı paypaldan geri alma gibi bir durum söz konusu değil.Pmleri bekliyorum -
maksimum 50 düşünüyorum. Deagle ve diğer tabancalarda almam gerekiyor elinizde varsa alabilirim (glock hariç) -
güncel arkadaşlarquote:
maksimum 50 düşünüyorum. Deagle ve diğer tabancalarda almam gerekiyor elinizde varsa alabilirim (glock hariç) -
Güvenilir bir arkadaştır, kendisine birçok item verdim paypal ile, bir sıkıntı yaşamadım. Almayı unuttuğum parayı bile sonradan gönderdi sağolsunquote:
güncel arkadaşlar
Alıntıları Göster -
Hocam ak47 redline ft stattrak var düşünüyosanız ulaşın -
Teşekkürler -
ne skin istion sen gardas? -
Skin ismi olarak direk aklımda birşey yok ama 30 40 liraya kadar çoğu skini alabilirim -
Awp redline mw ssg sudaki kan mw senin butcene uyar diye düşünüyorum. Awp assimov ft ve cyrex ft düşünürsen bunlarda bulunuyor -
Pm attım -
güncel arkadaşlarquote:
Pm attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuEn95 -- 12 Mart 2015; 13:55:41 > -
güncel arkadaşlarquote:
Bu mesaj silindi. -
Ak47 redline stattrak ft ? -
pm den konuşmuştuk hocam bütçemi aşıyor pek işimede yaramıyor. fakat 20 30 liralık skinleriniz varsa görüşelim tekrar -
quote:
pm den konuşmuştuk hocam bütçemi aşıyor pek işimede yaramıyor. fakat 20 30 liralık skinleriniz varsa görüşelim tekrar
Kusura bakmayın hocam hatırlayamadım, malesef yok iyi tradeler -
teşekkür ettim
Benzer içerikler
- cs 1.6 oda kurma
- cs 1.6 fps sınırı kaldırma
- cs 1.6 fps arttırma
- panel nasıl kullanılır
- cs 1.8
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps arttırma
- cs go sistem gereksinimleri
- cs2 kan silme kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X