Şimdi Ara

ALIPTA NEFRET ETTIGINIZ TEL.HANGISI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: berden

siemens cx65.
    böyle iğrenç bir telefon olamaz.

gelen mesaj metnindeki herhangi bir numarayı alıp arayamıyordum. (nokia'da ki gibi "numarayı al" seçeneği yok) yani o numarayı bi yere yazıp sonra aramam gerekiyodu. sırf bu özelliğinden dolayı 1 hafta sonra sattım.

mesaj ekranındayken yes tuşuna basıp aramayı denedin mi?

s25lerde oluyordu
  • 6510 çok yavaştıı uyuz etti
  • motorola Mpx , gerçektende göründüğü gibi değil iğrenç ötesi bir telefon 700 dolar saymıştım ona yutdışında...değişiklik olsun dedik aldık ama en iyisi yine nokia....
  • mpx telefon değil hocam sen o yüzden sevmedin:) o bilgisayar o.;)
  • Sene 1994 ben showpa dan 90 milyona netaş telefon aldım. o zamanlar özellik falan hikaye cep telefonu başlı başına bi karizma zaten nasıl olursa olsun. daha sonraları alcatel,panosonic,nokia 3410, nokia 6600 ha 6600 ı da ilk çıktığı zamanlar almıştık zamanında şeklimizi yaptık. şimdi ayağa düşünce bıraktık. şu an sx1 ve samsung sgh p510 kullanıyorum. özellikle samsung çok şekilli bir telefon, öyle herkestede yok veya ben kimsede göremiyorum. telin kapağı en çok ilgi çeken yeri yan tuşuna basıyorsun tel açılıyor tekrar basıyorsun kapanıyor. sx1 ise zaten ayrı bir telefon anlatmaya gerek yok.
    Yani şimdiye kadar pişman olduğum telefon hiç olmadı hep doğru seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutimuti

mpx telefon değil hocam sen o yüzden sevmedin:) o bilgisayar o.;)

doğru vallahi
  • T630 Aldım, bir hafta severek gezdirdim, sonre ekrandaki nokta, ve şarj aletinin yerine oturmaması gibi sebepler gıcık etti, 6600 aldım ve sesini duyunca resmen tiksindim, gittim zararına onuda sattım, toplam zarar bu iki telefonda 500 milyon, şimdi 6630 aldım, buda ne işe yarar bilemiyorum. Gözüm SE K750 de.. Bekliyorum. Henüz bulamadım aradığım telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

6600 tabiki... sesi duyunca ve radiosuz hayat iğrenç gelmişti.. hala o telefonu nasıl aldığıma inanamıyorum...

O tekerlek gibi telefonu nasıl aldınız yau hayret walla ben ilk çıktığı gün kepazeliğin farkına varmıştımda almadım. Bu kadar çirkin telefonmu olur yau Aysel gürel bilem bundan daha güzel beaa
  • 6600 tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.