Şimdi Ara

alınmış ama kullanımda olmayan bir domaini alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzun süredir bir domain peşindeyim ama hala ele geçiremedim. almak istiyorum. kullanan kişi yabancı bir şirket ama şu an domain kullanımda değil. lakin domain 2010 yılına kadar alınmış durumda kullanılmasa da.
    bu domaini sizce nasıl alırım? bana bir yol gösterin lütfen.
    şimdiden teşekkürler.

• senınde bahsettın gibi domaın alınmış. alınmış domaın bıtıs tarıhıne kadar adıda ustunde oldugu gibi alınmıstır. domaını yanlızca domaıne sahip olan kısı yada kurumlardan alabilirsın. whois bilgilerını check edıp kurumun mail yada telefon bilgilerıne ulasabilirsın. eger bu yol gerceklesmesse bazı domaın satan kurumlar aracılık yapabilir tabıkı belırlı bır komısyon karsılıgında. once kuruma basvur olmadı domaın satan fırmalara bır mail at mutlaka ılgılenen cıkacaktır. ii sanslar
  • teşekkür ederim. alan firma yetkililerine yazdım ama cevap vermiyorlar. godaddy üzerinden almaya çalışacağım bakalım
  • Blog sayfam güzelmiş hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

Blog sayfam güzelmiş hocam.

teşekkür ederim. epey emek harcadık sayılır.
  • Bu konu başlığı ile pek alakası yok fakat sormak istiyorum.Hazır bir tema mı bu?
  • quote:

Bu konu başlığı ile pek alakası yok fakat sormak istiyorum.Hazır bir tema mı bu?

evet hocam hazır bir tema bu ama biz kendimize uyarladık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarımı çok hoş.Tebrik ederim.
  • godaddy uzerınden o domaını alman cok zor,yanı bır kayıt fırmasından normal domaın olarak alman ımkansız. cunku domaın alınmıs.alına domaın ancak sahıbınden alınır!
  • erggg

Aracı şirketler oluyor.Bende net uzantılı domain varı.Şirketin biri (com'lu olanı kişisel birine aitti) teklif etti.200$ istemişti.Ama ben aldım mı?Tabiki de hayır.
  • Başka firmalara satış hakkı verdiyse alabilirsin domaini yok öyle degilse direk sahibi olan kişiyle bağlantıya geçmek eniyisi bağlantıya geçemedin sanırım o zaman ise yapacak bişey yok bence düşmesini bekliyceksin ..
  • quote:

erggg

Aracı şirketler oluyor.Bende net uzantılı domain varı.Şirketin biri (com'lu olanı kişisel birine aitti) teklif etti.200$ istemişti.Ama ben aldım mı?Tabiki de hayır.

şu an domaine bir şireket sahip ama siteleri aktif değil. kullanmıyorlar yani domaini. ama 2010 yılına kadar alındığı için düşmesini beklemem gerekiyor. ben godaddy gibi sitelerden düşecek durumda olan domainleri önceden almak için başvurulabildiğini zannediyorum.

benim bir websitemin domainine de 900$ verdiler. vermedim.

• 900$ mı? Domain ismini merak ettim.
  • quote:

900$ mı? Domain ismini merak ettim.

evet 900$. yanlış duymadınız.www.ingilizceyazili.com
  • ver abı dusunm derdım ben.nakıt cash canlı bulmussun kacırma
  • Güzel isimmiş.O kadar para edeceğini tahmin etmezdim ama.Gerçi benim elimde de güzel domainler mevcut ama bana öyle bir teklif gelmez ki.
  • hocamwww.ingilizceyazilisi.com vardı. onu verdim 500$a. bakalım bu biraz daha demlensin
  • 2010 yılında düşmesini beklemeniz gerekmektedir
  • merhaba ben go daddy den domain satın aldım fazla bilgim yok ingilizcem cok az bu yüzden aldıgım domainleri kullanamadım bi türlü o yüzden sildirdim tarihi dolmadan bu seferde baska bi yerden türkçe olan satılık sitelerden almaya karar verdim fakat aynı domainden alamıyorum kullanılıyor diyor ama ben orda sildirmiştim sizce nasıl çözerim ben bu işi go daddy dede görünmüyor artık baska yerdende alamıyorum isim benim için çok önemli işlettiğim pansiyonun adı ve almısken .com .net ve .org olarak almıstım şimdi bunların hiçbirini baska yerden alamıyorum alamamakla beraber kullanamıyorum da site duruyor hala site adresini yazınca aynı sey karsıma cıkıyor ne olcak şimdi satın aldıgım tarihe kadar beklememe mi gerkiyor acaba acil yardım lütfen
  • Merhabalar bir sorum olacaktı…

GoDaddyden aldığım domaini tekrar kontrol ettiğimde açık arttırmada olduğunu gördüm. Bunun nedeni nedir acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.