Şimdi Ara

ALIPTA NEFRET ETTIGINIZ TEL.HANGISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola T191. Hayatımda aldığım ve kullandığım en dandik telefon...
  • benim nefret ettiğim yok yaw.zaten topu topu 3 tel. geçti elime 3310 (ilk gözağrım)t-610 aldığım zaman çok sewinmiştim böle koruyodum çok iyi bakıyodum nede olsa ilk kameralı hani.bide sx1.en çok memnun kaldığım tel. sx1.hiçbi sorunu yok (maşallah) :)
  • 6600 tabiki... sesi duyunca ve radiosuz hayat iğrenç gelmişti.. hala o telefonu nasıl aldığıma inanamıyorum...
  • xelibri 2 ve sx1 ikisininde tuş takımı .ikmi belamı....

ama siemens S65e aşığım güzelliği yeter T610 a benziyor onada aşık olmuştum...
  • ericsson t 10 aldığım en dandik telefondu seneler önce...

(no smoke, no 2 minutes)
  • 3200
  • 6600 ve sharp gx10
  • Bide ericsson a1018 ablan 19 gibi bişey geçmişti elime o iğrenç tiksinç bişiydi...

(no smoke , no 2 minutes)
  • siemens cx65.
    böyle iğrenç bir telefon olamaz.

gelen mesaj metnindeki herhangi bir numarayı alıp arayamıyordum. (nokia'da ki gibi "numarayı al" seçeneği yok) yani o numarayı bi yere yazıp sonra aramam gerekiyodu. sırf bu özelliğinden dolayı 1 hafta sonra sattım.
  • t 630
  • İlk telefonun ericson A1018 di , ama zamanın telefonudur o, iğrenç diyemem, eski telefonlara iğrenç denmemeli bence
  • NOKIA 6600 ılk aldıgım da 900 mılyon du sımdı 300-350 ye satıyolar.her yerde karsıma cıkıyor dılencıde bıle 6600 var
  • evet eski telefonlar zamanında kral telefonlardı o yüzden şimdi ne kadar iğrençte olsalar ilk aldığımızda iyiydiler.
    modelini bile hatırlamadığım dev gibi bir motorola ile attık adımı ozamanlar bile tek sorunu büyük olmasıydı cebime sığmıyordu namussuz telefon..
    derken nokia 3110'a geçtik tabi o zamanlar sadece alo demeye yarıyordu bu telefonlar..
    sonra siemens'in gene modelini hatırlamadığım küçük bir modelini kullanmıştım daha sonra nokia 8810 aldım ve o saatten sonra önceki telefonları kullandığıma pişman olmuştum istediğim telefona kavuşmuştum.
    derken siemens sl45,nokia 8210,6610,3300,3650,6600 ve en sonunda sx1 aldım ve hepside fana sayılmazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_tayfur -- 20 Nisan 2005, 14:27:53 >

• sony ericsson t630 almıştım geçen yaz iğrençti resim çekme özelliği 3 gün sonra zararına sattım 6600 aldım memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real® -- 20 Nisan 2005, 17:14:03 >
  • benim hiç pişman olacak telefonum olmadı.Daha doğrusu şimdiyekadar 2 telim oldu.İlk Ericsson 628 , sonra Motorola timeport.628den sonra uzay üssü gibiyd,.Titrşim,sesle arama ,ses kaydı,sesle menüye ulaşma,vs.vs.. Aslında şimdi bakınca 628 aldığıma pişmanım.Birde üstüne 1.000 Mark verdiğimi düşünürseniz.688ler yeni çıkmıştı ve 1300 Mark gibi bir fiyatı vardı alamamıştım.Döneminin berbat telefonu imiş meğer 628.Ne bilelim o zamanlar forum felanda yok (1996 galiba)
  • MOTOROLA T720i..
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • sagem mw930 almıştım 4 sene önce 1 ay sonra açılıp kapanma yapmaya başladı.Satamadımda elimde kaldı tel.Hala evde duruyor.sonraları siemens s45 aldım hala onu kullanıyorum.Kardeşim bir tel bu kadar stabil olur.Şimdiye kadar 1 belki iki defa kurcalarken zortladı o kadar.
  • siemens sx45
  • SİEMENS ST60 İĞRENÇ ÖTESİ BİRŞEYDİ!!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.