Şimdi Ara

Nissan Almera tekna hb alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Almera baktık 140 binde LPG li hb tekna modeli sağ-sol çamurluklar değişik sağ kapı boyalı 25 diyor pazarlık var dedi bakan arkadaş motoru güzel dedi peki bu fiyata bu devirde Almera almak nasıldır arkadaşın birisi uzun süreli kullanacaksan al diyor birisi dünyanın binbir türlü hali var parçaları pahalı diyor( ki haklı bir tampon 500 TL arka stop 200 TL ) arada kaldım ne yapsam kullananlar bilir dedim bir yorum yapın akıl verin arkadaşlar alınır mı bu devirde böyle araç Nissan olmazsa da Albea Accent falan alacağım bu fiyata anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyacınızı karsiliyorsa alınabilir genede çok pahalı değilmiş tampon 500 far 200 al SAT arabası değildir haberiniz olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 6 Mayıs 2018; 19:26:54 >
  • Ben uzun süre bineceğim niyetim 2. Eli para eder mi değil ama 25 eder mi bu araç şuan tampon falan 2000 TL masraf var gibi bana nerdeyse 27 ye gelecek bir araç

• 2016 da İstanbul dan Bursa'ya bı Almera almaya gitmiştim. Motorla ilgili bir sorun olduğunu farketti eniştem. Valla geçtik. O dönem ilk sahibinden full servis bakımlı 2006 modeldi sanırım fiyatda 24000 di.olmadi kısmet İstanbul'da buldum onunda kaportasini beğenmedim. İ20 aldım 2011 gayet memnunum. Gerçi şimdi model yükseltmek için satıyorum o ayrı. Bı fikir versin istedim size.

Bu arada 2006 Almera 2011 i20 ye konforda on basar ama işte ama si var.

• 75 Bin km Almera tecrübem oldu. Bunun 45 bini hor kullanılmış, kmsi düşürülmüş 250 bin km civarında almera comforttu. Almera kolay kolay sorun çıkartmaz. Bakacağınız aracın motoruna iyi baktırın. Motorda sorun yoksa korkmayın. Tekna dolusudur. O paraya daha donanımlı ve sıkıntısızını alamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.