Şimdi Ara

Alınır mı alınırsa kaça alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu otomaker güvenilir midir ? Görüştüm kendisiyle aracın tamamen arkasında ne testi istersen nereye göstermek istiyorsan git yaptır diyor.Marşpiyelde ezik olduğunu söyledi 4. resimde görünüyor bu büyük bir sorunmudur? Fiyat olarak da 56 son dedi alınır mı ne diyorsunuz?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomaker-den-hatasiz-otomatik-2014-megane-1.5-dci-touch-291574116/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkrkc -- 17 Haziran 2016; 15:20:37 >

• Tek anladığım nokta kozmetik açıdan beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

Bu otomaker güvenilir midir ? Görüştüm kendisiyle aracın tamamen arkasında ne testi istersen nereye göstermek istiyorsan git yaptır diyor.Marşpiyelde ezik olduğunu söyledi 4. resimde görünüyor bu büyük bir sorunmudur? Fiyat olarak da 56 son dedi alınır mı ne diyorsunuz?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomaker-den-hatasiz-otomatik-2014-megane-1.5-dci-touch-291574116/detay

Megana 56 bin tl para vermekmii

Hocam yapmayin Allah için. paranızı çöp tenekesine vermeyin.
    Gidin vw , honda , toyota , ford alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hondaya yakinim ama hondacilar sagolsun sifir araba satiyolar sanki.Tum arabalarda gereksiz bir fiyat artisi var %8-10 kadar ama hondada en az %15 fazlasi var ne kullaniyolar acaba hondacilar da boyle yapiyolar anlamadim.

Mobilim.

• Araç güzele benziyorda çok pahalı, alırsanız o marşbiyelin üzerine plastik marşbiyel parça yaptırın, hiç tamirle uğraşmadan belli bile olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.