Şimdi Ara

Alınık Z5500 için alternatif Uydu Hoparlörleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z5500 ün kendi tizden mahrum uydularının yerine koyabileceğim 5 adet uydu hoparlör arıyorum..

Tekliflerinizi p.m. den bildirirseniz sevinirim..

Hayırlı forumlar.

İbrahim PELİT..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ibrahim z2300 gidince pişman oldun desene .. herşeyin hayırlısı olsun dostum-bundada vardır bişey..komşulara şikayete gelmeden patlat biraz sesi:).
  • PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcman33

ibrahim z2300 gidince pişman oldun desene .. herşeyin hayırlısı olsun dostum-bundada vardır bişey..komşulara şikayete gelmeden patlat biraz sesi:).

Komşulardan çokdan şikayet geldi zaten Z2300 zamanından da alışıklar

• Arkadaşlar Hoparlörlerde kesinlikle en ufak bir sorun bile olmamalı..

En ufak bir cızırtı v.b. bir durumda Geri almayı en baştan kabul etmelisiniz..

Saygılar

• İbrahim hayırdır kardeşim...z5500'de kesmedi heralde..
  • Z-5500 Tizimi Az Valla Bilemicem Ama Sizin Ses Kartınızda Problem Olabilir. O/b Falan Kullanıyosanız Eğer Aynı Sistemden Bende Kullanıyorum Tizleri Kıstım Öyle Hesap Edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xfi ses kartıyla kullanıyorum bas tiz bi yana seside açamıyorum yarıdan fazla
  • X-Fi Titanium Fatal1ty Champion ile kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgurgen

İbrahim hayırdır kardeşim...z5500'de kesmedi heralde..

Film ve oyunlarda çok fazla iyi ama müziklerde midler ve özellikle tizler çok yetersiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ORooT

Z-5500 Tizimi Az Valla Bilemicem Ama Sizin Ses Kartınızda Problem Olabilir. O/b Falan Kullanıyosanız Eğer Aynı Sistemden Bende Kullanıyorum Tizleri Kıstım Öyle Hesap Edin

Tiz sevmediğiniz çok belli hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

Arkadaşlar Hoparlörlerde kesinlikle en ufak bir sorun bile olmamalı..

En ufak bir cızırtı v.b. bir durumda Geri almayı en baştan kabul etmelisiniz..

Saygılar

cızırtıdan başka ses çıkıyo mu loğitehhden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

quote:

Z-5500 Tizimi Az Valla Bilemicem Ama Sizin Ses Kartınızda Problem Olabilir. O/b Falan Kullanıyosanız Eğer Aynı Sistemden Bende Kullanıyorum Tizleri Kıstım Öyle Hesap Edin

Tiz sevmediğiniz çok belli hocam

yok tizi severim zaten ses sistemleri üzerine uğraşıyorum ama ne biliyim tabi herkesin zevki ayrı tabi bazısı yeterli bi tiz oranı ister bazısı şakır şakır kulak patlatan tizden hoşlanır sizin tercihiniz tabi

• quote:

Tizi nasıl az ya tiz die bişimi varki az olsun bende kullanıorum aynı ses sistemini tiz den eser yok ben dier sistemimle birlikte calısınca anca ozaman 4/4luk oluyor
  • peki z5500e, mesela cambridge soundworks üretimi creative uydular takınca, tizler düzelecek mi? yani sorun uydularda mı? yoksa sistemde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

peki z5500e, mesela cambridge soundworks üretimi creative uydular takınca, tizler düzelecek mi? yani sorun uydularda mı? yoksa sistemde mi?

Z5500 de deneyemedim fakat Z 2300 ün uydularını çıkarıp fx5051 uydusu taktığımda mükemmel tiz sesleri almıştım.Z2300 uydularını fx5051 e taktığımda ise aynı tizden mahrum tabiri caizse aynı odun sesi almıştım.fx 5051 in uyduları güçsüz olduğu için Z2300e bağlı iken sesi %35 seviyesinin üstüne aldığımda ses bozuluyordu bu yüzden kullanmaya devam etmedim..

Forumda Z5500 e S750 uydusu takıp sonuçdan memnun olan arkadaşlar var mümkünse bende S750 uydusu arıyorum zaten.Sorunun tam cevabını bilemesemde Z 5500 ün uydu hoparlörü tizden mahrum olduğu ve tweeter desteği ile bu sorunun giderilebilceği kesin..

• Hocam selamlar ..

Konuştuğumuz gibi beraber Megaworks arıyormuyuz ? Yoksa başka şeyler mi düşünüyorsunuz ? Yok bulamayız vs .. derseniz satıyım ben size benimkileri olmazsa .. Ama tabi ortak bir mega alırsak ikimiz içinde iyi olur sanırım ..
  • Kardeşim öncelikle S750 arıyorum ama baktım bulamıyorum sendeki megaları alırım(pek bişey farketmiyecek gibime geliyo ama denemekde fayda var..)

• bende aşırı derecede tiz manyağıyım ama ben daha pratik çözdüm olayı

Piyasada oto müzik sistemlerinde satılan küçücük twerterler var 3 kit aldım toplamı 6 adet ediyor direk uyduların arkasındaki kablolama yerine taktım tizler muhteşem oldu

Görüntü kirliliği istemezsen uyduların içini açıp içinede monte edebilirsin
  • mantıklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.