Şimdi Ara

Alinik Xbox one s ve fiyatlar düsermi bekliyimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alinik Xbox one s ve fiyatlar düsermi bekliyimmi
    Bütçem çok degil ögrenciyim fiyatların düşücegini düşünüyorum cokda acelem yok sdc can sıkıntısından yillardir evde konsololmasina aliskinim tek kol olur oyunsuz olur hic fark etmez gamepass almayi dusunuyorum daha once 7 8 yil ps3 kullandim bi arkadasimin tavsiyesiyle hemde birlikte oynamak icin onu sattim 600 tlye tam ustune para ekledim fiyatlar arttı :( istanbul sultangazideyim avrupa yakasindayim asyada olanlar eminonu vs bulusabilceklerse gelebilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Valla 32 yaşındayım. Bu ülkede vergiler, doviz vs sebeplerden yükselen fiyatın yüz güldürecek şekilde düştüğüne tanık olmadım. Bu ülkede döviz değer kaybetti yine de fiyatlar bir kaç kuruştan fazla düşmedi. Bir süre sonra alışıyoruz çünkü. Alıyoruz yine de. Biz 2bin birim paraya sahip olduğumuzda da alınabilir değildi. Amerikalı şu cihaza 250 birim paradan daha düşük bir fiyata sahip oluyor. Damadını hazine ve maliye bakanı yapan bir adamın niyetinin iyi olduğunu düşünüyoruz yemin ederim kafayı yicem. Neyse uzattım yıl sonu yeni konsollar çıkınca düşer.
  • Valla 32 yaşındayım. Bu ülkede vergiler, doviz vs sebeplerden yükselen fiyatın yüz güldürecek şekilde düştüğüne tanık olmadım. Bu ülkede döviz değer kaybetti yine de fiyatlar bir kaç kuruştan fazla düşmedi. Bir süre sonra alışıyoruz çünkü. Alıyoruz yine de. Biz 2bin birim paraya sahip olduğumuzda da alınabilir değildi. Amerikalı şu cihaza 250 birim paradan daha düşük bir fiyata sahip oluyor. Damadını hazine ve maliye bakanı yapan bir adamın niyetinin iyi olduğunu düşünüyoruz yemin ederim kafayı yicem. Neyse uzattım yıl sonu yeni konsollar çıkınca düşer.
  • Eyw saol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende ayni fikirdyim bu ülkede biseyin fiyati dusukce alcasin azda olsa isne yaricak biseyse

• Dolar 7 TL yi geçti Konsollara %50 vergi geldi (%20 ye düşecek dense de inanmayın) Üstüne bir de fırsatçılar türedi İşsiz kalanların tekrar işlerine kavuşma şansları olduğuna ben şahsen inanmıyorum : zira 40 yaş üstü işinden çıkarılmış birini işe alıp aynı maaşı vermektense asgari ücretle genç birini almak daha işlerine gelir işverenin. Yani kısacası ekonomi zaten zorda idi, daha da kötüye gidecek Uzatmayalım :artık fiyatlar kolay kolay düşmez Ancak insanlar parasızlık nedeniyle ellerindekini ucuza çıkarmak zorunda kalabilir o zaman fiyatlarda değişir

• Xbox one s bir kaç hafta önce CD li modeli (The Division 2li)Vatandan 1799 TL ye almıştım Şu an 4717 TL olmuş Yuhh yani Bu fiyata daha geçen one x satıyorlardı (ki 2500 TL ye one x kalmadığı için one s aldım)

• braveyours kullanıcısına yanıt
    Şimdi 1800e eski kasa nelar var iste par olsydida alsaydim takmadimen fazla indirim biter 100 200 oynar dedim bin ikibin oynadi 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trktrkmn T kullanıcısına yanıt
    Fırsatçılar fiyatları şişirdi. 2.el alırsanız da dikkatli olun; kullanıılmış cihazları sıfırlayıp yeni diye satıyorlar. Bir de mağaza garantisi veriyorlar.
    Tesekkur ederim ama nasıl anlıcamki o solemedigi surece bilemem glb solicek biri oldugunuda cok sanmiyorum şuan

• Su corona bitsin fiyatlar en az 1000 tl iner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su corona bitsin fiyatlar en az 1000 tl iner

• trktrkmn T kullanıcısına yanıt
    Garantili ürün 2.el dahi olsa sıkıntılı şu günlerde. A101 in 1600 TL ye sattığı ihracatcı garantili ürünlerin bile ikinci elleri uçmuş durumda Satış noktaları haricinde alınacak garantili ürünlerde dikkat edilmeli.
    Saolasin

• Echonight83 kullanıcısına yanıt
    Okdr inmez gibi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Garantili ürün 2.el dahi olsa sıkıntılı şu günlerde. A101 in 1600 TL ye sattığı ihracatcı garantili ürünlerin bile ikinci elleri uçmuş durumda Satış noktaları haricinde alınacak garantili ürünlerde dikkat edilmeli.
    A101’den aldım. 2 yıl resmi garantili, microsoft müşteri hizmetlerine doğrulattım ayrıca zaten hesapta garanti bitiş tarihi görünüyor 2 yıl garantili olarak.
  • Navigate kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Nasıl ucuz satıyorlardı, bilginiz var mı? Genelde ucuz satılan ürünler de sadece ithalatçı garantisi oluyor, resmi garanti değil
  • Salgın bittikten sonra bir miktar düşecektir çünkü hem stoklar yenilenecek hem de talep düşecek şuan yüksek talep var 7-8 ay önce xbox one s çift kol 1100 ye satmak için bir ay uğraştım

• quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Hayırlı olsun. Nasıl ucuz satıyorlardı, bilginiz var mı? Genelde ucuz satılan ürünler de sadece ithalatçı garantisi oluyor, resmi garanti değil
    29 kasım'da almıştım ben, ciddi bir indirim yapılmıştı 1.299 tl olarak hatta forumda da konusu vardı orada da yazmıştı arkadaşlar ithalatçı mı garantisi diye sonra a101'in sitesinden baktım orada da yazıyordu resmi garanti.. Bir de işin ilginç yanı 3 gün falan o fiyattan sitede sattılar kimse de dönüp yine bakmadı cihazı şimdi aynı cihazlara 2600 tl istiyorlar..

Alinik Xbox one s ve fiyatlar düsermi bekliyimmiAlinik Xbox one s ve fiyatlar düsermi bekliyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 4 Mayıs 2020; 17:37:40 >

• Forumdan birkaç ay önce max 1600 TL’ye alıp şu an fiyatlar uçtu diye 2500-3000 TL’den satıp fiyatlar düşünce PS4 alacak sırf 4 kişi tanıyorum. Kesinlikle bekleyin, tıpış tıpış 1000 TL seviyelerine çekecekler yine fiyatları. Arada delikanlı gibi 1200-1300’den satan arkadaşlar da var ama denk gelebilirsen. Sırf 2 ay garantisi var diye fiyata 1500 deyip sonra 2000 diyen de gördüm, forumdan 1100 TL’ye alıp aynı ürünü 2500’a satmaya çalışan da

• Geçen haftalarda ikinci el ararken 1400 TL ye alacağım konsola cevap yazmayan şahıs 1600 TL ye yükseltti fiyatı önce Sonra da fiyat daha da yükseldi Fırsatçılık yapanlara anca beddua edebiliyoruz Yüksek fiyattan mümkünse almayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.