Şimdi Ara

Alıpta iyiki almışım dediğiniz teknolojik cihazlarınız? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
19
Favori
15.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad mini. ipadleri cok sacma bulurdum gereksiz gelirdi bana. Ne mukemmel bir cihazmis niye daha onceden almadim diyorum. Taksitleri bitsin ilk isim ipad air almak olucak. Her isimi cok rahat hallediyorum.

Sennheiser cx-300 gercekten cok iyi bir kulaklik ve cok rahat baska kulakliklarla rahat edemez oldum. Hem ses kalitesi cok iyi hem de kulagi rahatsiz etmiyor kesinlikle parasini hakeden bir kulaklik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-PHİLİPS FW 855 C MİNİ HİFİ SİYSTEM 16 Yıldır kullanıyorum.Şimdiki ses ve ev sinema sistemlerinde bu kalite de ses yok.
    2-42 PDL 6907 K Philips Smart TV.
  • Ipad
  • Braun Cruzer 6 traş makinesi
  • 6 sene önce aldığım Avermedia a706 tv kartı ve 5 sene önce aldığım Sony mp3 çalar.Aldığım telefonların, laptopların devri hep geçti,bunlar hala işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 1 Ekim 2014; 16:12:38 >
  • 2009 da aldıgım ps3 hp pavilion dv6 ipad 4 geçen sene aldıgım
    bu sene htc one m7
  • sony ericsson k810i
  • 3 yıl önce vodafonedan 24 ay taahhütle bana toplam maliyeti 240 tl olan hala da severk kullandığım Htc Wildfire S
    Bu sene aldığım İpad Air
  • nokia 6630 symbian'ın kralıydı.
    Şu anda Samsung galaksy S2 ve halen taş gibi ve halen Samsun'gun Amiral gemisi...
    2006 yılında almış olduğum toplama bilgisayarım...Ancak Kasası hariç herşeyini çağa ayak uydurdum tabiki
  • Son zamanlarda aldıkdan sonra en çok memnun kalabildim diyceğim şey bir photoshop olcak diyebilirim bu kadar ucuza alıp çok eğlenceli fotolar çıkartıp facebookda tüm arkadaşlarımla eğlendim eğlendirdim dediğim şey sizinlede paylaşmak istedim :)http://58837p49lg19ik0jxhzjxl17bv.hop.clickbank.net/?..
  • ipad mini
  • MyPhone
  • iPad mini cihaz hakkını çoktan çıkardı.
  • Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    yaa şu ışıklı olanımı diyorsun razerlara benziyor hafiften ?

gözüme çarpmıştı geçenlerde bir yerde, alıp üstündeki fiyat etkiketini çıkartıp abime sana gaming mouse aldım pahalısından diye itelemeyi düşünmüştüm
  • Nexus 4
    Nexus 5
    Xiaomi Piston 2
    Xiaomi 10400 PowerBank
    Xiaomi MiPad

Özellikle Xiaomi'ler beni almaktan en mutlu eden ürünler.
  • Panasonic Tx-P42g20e - Taş Taş :)
    Pioneer VSX-520 - F/P kralı
    Sansa Fuze - Yarı yolda bırakmaz
    Philips She3590 - 15 liraya cx300 etkisi
    Samsung Note II - 8 ayında anakartı değişsede kendinden soğutmaz :)
    Logitech Z2300 - Thx550 uyduları ile bitirim ikili
    Amd Phenom 2 955 - Emektar
    Asus EnGtx460 - Sessiz güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 1 Ekim 2014; 16:55:51 >
  • Demirdöküm kombi..
  • iPhone

Android kullanıcısı olarak IOS'a geçince farkı iliklerime kadar hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2 (3.5 senelik hala taş gibi)
    Nexus 4
    PS3
    iPhone 4 (Nexustan önce severek kullanmıştım)
  • Şimdiye kadar alıpta en memnun kaldığım cihaz Apple iMac... Yıllar boyunca windowslu laptoplara masaüstlerine verdiğim parayı resmen çöpe atmışım. Ciddi manada osx kullanıktan sonra çöp windowsa harcadığım paraya ve zamana acıdım...

Onun haricinde aklıma gelen xbox360, silhouette cameo desktop plotter, ipad2, philips oneill stretch kulaklık, focusrite 2i4 ve yamaha HS8 stüdyo referans monitörleri verdiğim paranın hakkını kat be kat iade ettiler. İyiki almışım...

edit : bide airties 5340 modem... 4 senedir toplasan 1 saat kapalı kalmamıştır, senelerdir 7/24 açık ama hala taş gibi maşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Ekim 2014; 17:19:02 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.