Bildirim
Aliye Dizisini Seyredenler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben izliyorum. ........Akman neydi ya uffff dilimin ucunda -
AYTEN ALPMAN kadının ismi
şarkının ismi ise BEN VARIM -
ayten akman mı ne ööle bişeydii -
Çok teşekkürler arkadaşlar ya dilimin ucundaydı benimde acaba internette felan indiriebileceğimiz bi yer varmı bilioyrmsunuz -
buldum buldum
Ayten Alpman -
En çok satan 2.albüm olmuş bu aralar.Kadın çıkaralı 5 sene olmuş albümü Aliye sayesinde satış patlaması yapmış. -
YAHOO adresin yada msn varsa yollarım ben sana -
silindi
kısa bir süreliğine buradradır silecem sonra mesaj adresimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 22 Nisan 2005, 14:04:11 > -
quote:
Orjinalden alıntı: kastalia
YAHOO adresin yada msn varsa yollarım ben sana
pprodici@hotmail.com banada yollarmısınız. -
elbette yollarım :) -
Yagmur_toprak84@hotmail.com
buraya atarsan sevinirm kastaliacım -
şarkı cok eskiquote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
En çok satan 2.albüm olmuş bu aralar.Kadın çıkaralı 5 sene olmuş albümü Aliye sayesinde satış patlaması yapmış.
-
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
şarkı cok eskiquote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
En çok satan 2.albüm olmuş bu aralar.Kadın çıkaralı 5 sene olmuş albümü Aliye sayesinde satış patlaması yapmış.
Ayten Alpman'ın 4 yıl önce çıkardığı albüm, bugün Aliye dizisi sayesinde satıyor... Albüm, listelerde ikinci sırada...
Ayten Alpman'ın 'Ben Varım' adlı şarkısı atv'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Aliye'de çalmaya başladı başlayalı, şarkıcının albüm satışlarında patlama yaşandı. Öyle ki, Alpman'ın bundan dört yıl önce çıkardığı albüm, listelerde Sezen Aksu'nun ardından ikinci sıraya yükseldi.
Yılların sanatçısı Ayten Alpman, atv'nin iddialı dizisi 'Aliye'de doktor Deniz karakterinin dinlediği 'Ben Varım' adlı şarkısının, 4 yıldır piyasadaki albümünün satışlarını patlattığını söylüyor. Alpman, albümünün Sezen Aksu'nun 'Bahane' adlı albümünün ardından satışlarda ikinci sıraya kadar yükselmesinin şaşkınlığını yaşıyor. Dizinin yapımcıları ise, hem Alpman'a hem de sevenlerine jest yapmak için ünlü sanatçıyı konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçirdi. 'Memleketim' adlı şarkısıyla ulusal duygularımızı ayağa kaldıran Ayten Alpman'ın bugünün müziğine en büyük eleştirisi, günümüz şarkılarının aşkı yeterince anlatamıyor olması.
Sanatçı, son günlerde yeniden kazandığı popülaritenin yanı sıra, bambaşka bir sıkıntıyla mücadele ediyor. Konulan kanser teşhisinin yanlış olduğunun ortaya çıkmasına rağmen, kendisini hasta olmadığına inandırması 8 yılını almış Alpman'ın. Hasta olma korkusuyla yaşayan Ayten Alpman'ın başına benzer bir yanlışlık 5 ay önce yine gelmiş. Ünlü sanatçı, Ankara'da bir hastanede kendisine kalp kirizi geçirdiğinin söylendiğini, aslında sadece yediği balıktan zehirlendiğini sonradan öğrenmiş: "Bunlar benim gibi hasta olmaktan çok korkan birinin başına gelecek en büyük şanssızlıklardı."
Şarkınız 'Ben Varım'ın 'Aliye' dizisinde kullanıldıktan sonra yeniden sevilmesi ve albümün satışını patlatması size ne hissettiriyor, şaşırdınız mı?
- Büyük bir sürpriz oldu. Ben 4 sene evvel bir CD çıkarmıştım. Azar azar satıyordu. Fakat Aliye'de şarkım kullanılmış. Sözleri Fikret Şenes'e ait bu şarkı, albümün satışlarını tam anlamıyla patlattı. Listelerde birinci Sezen Aksu, ikinci ise benim albümüm yer alıyormuş. Ummadığım, hayal bile etmediğim bir şeydi. Bir de dizide konuk oyuncu olarak yer aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X