INSANIN RUYALARINA GIRER BU TEL.HASTALIGI DELI GIBI BEKLERSIN,HA CIKTI HA CIKIO DIE DIE KAFAI YERSIN,SONRA DUSER PIYASAYA YINE BEKLERSIN,FIYATI DUSECEK DIE.BI GUN ON GUN DERKEN ODA OLUR SONUNDA ALIRSIN ONU,AMA AMA BU OLAMAZ HAYIR DIYEREK HAYAL KIRIKLIGI YASATAN TELEFONUNUZ OLDUMU,SAHSEN 3230 UN O SESINI DUYAR DUYMAZ BU HISSE KAPILDIM.ACABA SIZLEREDE BU HISSI YASATAN TEL.OLDUMU...????????
s700 aldgım gıbı gerı werdım telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: dozdoz
s700 aldgım gıbı gerı werdım telefonu
sx1 kırasım falan geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: tristen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tristen
nie??
quote:
Alıntıları Göster
valla şu ana kadar Panasonic GD57, Motorola C300, Sony-Ericsson T610, Siemens SX1, Motorola V3 kullandım şu anda Samsung D500 kullanıyorum...
İçlerinde alıpta pişman kaldığım model olmadı açıkcası. Çoğu yerine göre özel telefonlardı kanımca...
T610 ilk aldığımda acaip sevinmiştim. Özellikleri felan o zamanki telefonlara oranla çok iyiydi. Sonra SX1 aldım farklı bi kulvara geçtim, Smatrphone kulvarı. Symbian felan olayını da tattık. Hoştu ama 1-2 sorun yaşattı SX1 bana ve soğudum o telefondan ama pişman deilim aldığıma. Motorola V3 ise tipine bakıp aldım. Özellik felan kurcalamadım bile. 2 Hafta felan kullandım daha sonra garanti konusundaki bir sıkıntıdan dolayı telefonu iade ettim. Şimdi beni uzun süre götürebilecek D500 aldım hiçbir problemini görmedim henüz (sadece kapak mekanizması biraz hassas gibi) işallah da yaşamam...
quote:
Orijinalden alıntı: thedarkside
quote:
nie??
Alıntıları Göster
şu ana kadar sırasıyla c45-sgh800ymüde neysi-3200-t630 hiç birinde pişman olmadm
quote:
Orijinalden alıntı: thedarkside
quote:
nie??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mus_efe
quote:
nie??
o teelfon TR'ye ilk geldiği hafat aldım.. hemde dünya paraya.. elimde patladı sınra.. yazulımındahata var.. symbian bk gibi çalışıo.. kamera donuo.. menüye geçişler yavaş.. daha böyle bir sürü şey..
2004 yazı 1 tane daha aldım.. onda da aynı şey.. artı sesin kalitesi düşmüş.. bilmem ne.. nefter ediyoru o telefondan.. göresim yok...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mus_efe
quote:
nie??
o teelfon TR'ye ilk geldiği hafat aldım.. hemde dünya paraya.. elimde patladı sınra.. yazulımındahata var.. symbian bk gibi çalışıo.. kamera donuo.. menüye geçişler yavaş.. daha böyle bir sürü şey..
2004 yazı 1 tane daha aldım.. onda da aynı şey.. artı sesin kalitesi düşmüş.. bilmem ne.. nefter ediyoru o telefondan.. göresim yok...
Alıntıları Göster
6600. ilk aldığımda pişman olmamıştım ama sonra kanser gibi yayılınca sevmemeye başladım
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
6600. ilk aldığımda pişman olmamıştım ama sonra kanser gibi yayılınca sevmemeye başladım
Alıntıları Göster
Niye aynı telefonu senden başka birisi kullanamaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: sirena
Niye aynı telefonu senden başka birisi kullanamaz mı ?
Alıntıları Göster
kullanır da Türkiyenin %90 ı kullanınca hoşuma gitmez. telefonum diğerlerinden farklı olsun isterim
quote:
Orijinalden alıntı: Vain
kullanır da Türkiyenin %90 ı kullanınca hoşuma gitmez. telefonum diğerlerinden farklı olsun isterim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
Alıntıları Göster
se K700 nefffret ediyorum ondan....
quote:
Orijinalden alıntı: andar
se K700 nefffret ediyorum ondan....
Alıntıları Göster
6100 buyuk umutlarla almistim ama sonra yeni yeni teller geldi hemen sattim
quote:
Orijinalden alıntı: __nikolaus__
6100 buyuk umutlarla almistim ama sonra yeni yeni teller geldi hemen sattim
Alıntıları Göster
c336 GPRS icin aldim 15 gun sonra GPRS ye hic girmez oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Usta_AsH
c336 GPRS icin aldim 15 gun sonra GPRS ye hic girmez oldu
Alıntıları Göster
motorola e395 hayatımın hatası
quote:
Orijinalden alıntı: U_şen
motorola e395 hayatımın hatası
Alıntıları Göster
e395 i ilk defa duyuyorum e 365 var e 398 var ama e 395 nasi bisi
quote:
Orijinalden alıntı: Usta_AsH
e395 i ilk defa duyuyorum e 365 var e 398 var ama e 395 nasi bisi
Alıntıları Göster
Sony Ericsson T300
quote:
Orijinalden alıntı: Richy
Sony Ericsson T300
Alıntıları Göster
zaten 2 tane telefon oldum pişman oladım hiç 3510i+6600
quote:
Orijinalden alıntı: .Kara.
zaten 2 tane telefon oldum pişman oladım hiç 3510i+6600
Alıntıları Göster
8910, hala pişmanım habire dağılıo
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
8910, hala pişmanım habire dağılıo
Alıntıları Göster
nokia 6600. sadece sözde smart phone. içinne bisürü gereksiz angut program yüklenir ve sokaktaki askerlerin bile elinde var. zaten 2 ay kullanmadım k700 çıtıydı hemen onu aldım ve 6600'a 1000 bastığını gördüm