İbrahim hayırdır kardeşim...z5500'de kesmedi heralde..
Z-5500 Tizimi AzValla Bilemicem Ama Sizin Ses Kartınızda Problem Olabilir. O/b Falan Kullanıyosanız Eğer Aynı Sistemden Bende Kullanıyorum Tizleri Kıstım Öyle Hesap Edin
Z-5500 Tizimi AzValla Bilemicem Ama Sizin Ses Kartınızda Problem Olabilir. O/b Falan Kullanıyosanız Eğer Aynı Sistemden Bende Kullanıyorum Tizleri Kıstım Öyle Hesap Edin
Arkadaşlar Hoparlörlerde kesinlikle en ufak bir sorun bile olmamalı..
En ufak bir cızırtı v.b. bir durumda Geri almayı en baştan kabul etmelisiniz..
Saygılar
cızırtıdan başka ses çıkıyo mu loğitehhden
quote:
Orijinalden alıntı: mj_pelit
quote:
Orijinalden alıntı: ORooT
Tiz sevmediğiniz çok belli hocam
yok tizi severim zaten ses sistemleri üzerine uğraşıyorum ama ne biliyim tabi herkesin zevki ayrı tabi bazısı yeterli bi tiz oranı ister bazısı şakır şakır kulak patlatan tizden hoşlanır sizin tercihiniz tabi
quote:
Orijinalden alıntı: ORooT
Tizi nasıl az ya tiz die bişimi varki az olsun bende kullanıorum aynı ses sistemini tiz den eser yok ben dier sistemimle birlikte calısınca anca ozaman 4/4luk oluyor
peki z5500e, mesela cambridge soundworks üretimi creative uydular takınca, tizler düzelecek mi? yani sorun uydularda mı? yoksa sistemde mi?
quote:
Orijinalden alıntı: qzwxec
peki z5500e, mesela cambridge soundworks üretimi creative uydular takınca, tizler düzelecek mi? yani sorun uydularda mı? yoksa sistemde mi?
Z5500 de deneyemedim fakat Z 2300 ün uydularını çıkarıp fx5051 uydusu taktığımda mükemmel tiz sesleri almıştım.Z2300 uydularını fx5051 e taktığımda ise aynı tizden mahrum tabiri caizse aynı odun sesi almıştım.fx 5051 in uyduları güçsüz olduğu için Z2300e bağlı iken sesi %35 seviyesinin üstüne aldığımda ses bozuluyordu bu yüzden kullanmaya devam etmedim..
Forumda Z5500 e S750 uydusu takıp sonuçdan memnun olan arkadaşlar var mümkünse bende S750 uydusu arıyorum zaten.Sorunun tam cevabını bilemesemde Z 5500 ün uydu hoparlörü tizden mahrum olduğu ve tweeter desteği ile bu sorunun giderilebilceği kesin..
Konuştuğumuz gibi beraber Megaworks arıyormuyuz ? Yoksa başka şeyler mi düşünüyorsunuz ? Yok bulamayız vs .. derseniz satıyım ben size benimkileri olmazsa .. Ama tabi ortak bir mega alırsak ikimiz içinde iyi olur sanırım ..
Kardeşim öncelikle S750 arıyorum ama baktım bulamıyorum sendeki megaları alırım(pek bişey farketmiyecek gibime geliyo ama denemekde fayda var..)
bende aşırı derecede tiz manyağıyım ama ben daha pratik çözdüm olayı
Piyasada oto müzik sistemlerinde satılan küçücük twerterler var 3 kit aldım toplamı 6 adet ediyor direk uyduların arkasındaki kablolama yerine taktım tizler muhteşem oldu
Görüntü kirliliği istemezsen uyduların içini açıp içinede monte edebilirsin