Şimdi Ara

Alınık Stilo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model 5k skywindowlu olursa iyi olur, fiyat olarak 16000 civarı bir bütçem var.

• Hocam stilo malum 2.eli yok denecek kadar az ölü yatırım yapmayın bence alternatifleri değerlendirin genede son karar sizin
  • O fiyata biraz zor bulursunuz.
    Arkadaşımında dediği gibi 2.eli çok çok zayıftır. Pek piyasası olduğu söylenemez. Ayrıca şunuda belirtmek isterim
    Parçasını bulmakta bayagı zorlanırsınız.
  • nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak,
    büyükşehirdeyseniz alın binin skywindowlu olmasa daha iyi olur ama siz bilirsiniz.
    arkadaşlar satılmayacak araba yoktur. sizler böyle yazdıkça bilmeyenler okudukça doğan şahin fiesta accentlere biniyor güzel yurdumun güzel insanları.
    bir nissan almera kullanıcısı olarak yazıyorum. aynı cümleler benim araç içinde söylenir. zevk meselesi beğeniyorsan al bin tadını çıkar:)
    bulsam bi safrane alacağım sırf bu zihniyete karşı :))
  • Son bir aydır Stilo üzerine yoğunlaştım... Neden?

Bu fiyatlara alınabilecek en full araç en öncelikle, ikinci eli yok diyorlar... Arkadaşlar araba alım satımından rant dönemi biteli çok oldu, artık araba almak bir ihtiyaç... En donanımlısını, en uygun fiyata sunan markalar ülkemizde hep ikinci eli olmamakla, piyasasının yokluğu ile anılmakta... Millet alışmış yıllarca kuş serisine, renonun teneke arabalarına illaki iyi ve fiyatı uygun araçlara bahane bulacaklar... Bazı şeyleri aşın artık...

Konuya dönecek olursak;

das.sigma kardeşim ben piyasayı sahibinden.com adresinden takip ediyorum genellikle ve orada çok hoş stilo'lar mevcut... Elindeki bütçeye göre de çok hoş bi stilo bulacağından eminim...

Parça sorunu, piyasa sorunu, alım satım sorunu yaşayacağını da sanmıyorum...

Şimdiden hayırlı olsun, diğerleri de tenekelere binmeye devam etsinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık araç
    2 ay önce açıldı
    Fiat Punto Evo Alınır Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.